שרשור
ענקייי!

the z girl

New member
שרשור ../images/Emo32.gif ענקייי!

טוב ספרו טיפה מה עובר עליכם... לא יצא לי להיות היום במחשב עד עכשיו ולא יצא לי עוד היום אבל בכל זאת אני נכנסת ורואה שתי הודעות חדשות.. זה יבשששששש פה נגמר לכם על מה לדבר?! איך זה יכול לקרות?! אוח טוב שבוע הבא ביום שלישי (דנית איך היה בשיעור גיטר??) אני מביאה למורה שלי חבילה ע-נ-ק-י-ת של דפים עם מלא מלא שירים שאני אוהבת והוא יבחר מה הוא רוצה ללד אותי (מה לדעתו לרמה שלי.. מה יהיה לי קשה ומה קל..) ואני אלמד את כל השירים שאני אוהבת ... והחליטו שבינואר כל הגיטריסטים (או יותר נכון גיטריסטיות ואיזה שלושה בנים) נעשה הופעה קטנה כזו, זה להורים ולחברים ולמי שרוצה לבוא אבל אפח'ד אף פעם לא בא.. אם אתם רוצים את מוזמנים (נראה לי ה27 לינואר.. חח.. פרטים באייסיקיו) בלעט תגיבו נמאס להכנס לפורום ולראות 0\2 הודעות חדשות.

the z girl

New member
אוי שכחתי לספר על התמונה

טוב התמונה שקישרתי :: זה בגד לתינוק שמודפס עליו GC, בגופן של גוד שארלוט וכל זה כמו בהופעות וכו'.. וזה בגד חמודי לתינוק מצאתי את זה למכירה באיזה אתר (אל תחשבו שקניתי.. חח אין לי מה לעשות עם זה) והיה לי עוד מה להגיד אבל שכחתי (ארור מי ששלח לי הודעה באייסקיו) אופס זה אורלע- סורי

joelgirl

New member
היה בסדר

היום היה לי גיטרה , היה בסדר למדתי לנגן את השיר של TWS שהם הופיעו איתו בטקס EMA - איזה קל הואאאאא וחוץ מזה הכל על הפנים - היום הכיתה עשתה בלאגן המורה חטפה קריזה והלכה ואמרה שמחר היא תעשה לנו בוחן על חומר שלא למדנו WTF? ואתמול אבא שלי התעצבן על אחותי וניתק לה תמחשב בגלל שכל היום היא באייסיי כלומר גם אני נידפקתי ומשהו עוד יותר עצוב הרופא אמר לי אתמול שיש לי חוליה בגב לא מחוברת ואני יסבול כל חיי מכאבי גבבבב והפרופיל שלי בצהל יצנחחחח אני חושבת שזה מספיק עצוב לבנתיים

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifהיום שלי...

אממ....דיי משעמם...היה לי יום הורים..בעע....חבל שבאתי ...בזבוז טוטאלי של שינה..:/...אממ....ומה עוד?...אני גונבת עכשיו טפטים מהאתר של אורנג' לסלקום שלי..חח..ואממ אממ זהו....ואני עדיין מחכה לאבא שלי שיתקין את התוכנה של הסורק כדי שאני אוכל לסרוק את התמונות שלי עם ררררררודירררגו
נ.ב..עופריקה....איפה ההופעה הזאת תהיה?

EleVaTioN

New member
בלע בלע בלע ..../images/Emo129.gif

ואיי מה עבר עליי היום 85 בפיזיקה כמובן ציפיתי ליותר כי למדתי, וחזרתי, וכל הסיפור ואיזה יופי יום חמישי המבחן במתמטיקה ובלע בלע בלע אתם יכולים לבדוק תבלוג שלי הרגע עידכנתי ועשיתי חיפוש בגוגל למפתחות [חיים
] איזה דברים יפים יש פה! היה אחד עפ מפתח ופנתגרם זה היה כזה חמוד *מרימה תידיים למעלה וצועקת בשימחה*

S m e l l y Cat

New member
אויייייי מפתח חיים זה יפה..../images/Emo108.gif

זה זה שנראה טיפה כמו צלב ולמעלה יש כזה עיגול?.. זה ממש מהמם..

נא182

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif יוהו!../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

למדתי היום
את
Waldorf Worldwide בגיטרה ב-10 דקות!
והתאהבתי בלנגן את זה!
זה כזה כייף!!!
מומלץ לכל הגיטריסטים...
הנה קישור לטאבים

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifיא איזה יופי...:)

איזה שיר שווה לנגן על הגיטרה...בעצם כל שיר שלהם של גי'סי שווה..:) וואי איך אני מקנה בך...את יודעת לנגן על גיטרה...גם אני רוצה

נא182

New member
שאני ישיג מיקרופון

למחשב אז אני יקליט ת'צמי וישלח לכם...
אגב... יש פה בנים בפורום בכלל?

S m e l l y Cat

New member
גרר..זה נראה כזה קשה../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

כמה זמן בערך את מנגנת גיטרה?..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifאני ניסתי ללמוד לבד גיטרה...

יש לי סרט דיוידי ללימוד גיטרה...זה נחמד והכל...אבל אין כמו מורה פרטי..:/...בע...ויש לי את הגיטרה הכי מגעילה בעולם...שמתי אותה בעונש...(קוראים לה טרי מהיום..חח) אממ...אוקיי עכשיו זה בטוח ג'יסי מחר בTRL אצלנו בMTV ...בשעה 18:00...

S m e l l y Cat

New member
4?!..וואו כיף לך.../images/Emo108.gif

כ"כ הייתי רוצה להתחיל בגיל יותר מוקדם
למה למה למהההההה למדתי פסנתר?!!?..גרר בשנתיים הקרובות זה לא יהיה ממש בעיה ללמוד.. אבל אחרי זה יש בגרויות וזה ובטח בקושי יהיה לי זמן
טוב נו.. אני אשתדל..

עופר אני רשמית גאה בך!../images/Emo105.gif

כמו שאמרת, הצלחת להחזיר את הפורום ^-^ הייתי באה אבל אני חולה :((( שוב :((((((((((((((( יש לי חום גבוה ואני בקושי מתפקדת -_- הקטע הוא שלפחות עד יום שישי אני לא חוזרת לבצפר, אולי כולל וביום חמישי יש לי מועד ב בתנ"כ! (גס וואט?! הייתי חולה במועד א!) ויום שישי יש לי מועד א בצרפתית! ארג -_- והיום הפסדתי להקה שאני נרוא אוהבת וצופים פעולת קורס! :(((

EleVaTioN

New member
כייף לך!../images/Emo129.gif

את לא צכה ללכת לביצפר ואיייי וביום חמישי גמאני לא רוצה ללכת יום חמישי צריך לקבל תמבחן במתמטיקה
והיום יש לי איזה יום על מחוייבות אישית ואני כבר לא מרגישה טוב

the z girl

New member
תוגה :) ותהיי בריאה

וכנסי לאיסי די משעמם לי.. :)) לא הייתי יכולה לעשות אתזה בלעדיכם.. אז אני מודה (ואת הפסל אני אתרום לעניים) לכל המעריצים שלי, ולכל מי שעזר להביאני עד הלום.

למעלה