יפה!!!
J j u l i a 1 3 New member 18/6/06 #54 אני יודעת אבל כשהיא תקרא את זה, תאמין לי שהיא תקרא את זה כ"כנפיים"...
1 1הדור הבא New member 18/6/06 #33 ../images/Emo207.gifבקשר לסיום הלימודים יוםשלישי! אני מניחה שהרבה מסיימים את הלימודים ביום שלישי.. ואצלנו בדרך כלל אחרי סיום הלימודים אנחנו הולכים לים, אז חשבתי שאם אצל מישהו גם עושים דברים כאלו.. אולי ניפגש או משהוו? מישהו בכלל הולך לים אחרי הלימודים??
../images/Emo207.gifבקשר לסיום הלימודים יוםשלישי! אני מניחה שהרבה מסיימים את הלימודים ביום שלישי.. ואצלנו בדרך כלל אחרי סיום הלימודים אנחנו הולכים לים, אז חשבתי שאם אצל מישהו גם עושים דברים כאלו.. אולי ניפגש או משהוו? מישהו בכלל הולך לים אחרי הלימודים??
ל ליאת לאב דון New member 18/6/06 #39 אבל אמור להיות את המפגש...../images/Emo210.gif למהה?!! אין לי כוח לראות אתכם פעמיים !!
ל ליאת לאב דון New member 18/6/06 #46 אז אתה לא רוצה שאני אבוא../images/Emo7.gif../images/Emo210.gif סתם סתם אל תיקח ללב תיקח לריאות בצחוקק!!
אז אתה לא רוצה שאני אבוא../images/Emo7.gif../images/Emo210.gif סתם סתם אל תיקח ללב תיקח לריאות בצחוקק!!