נתעלם לרגע מהעובדה שאני לא מבינה איך מסתדרים שם, על זה אני אשמח אם תענו לי גם P= אין לאף אחד במשפחה שלי כרטיס אשראי. האפשרות היחידה שלי היא לשלוח כסף מזומן. יש כזו אפשרות באיביי?
או כסף מזומן בדואר רשום (אבל רוב המוכרים לא מעדיפים את זה ממה שהבנתי, וכותבים שזה על אחריותך בלבד, למקרה שהכסף ילך לאיבוד בדואר, ולגבי צ'קים- מקבלים המחאות רק מבנקים מסויימים...) ואם אין לאף אחד כרטיס אשראי אצלך במשפחה, אז איך ההורים שלך מסתדרים מבחינת תשלום של חשבונות וקניות? נשמע לי קצת מוזר...
קניות במזומן, חשבונות בהוראות קבע או מזומן. קשה, מאוד קשה, אבל זה המצב כרגע =/ לא מתחשק לי לדון במצבי הכלכלי, רק רציתי לדעת אם אפשר להסתדר ככה באיביי. הבנתי שזה תלוי במוכר עצמו... תודה. =]
רק תשלחי להם אימייל קודם לכן כדי לוודא שזה מקובל עליהם. וכשאת שולחת את הכסף- שימי אותו בתוך דיסק, ותוודאי שלא ניתן לראות שיש כסף בעטיפת הדיסק. ...מניסיון.
אני מחפשת סיבות הגיוניות לרכישת מעיל בסכום בסיסי של 1540 ש"ח, עוד לפני העלויות על ההתאמה למידות. בינתיים הגעתי ל: א. אין מעילים במידה שלי. אני פיצ. ב. מעילים היום, שגם שווים משהו(=צמר) לא יורדים מ800 ש"ח. במיוחד לא לאורך הזה. ג. המעיל הכי קרוב שראיתי היה בזארה, היה גדול, היה מכוער ועלה 1200 ש"ח. ד. בא לי. ה. תמיד אוכל למכור את גופי