שרשור
..

שרשור ../images/Emo32.gif .. ../images/Emo178.gif

סליחה שאני פותחת שרשור
.. אבל כל השרשורים שאפשר לנצלשש "נעלמו".. [וחוץ מזה אין לי גם איפהה לנצלש את ההודעה שלי XD] בקיצורר אתמול הייתי בבילו והייתי עם אחותי ואמא שלי... ונכנסו לחנות של מבוגרות ולי ולאחותי יש את המשפטים המצחיקים האלו כשרואים בגד לא יפהה ..אז אמא שלי מוציאה שמלה[בעעע!] ושואלת את אחותי: "זוהר איך השמלה הזאת?" אחותי: "איכססס אם הייתי הולכת לשוק ולא היה לי מה ללבוש אז אולי הייתי חושבת עלייה.." ולאמא שלי יש את הטעם הכי גרוע בבגדים.. אז היא מוציאה עוד שמלת ערב עם מלאה פייטים והיא שואלת את אחותי .. "והשמלה הזאת יותר טובה?" אחותי: איככככ זאתי של ערסיםם.. שרית חדד מתלבשתת ככה.." אחרי שיצאנו מהחנות הזאת..נכנסו לחנות משקפיים.. ואז אחותי בא לוקחת משקפיים..היא שואלת אותי איך המשקפיים האלו? אני:"מה את תאילנדית?!" *לוקחת משקפיים אחרות* ואלו? אני:כנרא שאת באמת תאילנדיתת..
ואז הלכתי לעשות עגיל באף..והיה סגורר וכל כך התבאסתיי.. אז חזרתי לאמא שלי בלי עגיל
בקיצור אחרי שהייתי כמעט בכל החניות הלכתי לאכול [ב11 בלילה
!] וזהוו P: היה ממש מצחיק אתמול גם ממש נהנתי..
------------ וחוץ מזה P: הבית ספר שלנו לא מלמד בשבוע האחרון של סוף הלימודים.. אז כל יום חזרתי לבית ב-10 או 11.. למזלי אני גרה מול הבית ספר ככה שאני יוצאת חופשיי!! איזהה כייףף!! *מאושרת* איזהה חפירה

dollzy

New member
הרגל שלי כואבת :(

נקעתי אותה :( אתם צריכים לראות אותי במדרגות XD אני קופצת על רגל אחת כדי לעלות לחדר שלי
וזכיתי מקום שני בהתרמות!
קיבלתי מטקות

חח קראתי את זה:קיבלתי מכות..../images/Emo9.gif

אין יל מושג איך הגעתי לזה..
אבל תרגישי טוב..

nadav1232

New member
../images/Emo207.gifאתם יכולים לעשות לי טובה?../images/Emo9.gif

אתם יכולים להצביע בבקשה בקישור הזה: http://www.hamzuzim.co.il/vote.asp?m=1 לאופיר? (אח שלי) תודה רבה ^__^

nadav1232

New member
אוףף, התחרות מסתיימת מחר ):

הצביעו לי 108 וישבתי על זה כל היום.. \= טוב.. אבל תהיה עוד תחרות ביום שני הבא..

KiShKooSh

New member
עשיתי בדיקת קיבה עם בריום.. סיוט

טוב אני אקצר כדי לחסוך בפרטים הלכתי היום לבית חולים שחשבתי לבדיקה של חצי שעה ואז אמרו לי שנותנים לי בריום ועוד חומר להרחבת קיבה(שלשניהם טעם כמו הצרות שלי כמובן). ועכשיו החומר הזה צריך להגיע עד סוף המעי הדק, יש אנשים שלוקח להם שעה וי אנשים שזה לוקח להם 6 שעות נחשו מי אני. אז אחרי 6 שעות וכל חצי שעה צילום עברנו את זה (ולפחות קניתי 3 מחזות חדשים. את בדלתיים סגורות, בית ברנרדה אלבה וחלום ליל קיץ)

orel4400

New member
ביקוששש...

מסכנה שלי העיקר עבר.. וואי מסכנה בטח הטעם מזה מגעיל עם כל הצרות. (סורי אתמול שלא עזרתי במיוחד כי אני הייתי גם עסוקה בצרות שלי)

nWkobi

New member
בעעעע אני מכיר את הבדיקה הזו ../images/Emo10.gif

תרגישי טוב ביקי!

למעלה