שרשור 4.4.04!!!

למה תספור ותראה

את המקסימום תתחיל מיום ראשון עד שתגיע ליום שישי אחרי 2 שבתות ואת המינימום תספור מיום שבת עד שתגיע ליום שבת הבא

spittea

New member
בוא נסגר על השאלה

אולי אני טועה השאלה הייתה כמה ימים מקסימום אפשר שיהיו בשביל שהם יכילו 2 שבתות אז המקסימום זה א-ב-ג-ד-ה-ו-"ש"-א-ב-ג-ד-ה-ו-"ש" --->14 המינימום "ש"-א-ב-ג-ד-ה-ו-"ש" איזה דפוק אני זה בטח 6

lmao

אתה צודק רק שבמקסימום אתה צריך להמשיך לספור על יום שישי כלומר :א ב ג ד ה ו ש א ב ג ד ה ו ש א ב ג ד ה ו ...זה המקסימום ובמינימום אתה צודק זה 8

locker7

New member
זה באמת 12... שים לב...

א ב ג ד ה ו "ש" א ב ג ד ה ו "ש" א ב ג ד ה ו = 20 "ש" א ב ג ד ה ו "ש" = 8

WolfShire

New member
אני בכלל לא זוכר שאלה כזו..

זו הייתה אחת האחרונות בפרק?

WolfShire

New member
זה היה רואים עין בעין

וזה קשר של ניגוד.. רואים עין בעין זה מסכימים ביניהם

spittea

New member
האנלוגיה

מי שרואים עין בעין הם מסכימים ->לא נמצאים במריבה

Shayks

New member
אני לא זוכר אפשרויות :|

בשאלת קריאת נתונים עם השחיינים, שחיין O הכי רחוק משחיין E?

עוד 2 שאלות:

היה ריבוע ובתוכו ריבוע קטן ושאלו מה השטח השחור כלומר הגדול פחות הקטן זה היה 4AB לא? עוד אחד השוואה כמותית:מעגל שני משיקים יוצאים מאותה נקודה :90 או הזוויות בין המשיקים..לא ידעתי מה רוצים מהחיים שלי האם זה 4 ?

spittea

New member
נראה לי

אל תיקח בוודאות זה (a+b)^2-(a-b)^2 לי יצא 4ab+2b^2 Not sure

WolfShire

New member
כן,אני זוכר את השאלה הזו..

מה שיצא שם זה איזו נוסחת כפל מקוצר למיטב זכרוני ואז ה A וה B מצטמטמים.. ונשאר 2AB ,אבל אני ממש לא סגור על זה..עברתי עליה ממש מהר!

MelodicTruth

New member
תשובות

א. 4AB. הסבר: A^2 ו-B^2 מתקזזים, נשארים בסוף שני זוגות של 2AB ב. 4. אין מידע על נקודות ההשקה ועל הזווית שהן יוצרות

Shayks

New member
אני מרחיב

תציב ערכים לa וb ותראה שרק 4ab תקף. בשאלה עם המשיקים יכול להיות שהנקודה תהיה ממש קרובה למעגל ואז הזוית קהה, או שהנקודה ממש רחוקה ואז הזוית חדה. 4

למעלה