שרשור Follow-Up למפגש

ChicoAnimado

New member
זאת דרך שימושית

להחזיר תלמידים פוחזים למציאות מההארה שלהם (לכאורה). נכון, באמת אי-אפשר להסביר זן (לפחות לא בדרך שאנשים רוצים לשמוע). אבל על זאת ועוד אני כבר אספר לכם.

איקידו

New member
תיקון

אי אפשר להסביר זן - במיוחד לאנשים שרוצים לשמוע...

CountDust

New member
../images/Emo45.gif זן אפשר להסביר

רק אם המסביר לא מנסה להסביר והשומע לא מנסה לשמוע

Obake

New member
איפה - בדוג'ו של זאב (רחובות נכון?)

מתי - את זה גם אני רוצה לדעת...

dannyshadow

New member
אין לי מושג מתי זה יצא

אבל הייתי שמח להעביר שיעור בגו, הבעיה שלא בטוח שאני אהיה זמין בקיץ. כעקרון אני בסביבות ה20 קיו שזה לא משהו אבל בכול זאת, זה מספיק כדי להעביר שיעור למתחילים. אולי עד אז אני ארד רמה ואוכל אפילו להעביר שיעור יותר בסיסי (מעבר לכללים) אבל שוב, חבל שכנראה אני לא אהיה זמין (סיבות אישיות:p) תקבעו תאריך ואני אנסה להגיע

GnomeBubble

New member
חבר אחד שלי הביע עניין

והוא ברמה של 7 קיו בערך (KGS), הוא יוכל להעביר שיעור מצויין. אני ניסיתי לשכנע חבר אחר שלי, ברמה של 3 קיו (KGS) (או 2-דאן ב-IGS, שזה כבר נראה מכובד
), אבל לא נראה לי שהוא ירצה לבוא.

GnomeBubble

New member
ההרצאה שלי

אז הבטחתי הרצאה? טוב אז אני מקיים. עשיתי כבר כמעט חצי מהמצגת, ואני עוד אסיים את זה. הנושא: "התפתחות הכתב היפני" זאת הרצאה בנושא די ממוקד, אבל אני הולך להרחיק הרבה מעבר לתקציר הסטנדרטי של "היפנים קיבלו את הקאנג'י מהסינים, המציאו קריאות-און וקון, הוסיפו הירגאנה, וקטקאנה ופוף", ואני מבטיח שעשיתי מחקר מספיק מעמיק, שאמור גם לחדש למי שעשה תואר ראשון בלימודי מזרח-אסיה, אלא אם הוא התעמק גם כן בנושא התפתחות הכתב.
נראה לי שההרצאה הזאת תבוא אחרי סדנאת הקליגרפיה, כי זה קצת יקל על העניינים אם כל המאזינים ללא יוצא מן הכלל כבר ידעו איך נראה קאנג'י ומה זה Sousho. בכל אופן, אני מקווה שההרצאה תעניין אתכם. IJOU

gbarnoy

New member
שרשור אחושילינג

אוקיי, השרשור ארוך, וארוך מאוד.... אני עדיין לא הבנתי מתי יהיה המפגש? אני לא יודע איך זה עם האחרים, אבל פה באוניברסיטה העברית המבחנים מגיעים ברי-צקלה! עכשיו, בקשר לאוכל.... לפי דעתי, אם אכפת לכם ממנה, מי שיכול להכין ורוצה להכין משהו שנחשב מיוחד ומגניב, BE MY GUEST, אבל מבחינת הסושי, למדתי שהכי כיף זה להכין ביחד... כל אחד יכול להביא מרכיבים שונים, או אפשר לפקד על אנשים להביא דברים מסוימים, ואז אפשר ביחד ליצור אוכל! כמו שאומרים, אתה קוצר את מה שאתה זורע... בנוגע להרצאה... ובכן.... אם תהיה לי אפשרות להגיע, לא יהיה אכפת לי לעשות את הרצאת הרפרט שעשיתי לא מזמן, על ההיקיקומורי, והחלק השני של הנוער המטורלל שמתלבש כמו בסרטים... אם הקובץ לא היה ע נ ק, הייתי שולח את זה כבר אליכם מפה.

Obake

New member
נו, אז אולי הגיע הזמן שנחליט? ../images/Emo6.gif

יש לנו כבר תוכנית בסיסית. עכשיו כל מה שנשאר הוא לחשוב על תאריך ולהוציא אותה לפועל
כמו שאמרתי, לדעתי איפשהו בתחילת יולי ככה נשמע טוב... זה ייתן לנו מספיק זמן לארגן את כל מה שנשאר... חוץ מזה שכבר יתחיל החופש וכל הבגרויות יסתיימו ;)

GnomeBubble

New member
האמת שחשבתי בהתחלה על סדנאת סושי

אבל אני לא יודע עד כמה זה מתאים. צריך לתאם מראש שיהיה את כל המרכיבים, וזה עלול להסתיים בהרבה בלאגן, במיוחד כבשביל שרוב האנשים (אני מניח) זאת פעם ראשונה. אני גם לא יודע עד כמה המקום מתאים כדי לעשות סושי, ואני גם חושש שזה ישאיר אחר כך הרבה לכלכוך
ובכל מקרה אני לא מספיק מבין בזה כדי לארגן.
בקשר להרצאה שלך, באיזה אורך היא? אם נכול, אני בשמחה אשלב אותה.

למעלה