שרשור
לסופ"ש

../images/Emo42.gifבקשר להופעות בניצנים../images/Emo42.gif

אז ככה..לא ניראה לי שזה נכון כי לעברי יש הופעה בזאפה באותו יום ושירי מימון??
בכל אופן רשמו בפורום של אביב גפן שההופעות הולכות להיות ככה פחות או יותר..(מתוך אחד הפורומים של MSN) 1/8 - אביב גפן ועברי לידר מאחרים את נינט ושירי מימון 2/8 - בית הבובות מארחים את טל פרידמן ומירי מסיקה 3/8 - טיפקס מארח את כוכבי כוכב נולד לדורותיהם, + מופע של פאבלו רוזנברג 6/8 - היהודים, שוטי הנבואה, כלא 6 7/8 - לא יתקיימו מופעים! 8/8 - דיוויד ברוזה ומיומנה בהופעה מיוחדת, איה כורם 9/8 - פורטיס וסחרוף!!! 10/8 - משינה ואהוד בנאי, ביחד ולחוד. בכל מקרה אני מקווה שזה לא נכון כי איפה מוניקה סקס??? ושייגעצ???

מוחטה1

New member
היי :)

א. לעברי אכן יש הופעה באותו יום. ב. אם אני לא טועה, פורטיס הודיע שהוא לא ישתתף בניצנים השנה. ג. שייגעצ מופיעים ב-10 [לפי האתר הרשמי שלהם]... אין סיבה להילחץ... אני בטוחה שבקרוב יהיו תאריכים רשמיים... :)

darling2

New member
שאלה....../images/Emo9.gif

ראיתי אתמול "הבועה"
איך קוראים לשיר שנועם מנגן על הגיטרה ואז שומעים את עברי שר..? וזה השיר גם בכתוביות.. תודה לעונים

bibi23

New member
כמעט התעלפתי......

אתם לא מבינים הייתי אצל בת דודה שלי ברמת השרון ולקחתי תבת שלה לסיבוב וסתם נכנסתי לאיזה מקום משטח גדול כזה פתאום אני רואה שלט ענקי וכתוב בו תיכון "אלון" יואווו איך קפצתי !! דימיינתי את עברי ככה בגיל 17 ככה קטנצ'יק מהלך לו בבית ספר ויושב על הספסלים כל שניהה קפצתי מהתרגשות בקיצור כמו ילדה מפגרת התנהגתי טוב יאללה חפרתי ביושש

למעלה