שרשור
ו

מאיושית

New member
../images/Emo32.gif פורום חדש!

פורום חטיבת בני המושבים החדש! האם השיר הבא אומר לכם משהו
: "שרוך אדום, חולצה כחולה (עם סמל בני המושבים על הכיס השמאלי), והיא עולה , והיא גדולה-לה-לה..." אם התשובה היא כן (
) מקומכם אצלנו, בפורום לתנועת הנוער " חטיבת בני המושבים"
. מדריכים, פעילים, טרומפ"ים, מד"חים , וסתם מורעלים-אתם מוזמנים להצטרף, ולעזור לבנות קהילה שוקקת חיים לתנועה שלנו
הצטרפו אלינו

../images/Emo138.gif../images/Emo139.gifחנוכה../images/Emo136.gif../images/Emo137.gif

העעעע! כשבאתי לשים אייקונים בהודעה שהתכוונתי לכתוב, ראיתי שיש אייסקונים של חנוכה וחג המולד ! היפייייייייי !! איזה כיףףףףףףףףףףףףףף יפייייייייייי !! אז שיהיה לכוווווולם חג שמח שמח !!

GirlFriend

New member
שרשור ../images/Emo137.gifו../images/Emo32.gif../images/Emo5.gif

חברי פורום יקרים! שיהיה לכם חג שמיייח תנצלו את החופש(מרוב העבודות שיש לי זה כבר לא נקרא חופש...), ותשמינו ´´קצת´´....;-: טוב, עכשיו נחזור לעניין השרשור:
נא לשרשר לכאן את כל ההודעות שלא ממש ברוח הפורום

GirlFriend

New member
ההודעה המצחיקה ביותר ב../images/Emo43.gif

בפורום מומלצים בתפוז ישנה תחרות ההודעה המצחיקה, עד אמש היו צריכים המתמודדים למצוא ברחבי הפורומים של תפוז הודעה מצחיקה ולהביאה לפרסום בפורום. ואכן ישנם מעל 50 הודעות מצחיקות שעמדו בכללים ולכן הם המועמדים בתחרות. יש פרסים לזוכים !!! אני ממליצה לכם להצביע
(לא... זה לא פרסום בשביל עצמי... אין שם הודעות שלי..)

../images/Emo12.gifציונים.. ואיך איתכם?../images/Emo187.gif

כן. אצלי הכל טוף. טודעעעע ששאלתם. שיניתי חתימה! בלעעעע... מקווה שיהיה טוף... מתמטיקה- בוחן 98, מהחן 96, בוחן 95 היסטוריה- מבחן 83 אזרחות- מבחן 93 אנגלית- מבחן 94 ערבית- מבחן 92, בוחן 100 (חשבתי שזה עבודת כיתה אז עשיתי אותו עם חברה שלי) הכתב 98, ועוד כמה שקיבלתי תשעים ומשו.... ביולוגיה- אמורים להחזיר לי עוד כמה ימים... ו... זה הולך להיון 0 עגול! ספרות- מבחן 95 מחשבים- מבחן ? זהירות בדרכים- ?? וסהווו בערך... נדמה לי. אהה ! ואתמול היה לי מבחן קובע במתמטיקה !!! מבחן רגיל+מבחן למואץ!! אני מתעעעע להתקבל !! תאחלו לי בהצלחה ! ועד שיחזירו לנו את זה... בלעעעעעעעעע

../images/Emo32.gif../images/Emo66.gif צבא, זה הכל../images/Emo13.gif

בימים אלה ממש נפתח פורום חדש, פורום "שוחרים"
בטח אתם שואלים את עצמכם, מה זה?, ומה אני רוצה ממכם?
אז שוחרים בעצם זה דבר שמדבר אל כולכם, גם כאזרחים, וגם בנוער הצמא לטכנולוגיה
אז בלי יותר מדי דיבורים, כנסו לפורום שוחרים !!! ( הסבר מפורט יש בהודעת המנהל
)

למעלה