שרשור 4.4.04!!!

TRIPLEfnH

New member
2.

אני לא זוכר בדיוק נתונים אבל נדמה לי שאמרו שאם שמים את כל העפרונות (בזוגות) אז נשאר לך קלמר ספאר בעוד שאם שמים במגירות אז חסר לך מגירה מה שאומר שאם תצטרך לשים את הקלמרים במגירות אז יהיו ך שני ספארים, לא זוכר אם זה היה יותר מגירות או קלמרים, בכל מקרה התשובה היא 2 אם אני לא מתבלבל בנתונים.

Rinushkaa

New member
בקלמרים והמגירות

גם אני סימנתי שנותרו שני קלמרים. פשוט ציירתי את זה. התחלתי עם מגרה אחת. הכנסתי לתוכה שני עפרונות ושניים בחוץ = 4 עפרונות. הכנסתי אותם אחרכך לקלמר. שניים מלאים ונשאר אחד ריק = שלושה קלמרים. אם צריך להכניס קלמר לכל מגירה אז נשארים שני קלמרים בחוץ. זהו. הייתה עוד שאלה עם ספרים מחברות עטים ועפרונות. לא היה לי מושג מה לעשות אז פשוט סימנתי שניים ועזבתי

WolfShire

New member
שאלת שקרנים שהייתה קצת קשה..

הייתה שאלה אחת עם שקרנים שקצת בלבלה אותי משום מה.. בתנאים לשאלה נכתב שכל הדוברים בסיטואציה הם או דוברי אמת תמיד(!) או שקרנים תמיד(!) ואז הגיע דובר א' ואמר : "כולנו שקרנים". הרי זה פרדוקס השקרן.. אז איך זה שהוא או שקרן תמיד או דובר אמת תמיד? בכל מקרה, אני חושב שניחשתי כאן.. ממש לא הייתי בטוח.. ותודה מראש לפותר נכונה!

Rinushkaa

New member
אם לא כולנו שקרנים

והבחור או שקרן או דובר אמת אז: הוא לא יכול להיות דובר אמת. אם הוא שקרן אז רק חלק מאיתנו שקרנים.

Rinushkaa

New member
אני לא יודעת מה איתכם

אבל אני יצאתי מהמבחן בהרגשה מעולה!! פעם ראשונה בחיים שפשוט הספקתי הכל!! באנגלית תמיד סיימתי לפני הזמן, בקושי ניחשתי, וידעתי את רוב המילים במילולי. אחד הקטעים ( על הסוכרים והגלוקוז L D) היה בדיוק על הנושא האחרון שלמדתי בכימיה אז ידעתי לענות עליו גם בלי לקרוא אני לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל היה לי פשוט טוב!! לא ציפיתי שיהיה כלכך קל... מקווה שלכולם היה בסדר והעיקר שלא תדאגו..!!

WolfShire

New member
היה מבחן בינוני..היה יכול להיות

יותר גרוע.. זה המבחן הראשון שלך?

למעלה