שרשור

• פותח הנושא 7han
  • פורסם בתאריך

7han

New member
סיבוב 2 פרום טנובלות התחיל גשו להצביע

נשארו סך הכול עוד 6 סדרות קוראניות אז שהם לא יפלו

7han

New member
אך אומרים פרחה במרצדס בסינית

השיר של שרית חדד הוקלט מחדש בסינית הינה קישור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3668162,00.html

בריגיט3

New member
הסידרה היהלום שבכתר

שלוםוערב טוב האם מישהו יודע היכן אוכל לראות שוב את הסידרה היהלום שבכתר? האם יש את זה מוקלט?

dokuroc

New member
שלום שאלה לגבי כלי מוזיקלי שאני מאמין שמקורו

שלום שאלה לגבי כלי מוזיקלי שאני מאמין שמקורו באסיה אני יכול לנחש יפן אבל אני לא בטוח אני מנסה לזהות את השם של הכלי כבר הרבה זמן וקיוותי שאולי אתם תוכלו לעזור (או להפנות אותי למישהו שיכול לעזור לי xD) בקיצור בקליפ הזה :http://www.youtube.com/watch?v=3QCy_8L-gww בדקה 4:30 מתחיל המנגינה שלא נמשכת יותר ממספר שניות אבל עדיין אני מוצא את עצמי נמשך מאוד לצליל של הכלי רציתי לדעת מהו ? חליל צד? או משהו אחר? ואיפה אפשר לרכוש אותו?

dokuroc

New member
שחכתי משהו

רציתי להגיד שזה שבתמונות של זה לפחות באופן המאוייר זה כלי שעשוי בקונכיית ים עם 5 חורים 1 לנשיפה פנימה ו4 לחסימה על מנת ליצור צלילים

MaNcHi 135

New member
היי

קוראים לכלי 'שאקוהאצ'י' זה מן חליל כזה... כאן יש מידע עליו והוא באמת מאוד ערב לאוזן. ואין לי מושג איפה אפשר לקנות אחד כזה כאן בארץ... בדקתי בכלי זמר ואין להם. אולי אפשר להזמין מאמאזון או דרך חנויות יפניות בארץ... מקווה שעזרתי

7han

New member
יש גם תשיר וגם כתבה עלז ה בקישור ששמתי

leona112

New member
לפי השם שלה חיפשתי ביוטוב .

חחח איזה פדיחות היו לזמרת הסינית . זה צויין בכתבה

7han

New member
כן האמת שראיתי איזה פאדיחות

קרו לה ריחמתי עליה

MaNcHi 135

New member
ווי קראתי

את זה בידיעות אחרונות היום! יפה שמצאתן את השיר!

ASSIAGIRL

New member
חחח..

אחותי על הבוקר קראה לי לקרוא את זה.. היא ראתה את זה בYNET.. היא יודעת שאני חולה על אסייאתים אז כל מה שהיא רואה עליהם (גם אם זה להסתלבט עליי..) היא קוראת לי... יו.. נקרעתי מהשיר הזה..

MaNcHi 135

New member
סתם כי בא לי

להראות לכם את התמונה שאני ודניאל החלטנו להשאיר לנכדים שלנו..

MaNcHi 135

New member
ידעתי שהיה חסר משהו

בנוף כשעברתי בצומת בילו... אז לשם היא הלכה... מפרקת משפחות שכמותה! וגם נעל! "מילק! מילק!|" (חלב) *במבטא קוריאני עילג* כאילו כמה מוחות צריך כדי להכין אורז??? מי ישמע הם מכינים טיל גרעיני! חחחחח שעה הם עומדים ליד האורז וכל אחד מוסיף את בינתו בדבר! ראית? דניאל ידע הכי טוב! ולמה? כי אני לימדתי אותו.... הוא יודע שאין כמו האוכל שלי!

מדליק ../images/Emo218.gif יש לה קול יפה והביצוע

לא רע...דומה מאד למקור. מי יתן וזו רק התחלה
של שותפות פוריה ביננו לבין היוצרים האסיאתיים
אולי עוד מעט נראה את השיר שלנו בקוריאנית?

למעלה