שרשור

CoralP

New member
שרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo181.gif

תמיד טוב שיש אחד! :) למי שלא יודע/ת, זה המקום לדבר על... הכל! כל מה שבא לכם, מתחשק לכם לברבר, סתם שרשור חברתי שלאו דווקא חייב להיות קשור לנושא הפורום. שתפו קצת, מה קורה איתכם כרגע? קרה משהו מעניין לאחרונה?
ועוד דבר...
שלחתי לגיא AKA מנהלינו הנכבד מסר אם בא לו להיות המרואיין השבועי והוא לא ענה לי עדיין |שםן| אז בינתיים... הראשון שמשרשר הודעה יהיה המרואיין!
and... GO!

CoralP

New member
עמוק!../images/Emo181.gif

אבל כבר היית מרואיינת בסיבוב הרביעי >:

Serf SaN

New member
אני בבסיס כל השבוע..

כתבתי בפייסבוק, כדי שאנשים לא יבהלו לאן נעלמתי. P: אין לי בעיה להיות שבוע הבא אם בא לך. :] (וחוץ מזה, יכלת לשלוח סמס.
)

CoralP

New member
זכרתי משהו כזה:X../images/Emo181.gif

סורי! לא נורא, תהיה בשבוע הבא בהצלחה ב.. מה שאתה לא עושה כרגע בבסיס!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif לימודים לימודים לימודים

עבודה לימודים לימודים. תל אביב אכלה אותי בתוכה.

akane

New member
לפחות את בתל אביב!

ועוד באיזה מיקום ;; הייתי הורגת בשביל להיות במקומך

CoralP

New member
טוב אז../images/Emo181.gif

הצבא נזכר בי! הגיוס שלי זז מה 20.12 ל21.12 וזה גיוס של חיל הים :} ME IS HAPPY :}

akane

New member
לימודים זה קקי :<

אבל פלאש זאת אחלה של תוכנה! D: המחשב שלי מת ._. אבא יבוא לבדוק אותו ביום שישי. אז אני מתעלקת על המחשב של יובל (בתמורה אני עושה את הכלים בבית כל הזמן ;; ). ואני מניחה שאת יכולה לצרף אותי לרשימת מרואיינים, יכול להיות מדבר למדיי :)

Apushu

New member
דרושה מדגמנת פיאות לחנוכה!!

במסגרת סדנא שאני מעביר בחנוכה על עיצוב פיאות אני צריכה מישהי (כן, סורי גברים, זה צריך גם להתאים לי אח"כ XDD) שפשוט תשב על כיסא מול הקהל ובסה"כ שתחבוש את הפאה בזמן שאני מעצבת אותה. לא צריך לעשות -כלום- רק לשבת <: אם יש למישהו קוספליי עם פאה שצריכה עיצוב- אין לי בעיה פשוט לעצב לכם אותה בסדנא ( הכוונה אבל היא בעיקר לגזור XDDDD ולא קוצים)

למעלה