שרשור תמיכה בצבר...

קאראט

New member
זה לא משנה מי פונה למי

עובדה היא שצבר ממשיך ללכלך ולהסית על אשר בכל אפשרות שניתנת לו נקודה שיהיה לך ערב טוב ונעים

shlomitgueta

New member
תגובתי:

לגבי נעמה: הוא ראה אותה מרכלת נון סטופ, כולם אבל כולם חשו בבית את המתח וכפי שכינו את זה בדוח היומי "נעמה וקרן הופכים את הבית". ותגובתו לנעמה לא היתה כל כך קיצונית כפי שתיארת אלא תגובתו של שי היתה כך. נכון שמבחינת צבר היה להוקיע את נעמה. ולא רק בגלל הריכולים אלא גם בגלל שהיא שטלתנית ובכלל לא היתה נעימה. אתמול בלילה הוא לא חפר לרנין אלא דיבר איתה וניסה להבין איך יכול להיות שגם אשר וגם עינב אומרים אותו הדבר? משמע שהוא מאמין לאשר ועינב שאמרו לו :"איתי ושי אמרו לנו ללכת נגדך עד הסוף". צבר רק מנסה להבין כי לסלוח הוא סלח וגם ביקש סליחה. עדיין לדעתי ביום שבת בשיחה עם שיפרה הכעס של צבר על אשר על מה שהרגיש כלפיו גבר ולכן בשיחה איתה הרגשתי שהוא כועס ואפילו ניסה לחשוב מה יקרה אם יעשה בכוונה (אני מדברת על כך כשצחק עם שיפרה לגבי הזמנת אוכל לא כשר בתקציב ואז נראה מה אשר יגיד- אבל זה היה קטע ריגעי בלבד שבו הוא הראה את כעסו). רנין היא זו שהמשיכה להגיד לצבר: אני לא היתי מאמינה להם, הם לא החברים האמיתים שלך. עם איתי הוא לא הסית כפי שידוע לי על פי מה שראיתי. ואני מוכנה להתערב איתך שאשר לא יצביע לצבר וצבר לא יצביע לאשר! 100%. אולי לעינב כן מסיבות אסטרטגיות מקווה שהסברתי טוב את כוונותי. בכל אופן כך אני רואה את פני הדברים, אני רואה איך צבר מנסה כל הזמן להיות בקבוצה שכולם למען כולם

קאראט

New member
ומבלי להתערב איתך../images/Emo140.gif

אני אומרת שצבר יצביע נגד אשר. ואשר - לא יצביע נגד צבר. לעומתך, אני רואה את צבר מנסה לצבור נקודות זכות ע"ח גבו של אשר, וליהפך ל'מנהיג'. כך אני רואה את המצב. שיהיה לך ערב טוב ונעים.

../images/Emo45.gifמסכימה איתך בקשר להכל. בדיוק מה שאני

חושבת.

Yaki J

New member
הטקסט ארוך בלי פיסוק ריווח ושבירת שורות

כמעט לא קריא ובכל זאת עשיתי מאמץ וקראתי. זו לא ביקורת מרשעות פשוט טיפ בשבילך אם אתה רוצה שיותר אנשים יקראו אותך. יש לך בעיה אינהרנטית בטענות - מצד אחד אתה טוען שצבר באופן אובייקטיבי הוא הדבר הכי קרוב לביאה השניה של ישו, מצד שני אתה אומר "אני לא שמעתי" כדי להצדיק את הטענות. מכאן שאי השמיעה שלך היא סובייקטיבית לגמרי ואתה לא יכול לבסס עליה את כל התיאוריה שלך. ובכן, אנשים אחרים ראו אותו מתאם הצבעות עם שי, כך שהטענה הזאת קורסת. עוד בעיה בגירסאת צבר היא העובדה שהוא דיבר על אסטרטגיה ולא נענש (אבל נעלב כשעשו לו את זה = צבוע) העמיד את אשר להדחה תחת שקר (כשהוציא מהקשר את השיחה של אשר וליאון וטען שהוא מעמיד את אשר להדחה כי אשר רוצה להרביץ להומואים עם נבוט. פאתטי לגמרי) והוא מושפע משי. ואתה יודע מה אומרים על מי שישן עם פשפשים... צבר הוא לא השטן אבל הוא גם לא קדוש. שפרה בכלל רחוקה מכך משום שבעוד שבצבר ניתן לחשוד שעשה חלק ממעשיו בתמימות היא בהפגנתיות ניסתה לפגוע ברגשותיהם של משתתפים אחרים. אני אישית לא מפיק איזושהי הנאה משלמוע את צבר כי הוא די נבוב, הוא פשוט מתבטא בצורה רגועה יותר שאנשים מפרשים בטעות כחוכמה (איתי למשל, הרבה יותר אינטלגנטי ממנו). אבל זו זכותך המלאה לאהוב את צבר ותמוך בו, רק תזכור שניתן לעשות את זה גם בלי להשמיץ את האחרים וגם בלי לנסות לשוות לו תכונות של אל וקדוש. צבר נתפס בקלקלתו, קורה לכולם. לא צריך לשפוט אנשים על פי התנהגות אחת שלהם בוילה ובעצם השיפוט הוא סובייקטיבי ממהותו. זכותך לאהוב את צבר, זכותך לאהוב את עינב או בובליל או מי שבא לך, לא צריך לגייס לצורך זה טיעונים מופרכים.

