בדיחה זולה? שטות? די דבילי? עכשיו באמת נעלבתי
N NoWords New member 6/11/03 #42 אנשיםםםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מודיעה בזאת... שתיבות ההצבעה לטקס ה- ema נסגרו הלילה כל מה שנשאר לעשות עכשיו, זה להחזיק אצבעות
אנשיםםםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מודיעה בזאת... שתיבות ההצבעה לטקס ה- ema נסגרו הלילה כל מה שנשאר לעשות עכשיו, זה להחזיק אצבעות
R ReeL Me ²°°³ © New member 6/11/03 #48 מה??????????? מי את בכלל? שני אוהבת את המסריחה הזאת? שרק ג'ני תזכה!!!
B BaBy GiRL 703 New member 6/11/03 #50 על מה את מדברת כאילו ברוררררררר שביונסה תזכה!!!!! ודי כבר לקלל אותה!!! ארז לפי החוקים של עצמך אתה צריך למחוק את זה!!!!!!!!!!!!!
על מה את מדברת כאילו ברוררררררר שביונסה תזכה!!!!! ודי כבר לקלל אותה!!! ארז לפי החוקים של עצמך אתה צריך למחוק את זה!!!!!!!!!!!!!
מ מיציייייייי New member 6/11/03 #52 ביונסה מלכה!!! ביונסה מושלמת!!! אבל לא אכפת לי שג'ניפר לופז תזכה כדי שארז יהיה מאושר ובאמת תמחקו את הקללות על ביונסה! נעלבתי
ביונסה מלכה!!! ביונסה מושלמת!!! אבל לא אכפת לי שג'ניפר לופז תזכה כדי שארז יהיה מאושר ובאמת תמחקו את הקללות על ביונסה! נעלבתי
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 6/11/03 #56 חחחחחחחח ראסמיייייייייי אבל אל תמחקווווווו אני רוצה שמיצי ובייבי גירל יגלו לנו מי הם חחחחחחח
A All I Have New member 6/11/03 #57 נ"ש סנובית!!!../images/Emo26.gif כנסי דחוף לאייסיקיו או תקשרי אליי!!!!!!!!!!!!! גררררררר יש לך בבית ממתינה כבר שעות ובפלא' לא עונים!!!
נ"ש סנובית!!!../images/Emo26.gif כנסי דחוף לאייסיקיו או תקשרי אליי!!!!!!!!!!!!! גררררררר יש לך בבית ממתינה כבר שעות ובפלא' לא עונים!!!