שרשור

RenanaD

New member
שרשור

או במילים אחרות, שרשור "פרוזן". על מי בדיוק אנחנו עובדים

היום גיליתי תגלית מרעישה. בסוף הסרט, אחרי 10 דקות חופרות של כתוביות, יש עוד קטע חמוד! קצר, איזה 20 שניות, אבל חמוד ממש... לא ידעתי את זה בכלל.
ואגב, שאלה. בלוריי 1080P זו הגרסה באיכות הכי טובה שיש להשיג?

o0Invisible0o

New member
יואו גיליתי את זה רק לפני שבוע!!

ראיתי עם אחיינית שלי ואמא שלי וראינו עם כתוביות בעברית וכשהתחילו הכתוביות של סוף הסרט הוא כתב למטה "יש עוד, אל תלכו" ואני הייתי כזה "מה? אין עוד כלום..על מה הוא מדבר?" ואז חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי (במקום להריץ קדימה, אני גאון) ואז הגיע הקטע הקצרצר והמשעשע והייתי כולי
איך לא ראיתי את זה עד עכשיו?!?!

והאיכות- נשמע לי כמו הכי טוב אבל הייתי מחכה לתגובת מומחה כמו ליאורה או אופיר.

o0Invisible0o

New member
אה וכזה חיים וכאלה.

סגרתי דובר ישראלי ראשון לכנס שלי ואני מתלבטת אם לשים אותו בפאנל, ראש בראש עם מישהו או פשוט לדבר. הוא מ"יס" ואני לא רוצה פשוט פרסומת ליס...כאילו, כן מעניין אותי והכל אבל אני רוצה שמישהו יסתור אותו. אמ. טוב, לא יודעת נראה.

ולא זוכרת אם הכרזתי כאן שיש לי אורח אמריקאי ראשון? אז כן. יש.

ואין לי זמן לקנות תחפושת לפוריםםםםם..או יותר נכון, דברים לתחפושת לפורים.

Rachel47

New member
אצלי זה-

אין לי מושג למה אני מתחפשת
אני אולי האדם עם הכי פחות יצירתיות כשזה מגיע לזה
דמיון מפותח..אבל אפס יצירתיות
אני בסופו של דבר שמה אוזניים או משהו וסגרנו עניין
מה גם שאין מסיבה בקמפוס שלנו

יאי על הדובר האמריקאי!!!
מתי תספרי לנו מי יהיו הדוברים?!

o0Invisible0o

New member
מותר לי רק שבועיים-שלושה לפני

אבל אני בטח אכתוב לכן בהודעה מתישהו...
את לא מכירה אותו גם ככה.

ואממ אין לך שום מסיבות פורים אחרות? אני והדס הולכות לקיר טיפוס ולצעדת זומבים...

Rachel47

New member
אחח אילת...

אני מעריכה שיש כאן איזו מסיבה או שניים אבל....אוכלוסיה

אני בכל מקרה לא סובלת מסיבות ואירועים המוניים אבל בבש כשזה היה מהאוניברסיטה עם מספיק חברות שכיף לי איתן זה היה פחות נורא
אני כן מחכה לסנט פטריק!

limors2

Well-known member
טיפה ועוד טיפה יוצרות ים

אם זה היה קל לארגן, זה היה הרבה פחות מספק בסופו של דבר. ופחות מגניב.

יפה שאתן משקיעות בלהתחפש! אני לא התחפשתי מאיזה כיתה ה'...... דיי מעפן.

Rachel47

New member
כראיתי פעם ראשונה זה היה עם כתוביות והיה

כתוב לא ללכת
למרות שמאז שהתחילו עם השטויות של הסצינות בסוף אני תמיד מעבירה את כל הכתוביות לבדוק (תמיד)
בסרטים מצויירים אני בדרך כלל משאריה רגיל כדי לראות מי דיבב את מי (תחביב שלי ושל תומר) ואז מקפיצה לסוף

וזו סצינה באמת חמודה

Rachel47

New member
ולגבי פרוזן יש לי שאלה שמציקה לי

בתחילת הסרט, כריסטוף קטנטן ורואה את כל מה שקורה עם הטרולים ומשפחת המלוכה
ואז הוא גדל
פוגש את הנסיכה שהוא ראה את הטרולים מצילים
וכל העולם קפוא ומפוחד
הוא לא קישר את העניין הזה?
כאילו זה לא נראה בסרט שהוא בכלל מבין שהוא מכיר את אנה מלפני מיליון שנה ושהוא כן יודע את הסיפור ואת איך שאחותה בטעות הרגה אותה (או משהו קרוב לזה)
או שאנחנו מניחים שהוא שכח?
או שהוא לא זיהה אז שזו הייתה משפחת המלוכה
מוזר קצת לא?
גם לטרולים שם יש מיני נבואה..רק אלסה ראתה את זה?

