שרשור

limors2

Well-known member
זה בלוריי, הוא לא מיועד לדיסק רגיל!

בד"כ בלוריי שוקלים לפחות 10 ג'יגה.

ומה שיש לך זה כנראה בלוריי ריפ. את מפסידה איכות ככה.

Moreiro

New member
אצלי אין

כנראה יש לי גרסא מעפנה (הגיוני, הורדתי מזמן...)

מה יש שם? יש את זה ביוטיוב?

RenanaD

New member
הנה עוד לילה שאשן בו 3.5 שעות

התחפושת הזאת הורסת לי את החיים
כ"כ תכננתי לסיים אותה עד עכשיו, וזה ממש לא קרה!
בקיצור, מחר... ואז גם אוכל לקרוא את כל ההודעות שלכם

LemonLimeLilach

New member
אגב

לפני כמה זמן סיימתי לקרוא שוב את משחקי הרעב השלישי
ועדיין שנאתי כל רגע
ובעיקר את הסוף
והאמצע
והכל

אני זוכרת שדיברנו על זה כאן... אני מפחדת אפילו מלראות את הסרט הזה כי נראה לי שהוא יכניס אותי לדיכאון קליני!!!

o0Invisible0o

New member

כן, כמו שכבר אמרנו, במיוחד הסרט של החצי הראשון..אני לא יודעת איך נעמוד בזה בכלל. >< זה יהיה נורא!

LemonLimeLilach

New member
אגב2

גיליתי שההורים שלי מתכוונים לטוס לארה"ב והגישו בקשה לויזה (כי שלנו נגמרת עוד איזה חודשיים והם מתכננים לספטמבר). נראה לכם שייצא אייפון 6 עד אז??????????????????????????????????????? ואם לא אז מה להגיד להם להביא לי? חוץ מהררי M&M חמאת בוטנים? איזה עוד טעמים שווים שלא יצא לי לטעום מעולם יש?! ואיזה סמארטפון??? 5S??????????? (יש 5S?)

יש 5S
בשנתיים האחרונות הוציאו מכשיר חדש בספטמבר, אז כן, הגיוני... אבל נצטרך לחכות ולראות...
גם אותי מעניין מה יעשו עם ה-6, ואולי אבא שלי ירצה לחדש! (כי הוא דואג לזה)

M&M - אני אוהב את הפרצל. אבל גם החמאת בוטנים טעים (גם אני העדפתי אותו וביקשתי מאחותי ואז היא הביאה לי חבילה ענקית.. ומאז עברתי לפרצל
).

אני גם רוצה לטוס לארה"ב!!

LemonLimeLilach

New member
גם אני רוצההההה

אוף להישאר בארץ

לא מתה על פרצל אבל אני יודעת שיש עוד איזה מיליון טעמים שאני בכלל לא יודעת שקיימים
ואני צריכה לטוס לשם לחנות ולטעום הכל

אז יש מצב אמיתי לאייפון 6 בספטמבר? הלוואייייי

השאלה מה הם יעשו איתו.. הייתי רוצה בעיקר שישפרו את iOS7 ׁׁ(עדיין לא מסוגל לעדכן)

o0Invisible0o

New member
טוב, חיים.

נראה לי שמפטרים אותי מחר בבוקר. בתכלס? יעשו לי טובה עם יפטרו אותי. תגאלו אותי מהעבודה הזו, אוף.
מה שכן, אבטלה?!? אולי זה ידחוף אותי למצוא עבודה, כי אני כאילו מחפשת אבל נשענת בנוחות על זו שיש לי כל עוד יש אחת.
וכן, אני בטוחה שאני שוברת איזשהו שיא של החלפת עבודות בחצי שנה האחרונה.

אני רוצה שותף/ה לכנס, ממש מישהו שיהיה איתי בהכל כי אני פשוט לא עומדת בזה לבד. וקשה למצוא מישהו כזה. תאחלו לי שאמצא במהירות מישהו מוצלח.
וגם. יש לי שני אנשים שמעוניינים באותו תפקיד בכנס, מה אני עושה? אחת מהן אני לא רוצה לתת לה את התפקיד אבל כזה, איך?
אוף. אני ממש גרועה בלקבל הוראות מאנשים ועוד יותר גרועה בלתת הוראות לאנשים והכי גרועה בעימותים- להתנגד להוראות שניתנו לי/לעמוד מול סירוב להוראות שאני נתתי.

לא ראיתי טלוויזיה חדשה כבר יותר משבועיים אבל סיימתי 7 עונות של בנות גילמור! עצמתי עיניים בסצינה המכאיבה ביותר בסדרה הזו- כשלורליי שרה I will always love you ודילגתי על פרק הספינאוף של ג'ס אבל..חוצמזה ראיתי 7 עונות.
יש לי בעיות.

אה וקניתי דברים לתחפושת, עכשיו רק נשאר להכין אותה
.

הפורום הזה הוא ממש יומן אישי בשבילי, אולי כדאי שאני אפסיק?

