שרשור 4.4.04!!!

TRIPLEfnH

New member
מישהו זוכר ??

שאלה מס' 22 בפרק מס' 2 (למי שהיה מבחן כמו שלי - פיילוטים בכמותי ומילולי) בכמותי - היה מעגל קטן בתוך מעגל גדול והיה נתון שהרדיוס הגדול היה שווה 3 פעמים הרדיוס הקטן והיה צריך למצוא אתאורך המיתר נדמה לי או אורך של קו בתוך המיתר, אני מאוד מקווה שזה היה פרק פיילוט כי משום מה חשבתי שהשאלה הזו הייתה האחרונה ושכחתי לענות על שלושת השאלות הבאות. היה שם גרף או עכברים או עו"ד, אני לא בטוח. משהו זוכר ??? בבקשה שזה היה פיילוט.

TRIPLEfnH

New member
מהפה שלך לאלוהים

זה כל כך משמעותי בשבילי. זה איזה 20 נק'

TRIPLEfnH

New member
עוד שאלה מאותו הפרק.

היה משולש שווה צלעות (נדמה לי) מונח על קו ישר ושאלו איזה צורה תיווצר (גרפים) אם יסובבו את המשולש לשני הכיוונים כך שכל קודקוד יגע ברצפה ונתנו 4 גרפים כאפשרויות. היה לך ?

Rinushkaa

New member
לי היה

חחחח.. זה היה מצחיק לא הייתי בטוחה אז לקחתי מסטיק וחתכתי אותו בצורת משולש חחחחחחחח
בסוף סימנתי קשת

TRIPLEfnH

New member
כמה כמותי היו לך ?

אני מנסה לברר אם זה היה פרק פיילוט ?

TRIPLEfnH

New member
אנגלית

3 שאלות אני לא משוכנע לגביהם. בקטע על ניוטון - איך ימשיך הקטע - אני כתבתי ידון בחוקים 2 ו 3 של ניוטון אבל הייתה שם עוד תשובה שנראתה לי סבירה. באותו הקטע - מה כוונתה של הפסקה האחרונה - נדמה לי שרשמתי לתאר את חלק מהתרומות של ניוטון למדע או משהו. זה היה ממש לא פייר- 2 שאלות על קטע אחד שאין להם תשובה חד משמעית - לא מתאים למרכז הארצי... אם מישהו זוכר היה גם כותרת לאיזה קטע שנדמה לי שהתלבטתי אבל אני לא זוכר על מה...

WolfShire

New member
עוד שאלה לגבי ניוטון!

הסיפור שלו על היחס לכבשים.. זה כדי להדגיש שהוא היה איכר גרוע או כדי להראות שהמורה שלו מצא בו פוטנציאל?? זה בטוח אחת מאלה.. מה התשובה?

שאלת השקרן ... + עוד שאלה

האם עמיתים הם בהכרח חברים לעבודה ? בשאלת שקרן מסויימת, יצא לכם א וג שקרנים ?

tm2003

New member
תגידו..

אתם זוכרים עוד דברים מהמילולי? באוצר מילים היה כל מיני מילים אני כבר לא זוכרת של ניגפו.. קיטרו וכו'...אני רק זוכרת שלא ידיעתי כלום בשאלה הזאת

למעלה