בקיצור..חור בעלילה?

o0Invisible0o

New member
חשבתי על זה גם..

אני חושבת שהיינו אמורים רק לראות איך הטרולים אימצו אותו ולהניח שהוא לא זוכר או מבין בכלל אירוע כזה מהילדות שלו...למרות שזה מוזר כי הוא עקב אחרי הקסם של אלסה, ליטרלי.

Rachel47

New member
כן לזה התכוונתי

הייתה שם מודעות (מעבר לכך שאת רואה אותו חותך קרח כמו הבוגרים ומבין את מעשיו..אז נניח גיל 6 ומעלה ככה?)
והוא קלט את הקרח..אמר "קרח?!" ועקב אחריהם כדי להבין מה קורה... אז גם הקטע שהוא קלט שיש משהו קסום בייצור של הקרח על הדשא ככה..וגם אמור להיות לו זיכרון מהערב הזה..
נשמע כמו אירוע חשוב בילדותו
וגם המפגש עם הטרולים
היית מצפה שיהיה לו זכרון מהיום החשוב בחייו בו אימצו אותו שבט של סלעים מדברים!

limors2

Well-known member
לא יודעת.

מצד אחד הוא כן זכר, כי הוא אמר שהטרולים יוכלו לעזור לה כי הוא כבר ראה אותם עושים את זה פעם. כנראה הוא פשוט לא זיהה את אנה, ולא ידע שזו אלסה כי הוא לא ידע מה הסיפור שם. רק עקב אחרי שביל קרח.

Rachel47

New member
אהה זהו באמת תשכחתי להגיד

שהחלק הכי מעניין בכל החור הזה הוא שהוא ידע בדיוק מה לעשות כשהיא חטפה אייסינג מאלסה וישר ידע לקחת אותה לשם כי "הם כבר עשו את זה קודם"

את אומרת שאולי הוא לא הבין את הסיפור שמסביב? כאילו הוא ראה ילדה חצי מתה מוחזרת לחיים ולא הבין מה קרה לה?
אז איך הוא קישר את זה למה שקרה לאנה?
ואם הוא כן הבין שמה שקרה לאנה הוא מה שקרה לילדה הקטנטנה...האם הוא הניח שיש מיליון בחורות עם שיער לבן ועם הכוח הזה בעולם?! כי זה כאילו צירוף מקרים מאוד מוזר...כשהוא יוצא איתה למסע אל ההר הוא כבר מבין שיש כאן איזה קסם...

וזה מחזיר אותי לנבואה שלהם..ראו את זה על השמיים..אז אנחנו מניחים שהוא לא ראה את זה? רק אלסה? אבל היה נראה שהאבא כן ראה את זה...

limors2

Well-known member
אנחנו לא לגמרי יודעים מה קרה שם.

לגבי הנבואה, יכול להיות שרק אלסה ראתה. אבא שלה הגיב לדברים שהטרול אמר ולפחד שלה, לא בטוח שהוא גם ראה את זה. ואם כן, אולי רק אלה שהיו ממש שם וקשורים לעניין ראו. כריסטוף בכלזאת היה די רחוק, ילד בן 6 שחי לבד עם האייל שלו, ונלהב/מתרגש כי הוא כרגע ראה שביל קרח קסום וטרולים. לא בטוח שהוא ממש הבין מה הוא רואה, ואולי הוא רק קישר בגיל מבוגר כשהוא ראה את זה קורה שוב.

Rachel47

New member
אני משערת שזה ההסבר

הכי הגיוני לעניין..שהוא פשוט לא ממש זוכר או מבין מה הוא ראה

limors2

Well-known member
איזה חמוד!

לא היה לי מושג!

ואכן, כל עוד הקובץ שוקל לפחות 5 ג'י'גה. במקרה של הסרט הזה.

למעלה