שרשור 4.4.04!!!

Shayks

New member
שרשור 4.4.04!!!

וואי, כואב לי הראש בטירוף. טוב, אז אני חושב שהפיילוט בכמותי היה הפרק היותר קל משמעותית מהשניים (זה עם השתי שבתות רצוף). במילולי - אני באמת לא יודע - אולי זה עם השני קטעי קריאה ? אנגלית הלך בסדר...שרשרו תשובות ושאלות פה...

WolfShire

New member
אני לא יודע איזה עותק עשית..

אבל אני מקווה שאתה טועה ! בעותק שלי הפרק הכמותי הראשון שהופיע (פרק מס' 2) היה קשה בצורה בלתי רגילה! אני מאוד מאוד מקווה שהוא היה הפיילוט.. האחרים דמו יותר למתכונת שבה התנהל הקורס שלי, אם כי,כאמור, אי אפשר לדעת!

TRIPLEfnH

New member
אני איתך !!!

גם לי היה ככה 3 כמותי והראשון מבינהם (פרק 2) היה קשה משמעותי מהשלוש, ולהוסיף חטא על פשע גם נתקעתי בו בשאלה המוזרה עם הרדיוסים שאחד שווה שליש מהכל וצריך לדעת כמה שווה איזה מיתר (שאלה מס' 22) שבגלל שהיא הייתה בסוף העמוד היה נדמה לי שהיא האחרונה וככה לא עניתי על עוד 3 שאלות, ככה שאם זה לא היה פיילוט אבוי לי. חוץ מיזה היה אנגלית סבבה(טיפה קשה מבאוגדן) כמותי סביר ובמילולי היו כמה מילים שלא הופיעו במילון לדעתי. גם היה לי פרק מילולי שהלך לי גרוע (הראשון מבין השלושה) ואם גם הוא פיילוט יהיה טוב, אם לא... נתראה ביולי.

k s i d e

New member
מחכה לאותה תשובה...

למישהו יש מושג

זה עם השבתות לא היה פיילוט..

היו לי 2 פרקים בכמותי זה עם השבתות ועם הגרפים של הדואר והעכברים נראה לי שזה עם הדואר היה עם השבתות

תם ונשלם (עד הפעם הבאה?)

האנגלית היה קל. הכמותי הראשון היה קשה יחסית (פרק 2 אצלי) ושאר הכמותיים היו בסדר. אני מקווה שהוא היה פיילוט. האנגלית היה קל. המילולי יותר קשה ממה שציפיתי. נקווה שיהיה בסדר. אין לי ממש מושג מה היה שם הפיילוט, לא היו פרקים קלים במיוחד או קשים במיוחד.

אם לא, אז לפחות באותה רמה..

באמת המילולי היה קשה ובאופן דיי אחיד. לא היה פרק יותר קשה מהשאר. שני פרקי כמותי היו בסדר גמור ואחד היה מאוד קשה ולא הספקתי בו 2 שאלות. נקווה שהוא אכן הפיילוט (הפרק הראשון של כמותי, שני סה"כ)

Shayks

New member
לא יודע, הכמותי נראה לי די בסדר

בשאלה עם המחומש המשוכלל בהשוואה כמותית - מה יותר גדול, הגובה או שתי צלעות? עשיתי שתי צלעות.

etisme

New member
שתי הצלעות

תעביר קו בין סוף למעלה וקודקוד הצלע ואז יוצא שהקו ארוך יותר מAF אבל קטן יותר מסכום שתי הצלעות (סכום הצעות המחומש)

dandiel

New member
כן

אלה שתי הצלעות. אפשר גם לראות בעין שזה יותר גדול.

אינעל ראבאק כסאות סטודנט.

הלך לי הגב. לשמאליים זה פשוט סיוט. אני בטוח שזה דיי דפק לי את הפרק הראשון, כי לקח לי איזה עשר שאלות כדי לסדר איזה שיטת עבודה הגיונית. נקווה שהוא היה פיילוט :)

MelodicTruth

New member
היה פשוט...

קל!!
ציפיתי למבחן הרבה יותר קשה, הכמותי אכזב במיוחד עם רמת הקושי הנמוכה, למרות זאת המילולי נתן פייט יחסית טוב. אני היחיד שחושב שמדובר באחד מהמבחנים הקלים ביותר שהם כתבו לאחרונה? רמת השאלות היתה ברוב המקרים נמוכה בהרבה ממבחנים אחרים שראיתי.

spittea

New member
לא היה כזה קל

פרק ראשון מילולי היה קשה מהיתר כל שאר המילוליים סבירים (פטל קצת קשים וקטע קריאה בפרק 8) כמותי מס' 2 פרק התאבדות כל שאר הכמותי סבירים אנגלית סופר קל

Shayks

New member
שאלה באנלוגיות

- מריבה:נותנים עין בעין מה זה היה?

למעלה