שרשור ../images/Emo32.gif .. ../images/Emo178.gif
סליחה שאני פותחת שרשור
.. אבל כל השרשורים שאפשר לנצלשש "נעלמו".. [וחוץ מזה אין לי גם איפהה לנצלש את ההודעה שלי XD] בקיצורר אתמול הייתי בבילו והייתי עם אחותי ואמא שלי... ונכנסו לחנות של מבוגרות ולי ולאחותי יש את המשפטים המצחיקים האלו כשרואים בגד לא יפהה ..אז אמא שלי מוציאה שמלה[בעעע!] ושואלת את אחותי: "זוהר איך השמלה הזאת?" אחותי: "איכססס אם הייתי הולכת לשוק ולא היה לי מה ללבוש אז אולי הייתי חושבת עלייה.." ולאמא שלי יש את הטעם הכי גרוע בבגדים.. אז היא מוציאה עוד שמלת ערב עם מלאה פייטים והיא שואלת את אחותי .. "והשמלה הזאת יותר טובה?" אחותי: איככככ זאתי של ערסיםם.. שרית חדד מתלבשתת ככה.." אחרי שיצאנו מהחנות הזאת..נכנסו לחנות משקפיים.. ואז אחותי בא לוקחת משקפיים..היא שואלת אותי איך המשקפיים האלו? אני:"מה את תאילנדית?!" *לוקחת משקפיים אחרות* ואלו? אני:כנרא שאת באמת תאילנדיתת..
ואז הלכתי לעשות עגיל באף..והיה סגורר וכל כך התבאסתיי.. אז חזרתי לאמא שלי בלי עגיל
בקיצור אחרי שהייתי כמעט בכל החניות הלכתי לאכול [ב11 בלילה
!] וזהוו P: היה ממש מצחיק אתמול גם ממש נהנתי..
------------ וחוץ מזה P: הבית ספר שלנו לא מלמד בשבוע האחרון של סוף הלימודים.. אז כל יום חזרתי לבית ב-10 או 11.. למזלי אני גרה מול הבית ספר ככה שאני יוצאת חופשיי!! איזהה כייףף!! *מאושרת* איזהה חפירה
סליחה שאני פותחת שרשור