שרשור
לסופ"ש

האגוש

New member
שרשור ../images/Emo32.gif לסופ"ש

שרשרו לכאן את כל ההודעות שלא עוסקות בעברי לידר, או עוסקות, אך לא מצריכות נצל"ש או הודעה חדשה. שבת שלום

gilush4

New member
הי

מה נשמע? יש לי שאלה... השיר "ואולי" על מה הוא מדבר?? תודה

gilush4

New member
סליחה.. לא ראיתי

אני באמצע ויכוח עם חברה.. וישר שאלתי..

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

והשיר "ואולי " מופיע בפינת "הפירשורים" של הגר ותוכלי לראות שם על מה כל אחד חושב שהשיר מדבר

עברי ואביב

נכון הייתה הופעה של אביב גפן ועברי השתתף? אז איזה שיר הוא שר? אל תשאלו מה קרה לי עם ההופעה הזו- לכן אנלא יודעת...

yosi lanetzach

New member
לאחרונה הם הופיעו יחד ב..

..אשדוד. את שואלת איזה שירים הם בצעו יחד?! ובכל זאת, תרשי לי לשאול, מה קרה לך עם ההופעה הזו?!

חחחח הקליטה נדפקה

פשוט רק לשיר הזה לא הייתה קליטה (היינו בנסיעה) וזה היה מעצבן ברמות, כי שמעתי את כל המופע הזה רק בשביל לשמוע את עברי (אני לא אוהבת את אביב כל כל) וזה שיעמם אותי רצח הכל וחיכיתי לו שעות!!! קיצור.. מישו פה יודע מתי זה לערוץ 24? דרך אגב, שמעתי ברדיו כי לא הגעתי לשם- לא היה לי כוח ללכת רק בשביל שיר אחד בביצועו של עברי- שיר אפילו לא שלו, ועוד של אביב-...

עברי התארח במופע הבכורה

של הדיסק החדש של אביב גפן " עם הזמן " אז אם את מדברת על ההופעה הזאת עברי שר שם את השיר " בוקר טוב אירן" של אביב

הודעה על הצילומים וחולצה

הי... גםאני קיבלתי תהודעה על הצילום לטלויזיה או משו כזה... מישו יודע מה הקטע של זה? חוצ מזה כמה חולצה עולה.?

yosi lanetzach

New member
אפשר הסבר?!..

לאיזה צילומים את מתכוונת, איזו הודעה?! והחולצה.. כמה עולה חולצה של מי, של מה??

הסבר..

לגבי הצילומים וההודעה מישהו שלח הודעה שבה הוא אמר שהוא מחפש מעריצים של עברי שיצטלמו לטלויזיה ויספרו על הערצה לעברי ולמה דווקא עברי ולגבי החולצות אלו חולצות שעברי הוציא לכבוד הופעת ה- 100 חולצות של המופע " זה לא אותו דבר ושיהיה אפשר לרכוש אותם בהופעות סיבוב הקיץ או דרך האתר של עברי והם עולות 40 ש"ח אתה יכול לראות אותן באתר של עברי

גם אני קיבלתי את ההודעה על הצילומים

ואין לי מושג מה הקטע של זה אבל יש מישהו פה בפורום שהשתתף בזה ואפילו דיבר עם העורך של התוכנית ואמר שזה לתוכנית " מי מיוזיק מגזין" בערוץ 24 ולגבי החולצה היא עולה 40ש"ח

NoAmOoOsH

New member
אממ..

מחר בבוקר אני טסה לטורקיה לחמישה ימים :]
אז רק רציתי להיפרד.. תהנו פה

למעלה