שרשור 4.4.04!!!

tamir2006

New member
לא נראה לי

אני פשוט לא זוכר את השאלה הזאת אבל אני חושבש אתה טועה איך יכול להיות שקילו עלה בשש אחוז וגם קילו וחצי עלה ב6 אחוז?? משהו פה לא מסתדר

dandiel

New member
כן כן כן

גם אני התלבטתי בשאלה הזאת, ותהיתי אם לסמן 9% או להשאיר את זה על 6%, ואז החלטתי שזה 6%, כי מה הסיבה שעם כמות גדולה יותר תשתנה ההנחה? (אלא אם כן יש כפל מבצעים, או משהו כזה...)

r i c k i

New member
(תסבירי! ) אז ככה לדעתי:

זאת שאלה הגיון ולא שאלה חישובית: תחשוב בחיים, כשקונים משהו בחנות, ומכריזים על "אחוזי הנחה" - זה גורף לכל החנות. ככה גם בשאלה. אחוז הנחה הוא אחוז הנחה. אני מקווה שאני צודקת. אני חושבת שאני צודקת...

tamir2006

New member
מישהו זוכר את השאלה במילולי

על השיחה בין איזה פרופסור לכתב שפרוםפסור אומר לו למה חשוב יחסי ציבור אז שאלו שם איזה מילה מיותרת על מנת שהשאלה של הכתב תהיה רטורית?? מישהו זוכר את התשובה

Rinushkaa

New member
המילה הראשונה

פחתו הסיכויים להצלחת התקליט או משהו כזה אם הם נאלצו זה לא בהכרח שזהם לא מרוצים מזה. הדבר היחיד שיכול לגרום להם בבטחון להיות לא מרוצים זה ירידה באחוזי ההצלחה של התקליט...

tamir2006

New member
לא זוכר את המילה פחתו

ואם היא כן הופיעה אז זה כנראה אמר הפרופסור....ואותנו שאלו על מה שאמר הכתב לכן לא מסתדר פה המילה פחתו

WolfShire

New member
אתם צודקים ,זה נשאר 6. טעיתי כאן..

מהלחץ! ובא לי להתאבד..אני לא צוחק.. בא לי להתאבד.. זאת הייתה השאלה הכי קלה בכל פרקי הכמותי וטעיתי בה! אני לא מאמין..

Rinushkaa

New member
זה היה מעצבן!

אבל חשבתי שאם המחיר עלה ב6% אז הוא עלה לקילו וגם לקילו וחצי באותו אחוז. יענו 6%. אבל לודעת. אולי זה 9%

TRIPLEfnH

New member
פיילוט במילולי ?

הפרק עם 2 הבנת הנקרא, הוא היה הפיילוט, נכון ?? בבקשה... הוא היה קשה משמעותית יותר מה 2 האחרים שהיו לי...

misterdude

New member
אני מקווה...

למרות שהיה עוד פרק מילולי די קשה... אבל זה היה ממש קשה...נאלצתי לנחש כמה שאלות בסוף

tamir2006

New member
האם מישהו יודע

האנלוןגיה של ניידות:תנועה? מה היתה התשובה פה אם תוכלו גם להסביר בבקשה

אדוש , QET1 מורים הילה (כל השאר)../images/Emo41.gif

שאלה מאוד מוזרה מטרידה אותי... מחיר קילו עגבניות עלה ב6% , בכמה עלה מחיר קילו וחצי עגבניות ? אני עשיתי 6% גם, אבל יותר מדיי אנשים סימנו 9%, מה התשובה הנכונה ?

spittea

New member
הם שיגעו אותנו

הם רוצים לראות אם אנחנו עדיין מסוגלים לענות על שאלה קלה כל שאלה שאנחנו לא מסתבכים בה לא הגיונית לנו. לפי דעתי זה 6 אבל אני כבר לא בתוך בכלום

gabimaor

New member
אם הניסוח

של השאלה הוא כמו שכתוב פה אז התשובה היא 6%. אין חשיבות לכמות החומר עליו יש הנחה.

למעלה