didalf
Well-known member
זה נוראיהשעה עכשיו (כמעט) 17:30 ולרגע חשבתי ללכת לישון כי כל כך חשוך![]()
זה נוראיהשעה עכשיו (כמעט) 17:30 ולרגע חשבתי ללכת לישון כי כל כך חשוך![]()
ללכת לישון מוקדם זו תמיד התשובה הנכונה.השעה עכשיו (כמעט) 17:30 ולרגע חשבתי ללכת לישון כי כל כך חשוך![]()
למה?מסתבר שאני לא יכולה לתרום דם![]()
מסתבר שהנכות שלי בעייתית באיזושהי צורה.למה?
המשקל שלי תמיד מגרד את ה-50 ק"ג מלמטה אז אסור לי.
הבנתי.מסתבר שהנכות שלי בעייתית באיזושהי צורה.
אם זה היה לפני כמה חודשים אולי גם לי הייתה בעיה עם המשקל, אז אני מבינה אותך.
(כלומר לא כרגע כי אכילה רגשית גרמה לי לעלות קצת במשקל).
ועכשיו את אוכלת כרגיל?הבנתי.
אצלי דווקא מאז המלחמה ההפך, בקושי אכלתי בשבועיים הראשונים וירדתי 2-3 ק"ג שלא ידעתי שאפשר בכלל להוריד ועכשיו אני יציבה על ק"ג פחות ממה שהיה לי לפני המלחמה.
כן, ועכשיו גם חזרתי לאכול בריא יחסית ומאוזן.ועכשיו את אוכלת כרגיל?
יופי, מצוין. מאחלת לעצמי להיות כמוך בקטע הזה.כן, ועכשיו גם חזרתי לאכול בריא יחסית ומאוזן.
אני לא לוקחת בכלל תוספי תזונה בעיקר אני לא מסוגלת להתמיד איתם, אני לוקחת כמה ימים ושוכחת ואני נורא לא אחראית.יופי, מצוין. מאחלת לעצמי להיות כמוך בקטע הזה.
תגידי, בגלל שאת לא אוכלת בשר את לוקחת תוספי תזונה או שמשלימה את החסר עם חלבון שהוא לא מהחי?
אני גם, המוגלובין נמוך או משהו כזה.מסתבר שאני לא יכולה לתרום דם![]()
אני חושבת אבל לא בטוחה שטיפה טיפה רזיתי כי ג'ינס שקניתי בערך כמה ימים לפני תחילת המלחמה ולבשתי רק עכשיו טיפה גדול עלי. יכול להיות שזה בגלל שהייתי חודש אצל ההורים ואכלתי אוכל נורמלי ולא טייק אוויאצלי דווקא מאז המלחמה ההפך, בקושי אכלתי בשבועיים הראשונים וירדתי 2-3 ק"ג שלא ידעתי שאפשר בכלל להוריד ועכשיו אני יציבה על ק"ג פחות ממה שהיה לי לפני המלחמה.
בחודש הזה נהנית מהאוכל של הבית?אני חושבת אבל לא בטוחה שטיפה טיפה רזיתי כי ג'ינס שקניתי בערך כמה ימים לפני תחילת המלחמה ולבשתי רק עכשיו טיפה גדול עלי. יכול להיות שזה בגלל שהייתי חודש אצל ההורים ואכלתי אוכל נורמלי ולא טייק אווי![]()
נהניתי שהכינו לי אוכלבחודש הזה נהנית מהאוכל של הבית?
לאדעת בעיקר מה שקרוב ומחזיק במשלוח. לרוב המבוגרגר או שניצל או אסייתי או סנדוויץ או פסטה.מה את הכי אוהבת להזמין מבחוץ?
יש לי דודא רציני לאחרונה לפאפא ג'ונס ואני שולטת בעצמי בינתיים.אני חושבת אבל לא בטוחה שטיפה טיפה רזיתי כי ג'ינס שקניתי בערך כמה ימים לפני תחילת המלחמה ולבשתי רק עכשיו טיפה גדול עלי. יכול להיות שזה בגלל שהייתי חודש אצל ההורים ואכלתי אוכל נורמלי ולא טייק אווי![]()
אף פעם לא אכלתי אצלם נראה לי זה כזה טוב?יש לי דודא רציני לאחרונה לפאפא ג'ונס ואני שולטת בעצמי בינתיים.
יאאא בא לי סופגניה.ועכשיו מתחילות לרוץ הפרסומות לסופגניות, שאני משתדלת להימנע בד"כ אבל נראה לי שהשנה מותר לאכול.
מדובר על פיצה נכון?אף פעם לא אכלתי אצלם נראה לי זה כזה טוב?
