שרשור תמיכה(ואוף)💕😻🐕‍🦺🦋💌

It's Always Sunny

Well-known member
למה?

המשקל שלי תמיד מגרד את ה-50 ק"ג מלמטה אז אסור לי.
מסתבר שהנכות שלי בעייתית באיזושהי צורה.
אם זה היה לפני כמה חודשים אולי גם לי הייתה בעיה עם המשקל, אז אני מבינה אותך.
(כלומר לא כרגע כי אכילה רגשית גרמה לי לעלות קצת במשקל).

dilia snake

Well-known member
מסתבר שהנכות שלי בעייתית באיזושהי צורה.
אם זה היה לפני כמה חודשים אולי גם לי הייתה בעיה עם המשקל, אז אני מבינה אותך.
(כלומר לא כרגע כי אכילה רגשית גרמה לי לעלות קצת במשקל).
הבנתי.
אצלי דווקא מאז המלחמה ההפך, בקושי אכלתי בשבועיים הראשונים וירדתי 2-3 ק"ג שלא ידעתי שאפשר בכלל להוריד ועכשיו אני יציבה על ק"ג פחות ממה שהיה לי לפני המלחמה.

dilia snake

Well-known member
יופי, מצוין. מאחלת לעצמי להיות כמוך בקטע הזה.
תגידי, בגלל שאת לא אוכלת בשר את לוקחת תוספי תזונה או שמשלימה את החסר עם חלבון שהוא לא מהחי?
אני לא לוקחת בכלל תוספי תזונה בעיקר אני לא מסוגלת להתמיד איתם, אני לוקחת כמה ימים ושוכחת ואני נורא לא אחראית.

אני משתדלת לאכול קטניות וירקות באופן קבוע ואם לא אז דברים של טבעול, אז הגוף שלי בסדר.

didalf

Well-known member
מסתבר שאני לא יכולה לתרום דם 8-*
אני גם, המוגלובין נמוך או משהו כזה.

אצלי דווקא מאז המלחמה ההפך, בקושי אכלתי בשבועיים הראשונים וירדתי 2-3 ק"ג שלא ידעתי שאפשר בכלל להוריד ועכשיו אני יציבה על ק"ג פחות ממה שהיה לי לפני המלחמה.
אני חושבת אבל לא בטוחה שטיפה טיפה רזיתי כי ג'ינס שקניתי בערך כמה ימים לפני תחילת המלחמה ולבשתי רק עכשיו טיפה גדול עלי. יכול להיות שזה בגלל שהייתי חודש אצל ההורים ואכלתי אוכל נורמלי ולא טייק אווי|פנים|

It's Always Sunny

Well-known member
אני חושבת אבל לא בטוחה שטיפה טיפה רזיתי כי ג'ינס שקניתי בערך כמה ימים לפני תחילת המלחמה ולבשתי רק עכשיו טיפה גדול עלי. יכול להיות שזה בגלל שהייתי חודש אצל ההורים ואכלתי אוכל נורמלי ולא טייק אווי|פנים|
בחודש הזה נהנית מהאוכל של הבית?
מה את הכי אוהבת להזמין מבחוץ?

didalf

Well-known member

dilia snake

Well-known member
יש לי דודא רציני לאחרונה לפאפא ג'ונס ואני שולטת בעצמי בינתיים.

ועכשיו מתחילות לרוץ הפרסומות לסופגניות, שאני משתדלת להימנע בד"כ אבל נראה לי שהשנה מותר לאכול.

didalf

Well-known member
יש לי דודא רציני לאחרונה לפאפא ג'ונס ואני שולטת בעצמי בינתיים.
אף פעם לא אכלתי אצלם נראה לי זה כזה טוב?
כל הכבוד על ההתאפקות נראה לי שמגיע לך.
אניוואי אני גרה לבד+שונאת לבשל+יש לי תן ביס מהעבודה = חצי מהשבוע מזמינה טייק אווי אני אסון|פנים|
ועכשיו מתחילות לרוץ הפרסומות לסופגניות, שאני משתדלת להימנע בד"כ אבל נראה לי שהשנה מותר לאכול.
יאאא בא לי סופגניה.
ויותר מזה - לביבותתתתתתתתתת|מאוהב|
לדעתי אחת בשנה מותר בלי רגשות אשם בכלל. הבעיות תמיד הן באיזון וכמויות, סופגניה אחת לא תעשה לך כלום.

It's Always Sunny

Well-known member
מדובר על פיצה נכון?
יצא לי לאכול ואני מוכנה לאכול כל פיצה, אין לי סטנדרטים, העיקר שיש פיצה :-D (אם כי אני חייבת להודות שפיצה ביתית זה הכי טעים לי)

אניוואי אני גרה לבד+שונאת לבשל+יש לי תן ביס מהעבודה = חצי מהשבוע מזמינה טייק אווי אני אסון|פנים|
ומה עם החצי השני של השבוע?

