בואו נפטפט על התחפושת שלי!
כולם ראו את התמונות? סוף סוף חשפתי אותה לעולם, אחרי 10 חודשים של שמירה בסוד
הכל התחיל כשנעלתי לאוניברסיטה את המגפיים האלה, שהם שטוחים ונמוכים ממה שאני הולכת בד"כ, וחברה שלי היתה קצת בשוק. אמרה שאני מזכירה לה אותה והתחילה לשיר את השיר, הצטרפתי, ופתאום קפץ לה הרעיון שאני יכולה להתחפש אליה בפורים! לקחתי שניה לחשוב על זה, והגעתי למסקנה שזה רעיון אדיר שאני חייבת לבצע
חבל רק שזה לקח כ"כ הרבה זמן... כתבתי בתגובות לאחת התמונות איך עשיתי את זה. הייתי בטוחה שאסיים צ'יק צ'ק, ולא... נצח! נצח!!! אתם יודעים כמה שעות ישנתי השבוע, ב-3 הלילות הראשונים? 8 שעות! ביחד! השתגעתי כבר
ועוד בלילה לפני המסיבה המחלקתית שלנו (רביעי) ישנתי שעתיים. אבא שלי התגייס למשימה ועזר לי כל הלילה, בלעדיו היא לא היתה מוכנה בזמן בחיים. ואל תשאלו מה קרה בשש בבוקר. סוף סוף סיימנו את כל העבודה ולא ראיתי כבר כלום בעיניים חוץ מאשר המיטה שלי, מדדתי את התוצר הסופי, ובום! התקפל באמצע
רציתי למות. אז אבא שלי גזר את הבד בקטע הצר ו-"השתיל" פנימה חתיכת דיקט שהוא חתך בגודל המתאים. זה היה ממש כמו ניתוח לב פתוח... אשכרה כאב לי להסתכל על זה חחחחח אח"כ סגרנו והדבקנו מעל חתיכת בד נוספת. אפשר היה לראות את זה אבל רק אם מתקרבים, אז שיהיה. היא עדיין היתה עדינה ושבירה, אבל לפחות ככה יכולתי להסתובב איתה בחוץ יום שלם!
יואו, המסיבה היתה מה זה כיפית
והאמת שהיא היתה רק בזכותי ובגלל התחפושת
לא שלחו מייל שמתוכננת אחת כזאת ודאגתי, אז פניתי לוועדת תרבות (שני דוקטורים מהמחלקה) וכמובן שזה אוטומטית גרר סינג'ור שלי לעניין... אבל לא נורא, היה כיף. ארגנו מסיבה וביקשתי שתהיה גם תחרות תחפושות (בדיוני הפרס למקום הראשון אמרתי שמבחינה אתית אני לא אמורה להשתתף, אבל הם בכל זאת רצו לשמוע את דעתי
הציעו למשל לתת בקבוק יין ב-130 שקל שהיה להם. מה אני אעשה איתו?! לא הבעתי התלהבות
). הייתי אמורה להכין פתקי הצבעה אבל לא הספקתי, וטוב שכך. כי גם אם הייתי מכינה זה לא היה הרבה, ולמסיבה הגיעו איזה 100 איש
וגם לא נראה לי שכולם אשכרה היו משתפים פעולה ומצביעים וזה. בסופו של דבר התחרות היתה שכל מי שהתחפש עמד בשורה מול כולם והציג את התחפושת, והזוכה נמדד לפי חוזק מחיאות הכפיים של הקהל. זכיתי במקום הראשון ללא עוררין
וקיבלתי ג'יירוסקופ שווה.
מה עוד, מה עוד... אה! כשהגענו בהתחלה למסיבה ניגשו אלי מלא אנשים לשאול שאלות איך הכנתי, כמה זמן זה לקח לי וכאלה. ואז אחת מהן (מישהי שאני אפילו לא מכירה!) סיפרה שיש לה בשבוע הבא מסיבה בנושא "חזרה לילדות" ושאלה אם אפשר לקבל אותה. צחקתי לה בפרצוף