וואווו
S Sweet Clementine New member 4/10/05 #39 אין לי מושג... כתבתי gothic lolita וזה מצא לי את זה בין היתר... מנסה להעלות עוד תמונות שלו...
S Sweet Clementine New member 4/10/05 #41 והכי מעצבן... זה שמצאתי גם חולצה מדהימה עם ציורים של אליס בארץ הפלאות עם שרוולי קטיפה סגולים (תמונות מצורפות) ומישהו עקף אותי בהימור בשניה האחרונה והפסדתי... חבל, היא היתה כ"כ יפה... והכי מעצבן זה שהיה כתוב שהיא ייחודית ואותה בחורה שתופרת את החולצות האלו תופרת רק אחת מכל סוג! לא פייר!
והכי מעצבן... זה שמצאתי גם חולצה מדהימה עם ציורים של אליס בארץ הפלאות עם שרוולי קטיפה סגולים (תמונות מצורפות) ומישהו עקף אותי בהימור בשניה האחרונה והפסדתי... חבל, היא היתה כ"כ יפה... והכי מעצבן זה שהיה כתוב שהיא ייחודית ואותה בחורה שתופרת את החולצות האלו תופרת רק אחת מכל סוג! לא פייר!
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/10/05 #49 נממ עצה? את יכולה לקחת את התמונה של החולצה ובעזרת קצת עבודה בפיינטשופ או משהו כזה להוציא אותה, וללכת לחנות הדפסות ולהדפיס. אם את יודעת לתפור אז את יכולה גם לתפור את השרוולים או ללכת לתופרת שתעשה את זה. :] זה דיי פשוט, ואז תהיה לך בול אותה חולצה.
נממ עצה? את יכולה לקחת את התמונה של החולצה ובעזרת קצת עבודה בפיינטשופ או משהו כזה להוציא אותה, וללכת לחנות הדפסות ולהדפיס. אם את יודעת לתפור אז את יכולה גם לתפור את השרוולים או ללכת לתופרת שתעשה את זה. :] זה דיי פשוט, ואז תהיה לך בול אותה חולצה.
S Sweet Clementine New member 4/10/05 #53 חשבתי על זה... אבל זו עבודה קשה בפוטושופ, כי התמונות נורא קטנות... ואם אני אגדיל אותן זה ייראה מפוקסל
חשבתי על זה... אבל זו עבודה קשה בפוטושופ, כי התמונות נורא קטנות... ואם אני אגדיל אותן זה ייראה מפוקסל
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/10/05 #58 יש יום כיפור שבוע הבא. ../images/Emo8.gif ונממ, הן לא כל כך קטנות בעיניי. תגדילי טיפה בלי לפגוע באיכות שלהן וזה כבר יהיה מספיק גדול בשביל הדפסה.
יש יום כיפור שבוע הבא. ../images/Emo8.gif ונממ, הן לא כל כך קטנות בעיניי. תגדילי טיפה בלי לפגוע באיכות שלהן וזה כבר יהיה מספיק גדול בשביל הדפסה.
L Lady Pupik New member 5/10/05 #83 *מאוהבת!!* זה הדבר הכי מקסים שראיתי!! זה בא גם עם החצאית הזאת או רק המחוך? בכל אופן זה מהמם!! תתחדשי
S Sweet Clementine New member 5/10/05 #99 רק המחוך... חצאית כזו דודה שלי תופרת לי, אז החלטתי שלא להזמין...
ל לאורלאנתלסה New member 4/10/05 #11 תתחדשי ../images/Emo13.gif אהבתי בעיקר את החולצה השנייה... גם אני רוצה להזמין מאייבי, יש שם פשוט כל כך הרבה דברים מדהימים..
תתחדשי ../images/Emo13.gif אהבתי בעיקר את החולצה השנייה... גם אני רוצה להזמין מאייבי, יש שם פשוט כל כך הרבה דברים מדהימים..
א אלפקה פקה New member 4/10/05 #29 זה א. לא יקר כי עדיין אין על זה הצעות, תני לזה 4 ימים... ב. נמצא בארה"ב, ולרב ממש לא משתלם לקנות משם כי המשלוח מוסיף המון. אני אישית קונה רק מאירופה.
זה א. לא יקר כי עדיין אין על זה הצעות, תני לזה 4 ימים... ב. נמצא בארה"ב, ולרב ממש לא משתלם לקנות משם כי המשלוח מוסיף המון. אני אישית קונה רק מאירופה.