שרשור
בקולה

בובית 29

New member
../images/Emo32.gifראיתן את זה??../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif

שמעתי ברדיו את הפרסומת והיתי חייבת להכנס, מדובר על חברה שמוכרת ערכה ללימוד החתול תוך שבועיים להשתמש באסלה?! אני עדיין לא החלטתי אם זו בדיחה כמו האתר שהיה על הורים להשכרה או רעיון ממש צולע של מישהו... http://www.kli-chatuly.co.il/MyPage2.aspx?p=83&l=h

רוני75

New member
מה אתם עושים עם אישורי מחלת ילד?

הרי יש פעמים שיש להם רק חו שעוזר אחרי יום-יומים ואתם לא הולכות לרופא, כי זה שעות לחוכת שם, ויש מחלות אחרות שם וזה די מיותר להוציא ילד חולה מהבית. אני בכל מקרה מחכה איזה יומיים של מחלה עד שאני לוקחת את הילד לרופא אבל בפעימים שאני לא לוחקת אותו אני בבעיה עם אישורי המחלה שאני חייבת לתת לעבודה שלי- מה אתן עושות?

מתאהבים מחדש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

פורום ארבעים פלוס וקולנוע
לב מזמינים אתכם להתאהב מחדש. היכנסו לפורום, ספרו לנו על מקרה משפחתי מרגש ואולי תזכו בכרטיס זוגי לסרט אהוב אותי" מתנת רשת בתי הקולנוע
לב. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=102&MessageId=124441511
מבצע אחים בדם-למען שלמה שלמה לבית זיו, חלה בלוקמיה חריפה לפני כ–11 שנים. חייו ניצלו אז בזכות תרומת מח עצם מאחותו ענת. המחלה חזרה פעם נוספת ושלמה מחפש תורם מוח עצם באופן נואש. הדרישות: גיל 18–50, עדיפות ליוצאי מרוקו וצאצאיהם (לפחות צד אחד ממוצא מרוקאי),ללא מחלות כרוניות ושאינם נוטלים כדורים באופן קבוע. בשל בהילות עמותת "עזר מציון" ארגנה יום התרמה, אשר יערך היום ב"גרנד קניון" בחיפה משעה 11:00 עד 20:00 בקומה הראשונה, ליד טרקלין חשמל. פרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/please/shlomo.doc

tiger mom

New member
כמה אופציות

1. יש רופאים שנותנים אישור מחלה גם בלי להביא את הילד. לא יודעת איך מוצאים אחד כזה 2. מזמינים רופא הביתה כדי לא להיות ליד ילדים חולים אחרים 3. מנסים לדבר עם מישהו בעבודה ולהסביר לו למה זה מיותר לקחת ילד שחולה יומיים למרפאה עם ילדים חולים שיכולים לגרום לו להיות חולה שבוע. 4. אין ברירה, הולכים עם הילד לרופא ומנסים להיות ראשונים בתור.

טליולי

New member
טופס "אל תור" ../images/Emo45.gif

לפחות בכללית יש טופס "אל תור" - מתקשרת למרפאה ומוסרת למזכירה את כל הפרטים. מגיעה אחרי שעה-שעתיים לקחת את האישור. אם יש לרופא שאלות הוא מתקשר הביתה / מבקש שאגיע למרפאה אבל לרוב של חום לא גבוה פשוט רושם אישור. ממליצה שתבדקי במרפאה שלך - בטוח יש נוהל דומה. והעיקר הבריאות

חמודבה

New member
מרימה טלפון לרופאה

שלה ואומרת שהיום נשארתי איתה בבית ואם היא יכולה להכין לי אישור מחלה ולהשאיר אצל המזכירות.

רוני75

New member
אני אנסה את מה שהצעתן

הבעיה היא שנראה לי מוזר שיתנו לי אושר מחלה בלי לראות את הילד...

טליולי

New member
תכלס זה גם אינטרס של קופת החולים

אין להם שום עניין שתגיעי ותתפסי תור על כל וירוס / חום פשוט ולכן הם נותנים אישור מחלה על בסיס הצהרה של ההורה.

ענק../images/Emo6.gif

לשכנים שלי יש באמת חתול גאון - הוא יודע לצאת החוצה לעלות חזרה הביתה במעלית
הוא תמיד נעמד בחוץ ליד הדלת ומחכה שמישהו יפתח לו אח"כ נכנס למעלית ומסמן כאשר מגיעים לקומה 2 ונעמד ליד דלת הבית הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש

בצער רב מודיעה על פטירתה של המצלמה שלי ....

לא יודעת אם הלכה בגלל גילה המופלג או כי היא התאבדה כי מאז שעומר נולד באמת שהעבדתי אותה קשה עד בלי סוף היא מאד חסרה לי בערך 10 פעמים ביום שאני צועדת לקראתה ואז נזכרת שאין בשביל מה... עצוב. אבל החיים ממשיכים ובגלל זה אני זקוקה להמלצות על מצלמה דיגיטלית ... כולכן פה מצלמות ( יעידו על כך שרשורי השוויץ היפים) .. תוכלו להמליץ לי על מצלמה שווה ? חייבת חייבת דחוף מצלמה.

יה-יה

New member
../images/Emo201.gif משתתפת בצערך

חכי. תני למצלמה להתקרר
כבר רצה לקנות חדשה?
אני לא מבינה כלום במצלמות. סתם באתי לנחם
יה-יה

תודה ../images/Emo13.gif כן . אני לא יכולה בלי ....

מקפיצה . אולי מישהי יכולה להמליץ איזה מצלמה לקנות ?

מישהי הזמינה כרטיסים דרך אתר pashbar?

יש להם כרטיסים מוזלים להצגות רציתי לדעת אם מישהו הזמין דרכם והם אמינים כי לא שמעתי עליהם אף פעם

נושקולה

New member
../images/Emo26.gif רופא הנשים שלי יצא לחופש ../images/Emo10.gif

רק כתזכורת אני בהריון - כבר שבוע 25+3 ריציתי לקבוע תור לקראת העמסת הסוכר הצפויה וגיליתי שיש לו תורים רק לאפריל(!!!!!!) אני אלד עד אז! מה זאת החוצפה הזאת? למה אף אחד לא שאל אותי? ואין לו ממלא מקום ככה שאני צריכה למצוא לי מרפאה חדשה! עכשיו אחרי שהתבכיינתי צריכה את עזרתכן - רופא נשים המקבל דרך מכבי שתי התלבטויות: רופא ליד העבודה (כפר סבא) או ליד הבית (נתניה) ליד העבודה (מרחק הליכה) מקבל דר אלוני חיים - מישהי שמעה עליו? בנתניה יש כל מיני אפשרויות - עדיפות לרפא מין זכר (כן, אפליה...) עזרה! המלצות! בבקשה! תודה

למעלה