שרשור
ענקייי!

Snooopy Girl

New member
../images/Emo3.gif

בא לי לספר על אתמול היה לי מבחן בטכניקות אלגבריות [זה שיעור רק על שורשים
] והלך טוב סיימתי ב12 כי יש יום הורים... ווואחרי זה הלכתי ליום הורים עם אמא שלי, המחנכת דיברה יאדה ייאדה יאדה בלהלהלהל תשתפי יותר בכיתה אני רוצה לשמוע אותך דיברו קצת על הטיול השנתי, ואאאאאז הגיע קטע הציונים
היסטוריה - 100 ערבית - 64 לשון - 94 יהדות - 71 של"ח - 65 ביולוגיה - 86 מתמטיקה - 77 אנגלית - 90 תנ"ך - 80 אזרחות - 90 טוב נו..אז גמני גאה בעצמי. חוץ ממתמטיקה 77 זה רע

EleVaTioN

New member
ואייייייי../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

מאה בהיסטורייייייייה איך עשית את זה!? אני חושבת שלאספת הורים אני לא אלך אני מזה חא רוצה לדעת את הציונים שלי...
ביוחד במתמטיקה בנס הוא יהיה 70

the z girl

New member
לנו יש עוד איזה שבועיים בערך..

חיח אני לא רוצה ללכת גם כי נמאס לי כל שנה המורים אומרים אותו הדבר -- את צריכהלהשתתף יותר ובגלל זה הורדנו לך 20 נק' בציון, אבל את משקיעה ולומדת יפה ורואים במבחנים (בדר"כ זה מה שהם אומרים.. יש יוצאי דופן) שאני יודעת את החומר ובלה בלה בלה.. וכל שנה זה אותו הדבר, יש ציונים טובים יש גרועים אבל סה"כ אני תלמידה טובה (בשביל אמא שלי זה לאטוב כמובן, כי היא שואפת שאני אגיע ל100 ולי אף פעם אין מאה בכלום..כי אני לא משתתפת.. חיח)

S m e l l y Cat

New member
עעעעעעעע גאונההה../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

ו-70 במטמתיקה זה יותר רע:| בלעכס

ואאא, הגיטרה שלי מוכנה ../images/Emo25.gif

היא מתוקנת והכל, והיום ני הולכת לקחת אותה
ואז אמאבא יתקשרו למורה לגיטרהה. ואא, אני כבר כוכך רוצה להחיל ללמודד

the z girl

New member
בהצלחה צלילע ..

דיגתי על ל אחת ויצא לי צילע חח אבל תיקנתי איה נשכתי את הלשון כאבים כאבים איה.. אוצ''.. תתחדשי! וספרי איך היה אח"כ..

ואאא, היא אצליי../images/Emo99.gif ../images/Emo25.gif

חיחי, סתם העברתי את האצבעות שלי על המיתרים וזה כזה יפהה
אח שלי ילמד אותי עוד מעט ת'תווים
טוף, עפתי ללמוד במבחן בת"י(מישו מוכן להסביר לי למה בכלל צכים את המקצוע הזהה?!) כדי שאני לא אצטרך ללמוד בשש
טה טה חע, תרגישי טוף
(פעם ראשונה שאני משתמשת השנה באייקונים של חורף!

EleVaTioN

New member
ת"י?../images/Emo129.gif

תולדות הישוב יענו? ווא ווא את עוד תזדקקי לזה! נמ מזל טוב לגיטרה ותהני ללמוד גיטרה גיטרה זה דבר מדליק דיטרה זה דבר שווה גיטרה זה חושני אני אוהבת גיטריסטים! עם ליפות!

S m e l l y Cat

New member
ליפה זה טוווווב../images/Emo108.gif

גורדו זה טוב.
|חושני| אנשים עם גיטרה זה טוב. גיטרה זה טווווווווב.

EleVaTioN

New member
|ליפה|../images/Emo129.gif

עוד מעט כשאני אקבל את המחשב שלי בחזרה *מתלהבת* תזכירו לי לעשות אייקון ליפה ומיזה גורדו

S m e l l y Cat

New member
מליזי מקגוויר..../images/Emo108.gif

נווו הסרט הזה.. (דייי! לא ראיתי אותו מרצוני! זה היה ביומולדת של חברה!
) *תמונה להמחשה*

EleVaTioN

New member
חושון! חושון! חושון!../images/Emo99.gif|גולגולת

אבל אין אין אין על בנג'יייייי

למעלה