ומה עם החצי השני של השבוע?אניוואי אני גרה לבד+שונאת לבשל+יש לי תן ביס מהעבודה = חצי מהשבוע מזמינה טייק אווי אני אסון![]()
לדעתי אחת בשנה מותר בלי רגשות אשם בכלל. הבעיות תמיד הן באיזון וכמויות, סופגניה אחת לא תעשה לך כלום.
עד כמה שזכור לי כןמדובר על פיצה נכון?
חחחח אני פיתחתי סטנדרטים. נגיד פיצה פרגו ודומינוס די מגעיל.יצא לי לאכול ואני מוכנה לאכול כל פיצה, אין לי סטנדרטים, העיקר שיש פיצה(
את מכינה?אם כי אני חייבת להודות שפיצה ביתית זה הכי טעים לי)
מממ אם יש בשבוע עבודה 5 ימים אז יום במשרד הולכים בחוץ, יומיים מזמינה ויומיים מכריחה את עצמי להכין. ואז בד"כ זה המבורגר וציפס או פסטה (מצאתי בסופר רטבים מוכנים טובים)ומה עם החצי השני של השבוע?
אין אצלי בעיר הרבה מבחר בכול מקרה, הרוב זה כל מיני פיצריות זולות עם יותר בצק מגבינה ונראה לי רוטב מקטשופ אסםאף פעם לא אכלתי אצלם נראה לי זה כזה טוב?
אני אוהבת, אבל אני גם עצלנית ולא תמיד יש כוח להשקיע אז לפעמים מאז המלחמה במקום לבשל אני אוכלת תועבות כמו מנות חמות.אניוואי אני גרה לבד+שונאת לבשל+יש לי תן ביס מהעבודה = חצי מהשבוע מזמינה טייק אווי אני אסון![]()
ואז עוד אחת ועוד אחתלדעתי אחת בשנה מותר בלי רגשות אשם בכלל. הבעיות תמיד הן באיזון וכמויות, סופגניה אחת לא תעשה לך כלום.
יצא לי לאכול ואני מוכנה לאכול כל פיצה, אין לי סטנדרטים, העיקר שיש פיצה(אם כי אני חייבת להודות שפיצה ביתית זה הכי טעים לי)
לא אני, אימא שלי. אז את מבינה למה אני אוהבת פיצה ביתיתאת מכינה?
אבא שלי מכין לפעמים וזה טעים אבל לא הייתי אומרת יותר מהפיצות הכי טובות שיצא לי לאכול בחוץ.
ומה את אוכלת בערב?מממ אם יש בשבוע עבודה 5 ימים אז יום במשרד הולכים בחוץ, יומיים מזמינה ויומיים מכריחה את עצמי להכין. ואז בד"כ זה המבורגר וציפס או פסטה (מצאתי בסופר רטבים מוכנים טובים)
לפעמים גם דברים אחרים אבל אני נהיית יותר ויותר עצלנית![]()
אוי, מנה חמה זה באמת מבאס לאכולאני אוהבת, אבל אני גם עצלנית ולא תמיד יש כוח להשקיע אז לפעמים מאז המלחמה במקום לבשל אני אוכלת תועבות כמו מנות חמות.
נכון, צודקת. אם אימא שלי לא הייתה מכינה אז לא הייתי אוכלת פיצה ביתית..
אבל פיצה בבית זה עבודה ולמי יש כוח להתפיח בצק ולהכין רוטב.
גם 3 בחג זה לא כזה נורא. אנשים מזה מגזימים לגבי הסופגניות אלא אם את מסוגלת לטחון אותן אחת אחרי השניה שלא נראה לי כי זה כבד נורא ומי מסוגל זה לא כזה נורא לאכול סופגניות בכמה הדלקות נרות.ואז עוד אחת ועוד אחת.
הכי כיףלא אני, אימא שלי. אז את מבינה למה אני אוהבת פיצה ביתית![]()
זה בעיה כי בכללי תצטרכי להכין לעצמך אוכלאבל זו בעיה כי אם אני לא אגור איתה, אני אצטרך ללמוד להכין פיצה לבד (99.999% שזה לא יקרה) או להמשיך להזמין (שגם את זה אני אוהבת).
אממ כל פיצה היא שונה קצת. אני לא יודעת מה הכוונה בצק רך אבל אני אוהבת פיצה עם בצדק מאד דק.אני בעיקר אוהבת שהבצק של הפיצה רך כמעט כמו לחם ומעבר לזה, לא נראה לי שיש דברים שונים כל כך מפיצה שמזמינים.
שלא נדעומה את אוכלת בערב?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.