שרשור
..

אהההההההההההההההההההההההההההה../images/Emo108.gif

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש וווווווווווווואאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חשבתי שזה לא יקרה 2 סמסטרים ברצף אבל זה קרההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יאאאאאאאאאאאא מצטיין שכבתי עםהממוצע הכי גבוה בשכבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 יששששששששששששששששששששששששששששששששש1!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111אחדדדדדדדדדדדדדדדדד (אני לא מצפה שמישהו יקרא את זה פשוט הייתי חייב לפרוק)

chen010189

New member
השגתי פרוטקציה לפסיכומטרי+הבגרות../images/Emo6.gif

דבר ראשון NO MORE אזרחות!!!!!!!! לפני חצי שעה סיימתי את הבגרות והיא הייתה קלה לגמרי... בערך כמו המתכונת אולי אני אקבל 60 אבל מה אכפת לי העיקר שיש לי מגן 77 וזה יגן עליי!!! אני את הבגרות באזרחות כבר עשיתי איזו הקלה להגיד את זה! ועכשיו התקשרו אליי מהפסיכומטרי(מבחן כניסה לאוניברסיטה) מציעים לנו את זה בהנחה של 4000 ש"ח בבית ספר, כלומר שאצלנו זה יעלה 1000 ולחיילים משוחררים זה עולה 6000 אז אני לא צריכה לא את ולא את זה כי אמא שלי עובדת עם יואל גבע ואחרי הצבא אני הולכת לעשות את זה אצלו ב-ח-י-נ-ם!!! אין יותר טוב מזה כי מי שהולך לעשות את זה השנה בבית ספר צריך ללמוד כל אוגוסט ואין לי כח לזה... גם ככה זה החופש האחרון שלי. זהו יום שישי לשון ואני לא רוצה לראות יותר לימודים עד ה1.9 אלא אם כן הציון במתמטיקה יתנקם בי ואני אצטרך לגשת למועד ב' ביולי

DoRiNuS sMiNiA

New member
אומג0___0 דיברתי עם עידן בטלפון../images/Emo6.gif

זה היה כזה מצחיק!!!!1 אני עד עכשיו צוחקת
הוא הדבר הכי אוחצ'י בעולם!!!!!!!!1111111
הוא רצה שאני אבוא למדידות [של הבגדים של תחרות סופשנה] אבל אמא שלי לא בבית ובלי רכב אני לא אוכל להגיע לשם. ובכלל אמא שלי לא אוהבת שאני יוצאת שהיא לא בבית
אז אמרתי לו שאני לא אוכל להגיע,אבל הוא רצה את המידה שלי
[לא של החזיה יא כחולים!
] אבל עדיין הוא אוחצ'ה,והוא היה בכלל נחמד!
חשבתי שהוא יצעק עליי בטלפון
אני אוהבת אוחצ'ות והוא סתם הרס את זה.

נירושית

New member
אומאאגגגגג../images/Emo7.gif

מחרררררררררררררררררררר!!!!!!זהההווווווו!!!!!! ראבקקק!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!! חיחיחי... סיימתי כיתה ז' עם הצטיינות יתרהה
חחחחחח... וכעת אני חייבת להשיג הסעה ליום רביעייי...חייבת להיות שם...

למעלה