שרשור
בקולה

leezi

New member
סורי, אני מכירה רופא מצויין של מכבי באזור אחר

אם בכל זאת לא תמצאי תאמרי לי - הקליניקה בצפון מזרח ת"א (קרוב לרמת השרון, לצומת הפיל, מכירה?) - צהלה. רופא נהדר ומקצועי.

לא נראה לי הגיוני...

את נמצאת במעקב הריון אצלו מתחילת ההריון? כי אם כן, עם כל הכבוד לכל התורים שקבעו מראש אצלו את צריכה לדרוש תור אליו בתאריך שמתאים לך עפ"י גיל ההריון. פשוט תתקשרי למרפאה ותדרשי תור! תמיד יש פה ושם 10 דקות שהפקידות שומרות למקרים דחופים או לבלת"מים. אם תבקשי ימצאו לך מקום ואם לא ואת באמת רוצה להישאר אצל הרופא פשוט תגיעי ו...(אני לא מאמינה שאני זו שרושמת את זה אבל...) תידחפי בתור!

דר אלוני נהדר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני הולכת אליו למעקב והוא יחסית זמין ומאוד נחמד ויש לו גם אולטרסאונד בקליניקה אפשר לקבוע תור דרך מכבי או ישירות במרפאה 09-7680464

ואגב, באמת מעצבן לגבי הרופא הנוכחי

אני בהריון הקודם הייתי אצל דר יפת באבן יהודה והיה לי ממש מזל כי חודש אחרי שילדתי הוא הפסיק לקבל דרך מכבי. אני זוכרת שחשבתי על כל ההריוניות שהתחילו מעקב אצלו ועכשיו צריכות לחפש מישהו אחר (ורופאים כמוהו באמת שאין הרבה) אני עשיתי אצל יפת את השקיפות והסקירה והוא הבוס של דר אלוני בת"הש וזה קטע מאוד מצחיק כי יפת המליץ לי על איזו תרופה לבחילות אבל לאלוני לא היה מושג לע מה מדובר והוא פשוט התקשר ליפת ושאל
מאז כל פעם הוא מעדכן אותי שהוא דיבר עם יפת על ככה וככה..מאוד משעשע... אגב, אני גם מאוד אהבתי את ויזר שהחליף את יפת במרפאה באבן יהודה. הוא גם מהרופאים שעובדים תחת יפת בתה"ש. הפסקתי ללכת אליו כאשר אלוני הגיע לכפ"ס כי זה הרבה יותר קרוב אלי (אני אגב גרה שם בשכונה אז אפשר להפגש מתישהוא לקפה ועוגה
)

בוליפלג

New member
רגע...אז את ממליצה על ויזר באבן יהודה../images/Emo35.gif

והוא מקבל 'מכבי'
כי אני מחפשת לי איזה רופא...(לעת הצורך...לא לקפוץ
)

ayeleor

New member
מצטרפת להמלצה על דר ויזר

עשיתי אצלו את המעקב בהריון השני..

נושקולה

New member
ויזר הוא הרופא שיצא לחופשה בלי לשאול אותי!!!

אני מטופלת באבן יהודה יפת היה רופא ההריון שלי בהריון הקודם עד שויזר החליף אותו... אמאפלפלת אולי נפגשנו אצלו בתור? אני עובדת מול - באמת צריך להפגש לקפה!

וואלה../images/Emo46.gif

נכון שאין כמו יפת
כל כך היה לי כיף לפגוש אותו בשקיפות ובסקירה. כל כך מקצועי וכל כך אנושי ומצחיק... אז יאללה בואי לאלוני ובכיף נפגש לקפה ועוגה - אני היום אצלו בשעה 19:15

נושקולה

New member
הייתי אצל יפת בסקירה השניה

הוא ממש ממש בסדר! ממש התחברתי גם לויזר - לא פשוט להחליף רופא נשים - בטח לא באמצע הריון אבל אם את ממליצה על אלוני - קיבלתי! היום בשעה 19:15 אני כבר אהיה בבית (תודה לאל...), אבל אעדכן כשיהיה לי תור תודה!

מסכן אלוני-אתמול הקאתי לו מול הפרצוף../images/Emo4.gif

הבחילות גמרו אותי אתמול ואחרי שהעזתי לאכול משהו קטן בארוחת הערב הרגשתי ממש נורא ודקה אחרי שהתיישבתי אצלו הבנתי שהכל הולך לצאת החוצה ומהר ושאין סיכוי שאני אספיק להגיע לשירותי אז פשוט קפצתי לפח הקרוב והקאתי את נשמתי
הוא כבר רגיל אלי ולהקאות שלי אבל עדין
למי אגב את הולכת לסקירה מאוחרת? רציתי גם ליפת (כמו שהריון של איתן) אבל הוא כבר לא מקבל במכבי
אז קבעתי לשנטל

רתם11

New member
../images/Emo124.gif בנות, צריכה את עזרתכן מאוד ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני עושה עבודת סמינריון בנושא שביעות רצון מחיי נישואין של גברים אחרי שמצטרף ילד ראשון למשפחה. אני מחפשת בנרות גברים שיהיו מוכנים למלא את השאלון של המחקר הוא ממש קצר ואפילו מעניין, אבל גברים זה עם קשה, ואוכלוסיית המחקר די מצומצמת - יש שתי אוכלוסיות מחקר - 1. גברים נשואים שיש להם ילד/ה אחד/אחת בלבד מגיל חודש ועד חצי שנה (בלי אחים נוספים) ובת הזוג לא בהריון 2. גברים נשואים שיש להם ילד/ה אחד/אחת בלבד מגיל שנה וחצי עד שנתיים וחצי (בלי אחים נוספים) ובת הזוג לא בהריון לחלקכן כבר שלחתי בעבר במסר פרטי את השאלון, וחלק אכן שלחו לי אותו מלא - והמון תודה לכן שוב אבל חסרים לי עוד הרבה שאלונים מלאים ואני ממש צריכה את עזרתכן! גם אם הבעל שלכן לא מתאים לאוכלוסיית המחקר, אולי אתן מכירות קרוב משפחה/ חבר/ בעל של חברה/ חברה מאיזה פורום שיכולה לשכנע את הבעל שלה/ עמית לעבודה וכו' וכו' שיהיו מוכנים למלא את השאלון.... ממלאים אותו במחשב ושולחים לאימייל, זה לא מסובך. אני קצת אחרי המועד, אז אני בלחץ.... אני מצרפת את השאלון, ואני מאוד מאוד אשמח לעזרה שלכן. תודה!

בוליפלג

New member
יש לי לפחות 2 בשבילך../images/Emo13.gif

בהצלחה. ותזכרי להעדכן אותנו בממצאים
אנחנו נשמח

רתם11

New member
אני אעדכן ../images/Emo13.gif המון תודה ../images/Emo140.gif ומקפיצה

מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה

בוליפלג

New member
באיזה איזור../images/Emo35.gif