לדעתי אחת בשנה מותר בלי רגשות אשם בכלל. הבעיות תמיד הן באיזון וכמויות, סופגניה אחת לא תעשה לך כלום.
|כן|

didalf

Well-known member
מדובר על פיצה נכון?
עד כמה שזכור לי כן
יצא לי לאכול ואני מוכנה לאכול כל פיצה, אין לי סטנדרטים, העיקר שיש פיצה :-D (
חחחח אני פיתחתי סטנדרטים. נגיד פיצה פרגו ודומינוס די מגעיל.
הכי טעים זה פיצריה שכונתית אצל ההורים שלי או אחת ספציפית ליד שוק הכרמל. אבל יש עוד הרבה טובות.
אם כי אני חייבת להודות שפיצה ביתית זה הכי טעים לי)
את מכינה?
אבא שלי מכין לפעמים וזה טעים אבל לא הייתי אומרת יותר מהפיצות הכי טובות שיצא לי לאכול בחוץ.

ומה עם החצי השני של השבוע?
מממ אם יש בשבוע עבודה 5 ימים אז יום במשרד הולכים בחוץ, יומיים מזמינה ויומיים מכריחה את עצמי להכין. ואז בד"כ זה המבורגר וציפס או פסטה (מצאתי בסופר רטבים מוכנים טובים)
לפעמים גם דברים אחרים אבל אני נהיית יותר ויותר עצלנית|פנים|

dilia snake

Well-known member
אין אצלי בעיר הרבה מבחר בכול מקרה, הרוב זה כל מיני פיצריות זולות עם יותר בצק מגבינה ונראה לי רוטב מקטשופ אסם |פנים| אז הם האופציה הכי נורמלית. בלי קשר שהפיצות שלהם טעימות והם עובדים בשבת.

אני אוהבת, אבל אני גם עצלנית ולא תמיד יש כוח להשקיע אז לפעמים מאז המלחמה במקום לבשל אני אוכלת תועבות כמו מנות חמות.
ואז עוד אחת ועוד אחת |מובך|.
יצא לי לאכול ואני מוכנה לאכול כל פיצה, אין לי סטנדרטים, העיקר שיש פיצה :-D (אם כי אני חייבת להודות שפיצה ביתית זה הכי טעים לי)
(y).
אבל פיצה בבית זה עבודה ולמי יש כוח להתפיח בצק ולהכין רוטב.

It's Always Sunny

Well-known member
את מכינה?
אבא שלי מכין לפעמים וזה טעים אבל לא הייתי אומרת יותר מהפיצות הכי טובות שיצא לי לאכול בחוץ.
לא אני, אימא שלי. אז את מבינה למה אני אוהבת פיצה ביתית :-D
אבל זו בעיה כי אם אני לא אגור איתה, אני אצטרך ללמוד להכין פיצה לבד (99.999% שזה לא יקרה) או להמשיך להזמין (שגם את זה אני אוהבת).
אני בעיקר אוהבת שהבצק של הפיצה רך כמעט כמו לחם ומעבר לזה, לא נראה לי שיש דברים שונים כל כך מפיצה שמזמינים.

מממ אם יש בשבוע עבודה 5 ימים אז יום במשרד הולכים בחוץ, יומיים מזמינה ויומיים מכריחה את עצמי להכין. ואז בד"כ זה המבורגר וציפס או פסטה (מצאתי בסופר רטבים מוכנים טובים)
לפעמים גם דברים אחרים אבל אני נהיית יותר ויותר עצלנית|פנים|
ומה את אוכלת בערב?

אני אוהבת, אבל אני גם עצלנית ולא תמיד יש כוח להשקיע אז לפעמים מאז המלחמה במקום לבשל אני אוכלת תועבות כמו מנות חמות.
אוי, מנה חמה זה באמת מבאס לאכול :-(

(y).
אבל פיצה בבית זה עבודה ולמי יש כוח להתפיח בצק ולהכין רוטב.
נכון, צודקת. אם אימא שלי לא הייתה מכינה אז לא הייתי אוכלת פיצה ביתית.

didalf

Well-known member
ואז עוד אחת ועוד אחת |מובך|.
גם 3 בחג זה לא כזה נורא. אנשים מזה מגזימים לגבי הסופגניות אלא אם את מסוגלת לטחון אותן אחת אחרי השניה שלא נראה לי כי זה כבד נורא ומי מסוגל זה לא כזה נורא לאכול סופגניות בכמה הדלקות נרות.

לא אני, אימא שלי. אז את מבינה למה אני אוהבת פיצה ביתית :-D
הכי כיף:-D

אבל זו בעיה כי אם אני לא אגור איתה, אני אצטרך ללמוד להכין פיצה לבד (99.999% שזה לא יקרה) או להמשיך להזמין (שגם את זה אני אוהבת).
זה בעיה כי בכללי תצטרכי להכין לעצמך אוכל:-D את אוהבת/ יודעת להכין?

אני בעיקר אוהבת שהבצק של הפיצה רך כמעט כמו לחם ומעבר לזה, לא נראה לי שיש דברים שונים כל כך מפיצה שמזמינים.
אממ כל פיצה היא שונה קצת. אני לא יודעת מה הכוונה בצק רך אבל אני אוהבת פיצה עם בצדק מאד דק.

ומה את אוכלת בערב?
שלא נדע|פנים| לפעמים אני מספיק מלאה מהצהריים וכלום. לפעמים סתם לחם עם משהו. אם אני ממש חרוצה אני מכינה חביתה (כן זה כזה עצוב).
אתמול אבל נגיד הכנתי תירס עם חמאה וצ'ילי בנינג'ה. (זה לא כזה מורכב. אני קונה תירס כבר מוכן בסופר. מורחים עליו טיפה חמאה ווצ'יילי ושמים 10 דקות בנינג'ה).

למעלה