שרשור

RenanaD

New member
רעיון מגניב! תראי תמונות

וברור... אנשים שאלו ומיד אמרתי להם, התחפושת הזאת הולכת איתי לקבר חחחחחח
זו לא כפית חד פעמית

RenanaD

New member
ובואו נפטפט גם על האלבום של ליאה מישל

מה זה השעמום הזה?! הורדתי, שמעתי 4 פעמים בכח, מחקתי. וזה כ"כ נדיר אצלי... לא היה אפילו שיר אחד שאהבתי. אחד! האלבום הזה פשוט לא המריא.

שמעתי רק את הסינגלים... והם סבבה, אבל אני לא מרבה לחזור אליהם..

לאמריקן איידול? היה ערב בנושא שירים מסרטים ומישהי העזה לבצע את Let It Go....

http://youtu.be/WjDlzyUvHcY

התפלאתי על התגובות היחסית חיוביות שהיא קיבלה מהשופטים... זה היה לא בכיוון (ומד הדיסלייק של הסרטון מראה שהרבה חשבו כך)

o0Invisible0o

New member
ואוו.

זה היה גרוע. קודם כל- החיתוך שהיא ביצעה לשיר היה רצח, היא כאילו ניסתה לשיר את הכל אבל בשליש מהזמן, תוותרי, את לא יכולה להכניס את כל החלקים, תבחרי בית וגשר ועופי על זה.
והמעברים היו גרועים. גרועים.
וכן, היא לא יכולה לשיר את ה high notes, זה היה מביך. >< עדיף לעוף על זה ושהקול ישבר כמו אידינה באוסקר מאשר החוסר מאמץ הזה..

על הכל
לתוצאות היא גם הייתה בבוטום-2. בעיקרון היא דווקא נחשבת מתמודדת מובילה העונה. פשוט לקחה שיר גדול מדיי

כולם מברכים על זה שדיסני סוףסוף לקחו צעד לכיוון הנכון (וגם קצת צחקו על עצמם בדרך).
אבל רק אני הרגשתי שבאותו רגע אלסה יצאה "הרעה"? למרות שהיא צדקה בסופו של דבר.

o0Invisible0o

New member

לא רעה, יצאה נורמלית לשם שינוי. אחותי ראתה איתי [כשראיתי בפעם המיליון] והייתה בשוק שבסרט של דיסני יש עיסוק אמיתי בעניין הזה...
זה נפלא!

באמת נפלא. גם אחותי ראתה היום... אני כ"כ שמח שלא ראיתי בטלוויזיה

רעש, אנשים מדברים באמצע, ווליום נמוך כי אנשים ישנים, בדיוק ב-Let It Go דפיקה בדלת- דודה שלי והילדה הקטנה שלה. וכל רגע "איזה סרט זה?". יאו סתמו. זה מזה מעצבן אותי הדברים האלה

אני רק מקווה שאחותי השניה לא תאהב את השירים ותתחיל לחרוש עליהם 24/7. זה באמת חשש.

limors2

Well-known member
ראיתי דקה ולא התלהבתי.

הכרתי את כל הדמויות בדקה הזו, אבל הוא לא באמת נשמע כמו הדמויות. רק כמו מישהו חובבני שעושה חיקויים שלהן.

למעלה