שרשור
טופיק 16.11.07

Kewen

New member
שרשור ../images/Emo32.gif טופיק 16.11.07

כל ההודעות שלכם שאינן קשורות לנושא הפורום,נא לשרשר לשרשור זה בלבד.
סיפורים מהיום יום, דיונים שאינם קשורים לדוגמנות, תמונות שלא קשורות לנושאי הפורום, דברים שמטרידים אתכם ובא לכם לשתף אותנו וכל הודעה אחרת שאינכם מוצאים את מקומה בפורום לשרשר אך ורק לשרשור זה.

F3raRi

New member
|בדיחה| מרוקאי

יאללה כולם פה עצובים היום... תצחקו !!! הנה: מרוקאי נכנס לבנק ומבקש הלוואה על סך עשרת אלפים ש"ח. הפקידה בודקת את חשבונו ואחרי שהכול נמצא תקין, מגישה לו טופס ומבקשת שיחתום. "שאני אחתום?" שואל המרוקאי, "למה מה קרה?" הפקידה מסבירה לו שבלי חתימתו הוא לא יקבל הלוואה, אך לשווא. בסופו של דבר היא שולחת אותו למנהל הבנק שגם כן היה מרוקאי. "בוא הנה! תחתום!" אומר מנהל הבנק. "לא בא לי!" עונה המרוקאי. מנהל הבנק מתעצבן וסוטר לו בחוזקה. המרוקאי חותם על הטפסים ומגיש אותם לפקידה. "נו, איך זה שחתמת?" שואלת הפקידה. "להבדיל ממך..." אומר המרוקאי, "הוא הסביר לי כמו בן אדם".

MIS ROSE

New member
חזרתי לפני שעה מאולפן הקלטות

והיה מעייף ברמות!!! אני ערה מ5:40 ואני עוד שנייה מתעלפת חחחח למרות שהיה מעייף אני נהנתי ומחכה כבר לטיסה לארה"ב ששם אנחנו מופיעים עם מה שהקלטנו

וואיי ממש בא לי

הפקה של איפור או שיער חח כבר 5 חודשים לא עשיתי.. מישהו מתנדב לעשות איתי?! נמצא לנו מאפרת ומעצבת שיער??

tolodo

New member
שבוע טוב לכל חברי הפורום

אני חושב שמיציתי את עצמי בפורום, וכמו סופו של כל וותיק, הגיע גם זמני. אני רוצה לבקש סליחה מכל מי שמצא לנכון להיפגע ממני- באמת, אם יש על הלב, לא הייתה לי שום כוונה לפגוע. על עניין הגישות אפשר להתכווח, אבל מה שההורים שלי לא הצליחו לעשות שנים, בטח שאתם לא תצליחו לחנך אותי עכשיו. אני רוצה לאחל לכל האנשים פה המון הצלחה: לאדומים המקצועיים- עלו והצליחו ותוכיחו לכולנו ובמיוחד לעצמכם, שלא סתם אתם אדומים בפורום (כבוד, אה?
) לנערות ונעריי הפורום- תמשיכו להאמין בעצמכם ומקווה בשבלכם שתגיעו רחוק. לאדומים בפוטנציאל- כנ"ל, המון הצלחה. ל"אמיצים" למניהם- אל תפחדו להגיד את האמת, אל תשאירו את עמירם לבד. כרגע אני מוריש את הכתר שלי לפרארי- אומנם הוא הרבה פחות ממורמר ממני והרבה יותר עילג, טיפשי ובור ממני... אבל למי אני אוריש אם לא לו? אז שיהיה לך בהצלחה, נכנסת לנעליים גדולות
משהו אחרון, תודה למנהלים שמוציאים את הנשמה שלהם בשביל הפורום. נהנתי מאוד להיות שותף בו תקופה ארוכה! שיהיה לכולנו חיים נפלאים. (וקחו הכל בפרופורציה, דוגמנות זה לא חיים נפלאים) אני כבר אחפש אתכם במגזיני האופנה :) להית'.

F3raRi

New member
חחח אליל שלי,

אני עוד שבועיים גם כך פורש כמוך... אז למי אני אוריש את הכתר המכובד? אתה עוד תחזור אחי....באמת הפורום לדעתי ירד ברמתו לפני שנה, אנשים כבר לא שמים כלום על החוקים, מעלים כל הזמן אותן התמונות...כניראה המנהלים אנשים עסוקים ואין מי שירים את הפורום. במקום לשים את מנהלת בת 17 שיש לה יותר זמן להתעסק עם זה, עד שאנשים לא יבינו מה עושים ומה לא...הפורום יישאר באותה הרמה - וחבל. אם לבנו היה מספיק שכל, וגם לקרן...הם היו משנים את הפורום ממזמן כבר...ולדעתי הוא היה יכול להכפיל את גודלו. מקווה שאולי השינוי הקטן שהם הולכים לעשות יעשה משהו ...

למעלה