LemonLimeLilach

New member
תקחי את האדם הטוב יותר לתפקיד

כלומר, לא את זאת שאת לא רוצה לתת לה את התפקיד. ותגידי לה משהו בסגנון: בחרתי בX ושיהיה לך הרבה בהצלחה!!

o0Invisible0o

New member
קצת קשה.

במיוחד שהיא חושבת שאנחנו חברות ואני חושבת שאנחנו..אממ..מכרות לצערי.

אולי אני אגיד להן לעבוד ביחד? נשמע כמו מתכון לאסון?

LemonLimeLilach

New member
תגידי לה פשוט

שהבנאדם השני יותר מתאים... לא עובד?
זה יותר מסתדר עם מועמד אחר?
גוגל איך "לפטר" מישהו?

RenanaD

New member
בואו נפטפט על התחפושת שלי!

כולם ראו את התמונות? סוף סוף חשפתי אותה לעולם, אחרי 10 חודשים של שמירה בסוד

הכל התחיל כשנעלתי לאוניברסיטה את המגפיים האלה, שהם שטוחים ונמוכים ממה שאני הולכת בד"כ, וחברה שלי היתה קצת בשוק. אמרה שאני מזכירה לה אותה והתחילה לשיר את השיר, הצטרפתי, ופתאום קפץ לה הרעיון שאני יכולה להתחפש אליה בפורים! לקחתי שניה לחשוב על זה, והגעתי למסקנה שזה רעיון אדיר שאני חייבת לבצע

חבל רק שזה לקח כ"כ הרבה זמן... כתבתי בתגובות לאחת התמונות איך עשיתי את זה. הייתי בטוחה שאסיים צ'יק צ'ק, ולא... נצח! נצח!!! אתם יודעים כמה שעות ישנתי השבוע, ב-3 הלילות הראשונים? 8 שעות! ביחד! השתגעתי כבר
ועוד בלילה לפני המסיבה המחלקתית שלנו (רביעי) ישנתי שעתיים. אבא שלי התגייס למשימה ועזר לי כל הלילה, בלעדיו היא לא היתה מוכנה בזמן בחיים. ואל תשאלו מה קרה בשש בבוקר. סוף סוף סיימנו את כל העבודה ולא ראיתי כבר כלום בעיניים חוץ מאשר המיטה שלי, מדדתי את התוצר הסופי, ובום! התקפל באמצע
רציתי למות. אז אבא שלי גזר את הבד בקטע הצר ו-"השתיל" פנימה חתיכת דיקט שהוא חתך בגודל המתאים. זה היה ממש כמו ניתוח לב פתוח... אשכרה כאב לי להסתכל על זה חחחחח אח"כ סגרנו והדבקנו מעל חתיכת בד נוספת. אפשר היה לראות את זה אבל רק אם מתקרבים, אז שיהיה. היא עדיין היתה עדינה ושבירה, אבל לפחות ככה יכולתי להסתובב איתה בחוץ יום שלם!
יואו, המסיבה היתה מה זה כיפית
והאמת שהיא היתה רק בזכותי ובגלל התחפושת
לא שלחו מייל שמתוכננת אחת כזאת ודאגתי, אז פניתי לוועדת תרבות (שני דוקטורים מהמחלקה) וכמובן שזה אוטומטית גרר סינג'ור שלי לעניין... אבל לא נורא, היה כיף. ארגנו מסיבה וביקשתי שתהיה גם תחרות תחפושות (בדיוני הפרס למקום הראשון אמרתי שמבחינה אתית אני לא אמורה להשתתף, אבל הם בכל זאת רצו לשמוע את דעתי
הציעו למשל לתת בקבוק יין ב-130 שקל שהיה להם. מה אני אעשה איתו?! לא הבעתי התלהבות
). הייתי אמורה להכין פתקי הצבעה אבל לא הספקתי, וטוב שכך. כי גם אם הייתי מכינה זה לא היה הרבה, ולמסיבה הגיעו איזה 100 איש
וגם לא נראה לי שכולם אשכרה היו משתפים פעולה ומצביעים וזה. בסופו של דבר התחרות היתה שכל מי שהתחפש עמד בשורה מול כולם והציג את התחפושת, והזוכה נמדד לפי חוזק מחיאות הכפיים של הקהל. זכיתי במקום הראשון ללא עוררין
וקיבלתי ג'יירוסקופ שווה.
מה עוד, מה עוד... אה! כשהגענו בהתחלה למסיבה ניגשו אלי מלא אנשים לשאול שאלות איך הכנתי, כמה זמן זה לקח לי וכאלה. ואז אחת מהן (מישהי שאני אפילו לא מכירה!) סיפרה שיש לה בשבוע הבא מסיבה בנושא "חזרה לילדות" ושאלה אם אפשר לקבל אותה. צחקתי לה בפרצוף

תקשיבי, זה גדול!

תשמרי את הכפית ותעבירי אותה לילדים שלך! זה נשמע כמו פרויקט מטורף! הלוואי והייתה לי האנרגיה להשקיע ככה.. אני בסוף מתחפשת לקטניס מ"משחקי הרעב", כי זה בערך הדבר הכי קל בעולם

למעלה