שלום שאלה לגבי כלי מוזיקלי שאני מאמין שמקורו באסיה אני יכול לנחש יפן אבל אני לא בטוח אני מנסה לזהות את השם של הכלי כבר הרבה זמן וקיוותי שאולי אתם תוכלו לעזור (או להפנות אותי למישהו שיכול לעזור לי xD) בקיצור בקליפ הזה :http://www.youtube.com/watch?v=3QCy_8L-gww בדקה 4:30 מתחיל המנגינה שלא נמשכת יותר ממספר שניות אבל עדיין אני מוצא את עצמי נמשך מאוד לצליל של הכלי רציתי לדעת מהו ? חליל צד? או משהו אחר? ואיפה אפשר לרכוש אותו?
קוראים לכלי 'שאקוהאצ'י' זה מן חליל כזה... כאן יש מידע עליו והוא באמת מאוד ערב לאוזן. ואין לי מושג איפה אפשר לקנות אחד כזה כאן בארץ... בדקתי בכלי זמר ואין להם. אולי אפשר להזמין מאמאזון או דרך חנויות יפניות בארץ... מקווה שעזרתי
אחותי על הבוקר קראה לי לקרוא את זה.. היא ראתה את זה בYNET.. היא יודעת שאני חולה על אסייאתים אז כל מה שהיא רואה עליהם (גם אם זה להסתלבט עליי..) היא קוראת לי... יו.. נקרעתי מהשיר הזה..
בנוף כשעברתי בצומת בילו... אז לשם היא הלכה... מפרקת משפחות שכמותה! וגם נעל! "מילק! מילק!|" (חלב) *במבטא קוריאני עילג* כאילו כמה מוחות צריך כדי להכין אורז??? מי ישמע הם מכינים טיל גרעיני! חחחחח שעה הם עומדים ליד האורז וכל אחד מוסיף את בינתו בדבר! ראית? דניאל ידע הכי טוב! ולמה? כי אני לימדתי אותו.... הוא יודע שאין כמו האוכל שלי!