shlomitgueta

New member
ראשית אף אחד לא מושלם בנוסף:

כשדיברו על אסטרטגיה זה היה עוד בשבועות הראשונים ולאחר שהאח הגדול אמר שמעכשיו וקבלו עונשים צבר הפסיק וזו ממש לא בעיה לרמוז לאנשים בדרך חוקית למי להצביע - מספיק אפילו שיגיד "אני לא סובל את..."

Lomsahne

New member
דבר ראשון אני...

מתנצל שהטקסט לא קריא,להבא מבטיח לקחת את ההערות שלך לתשומת ליבי. לגבי הטענות שלך,אם קיבלת את הרושם שאני חושב שצבר הוא הדבר הכי קרוב לביאה השניה של ישו קיבלת רושם לא נכון. צבר הוא בנאדם אם לא שמת לב כמו כולנו ואני לא חושב שהוא קדוש בכלל,אמרתי שאני צופה המון המון המון שעות באח הגדול {בערך כל זמן שאני בבית ואני ער} והכוונה הייתה פה-שצבר לא מלכלך על אנשים לפחות לא שאני שמעתי ועובדה שאפחד בפורום גם לא טען שהוא מלכלך ואם מישהו טען שצבר מלכלך זאת הייתה בשיחה שגם אני שמעתי אותה וכרגיל אנשים הוציאו פה דברים מהקשרם סתם שיהיה להם מה לכתוב. צבר לא תיאם מעולם הצבעות עם שי וההוכחה לכך היא שגם שכולם טענו ששי ערן וצבר חרגו מחוקי המשחק {מה שאני חושב שהוא לא נכון} הם לא הצביעו דומה.שי וערן הצביעו לעינב ונעמה בעוד שצבר הצביע לקרן ונעמה אז איפה פה בדיוק תיאום ההצבעות ?כנ"ל עם שפרה הם לא הצביעו דומה. לגבי הטענה שלך שצבר הוציא מהקשר את מה שאשר אמר על הומאים,איפה פה הוא הוציא מהקשר? אשר אמר שאם הוא היה פוגש הומו לפני שהוא הכיר את לאון הוא היה פוגש אותו עם מחבט ביד,צבר אמר שהוא מתקשה להבין בנאדם שיכול לחשוב ככה,הוא לא אמר שאשר רוצה להרביץ להומאים עם מחבט-אתה זה שהוצאת את הדברים מהקשרם. ואם אתה עדיין טוען ששפרה ניסתה לפגוע בהפגנתיות ברגשותיהם של אחרים אנחנו כנראה לא משדרים על אותו גל בכלל. לדעתי צבר הבחור הכי אינטלגנטי בוילה אבל זכותך לחשוב אחרת. אם אתה קורא למה שכתבתי הודעת השמצה אז כנראה שלא הבנת את הכוונת שלי בכלל בכלל {הכותרת אומרת הכל} ואם אתה קורא להודעה שכתבתי הודעת השמצה אז מעניין אותי איך תקרא להודעות השמצה באמת... לא באתי לא להשמיץ את שי ולא להשמיץ את עינב ולא את יוסי,הצגתי עובודות קיימות על מקרים שקרו.{לעומת אחרים שאומרים שצבר/שפרה/לא משנה מי ופה מסתיימת ההודעה} אם אתה קורא למה שכתבתי טעונים מופרכים אז שיבושם לך

קאראט

New member
צבר - הנחש מתחת לקש

בלתי נסבל לקרוא ללא פסיקים ורווחים, על כן לא קראתי את מה שנכתב. עם זאת, אני לא תומכת בצבר - הוא הנחש שבנחשים שבתוכנית. רגיעותו ושלוותו לא מוכיחים חוכמה ותבונה. הוא פוחד מהצל שלו, פוחד שמא ייתפס. זהו נחש מתחת לקש. עוד תיווכחו עם הזמן (והלוואי וזמן זה יתקצר ככל האפשר).

Lomsahne

New member
נו וזה נראה לך הגיוני ?

להגיב לשרשור שאפילו לא קראת את התוכן של ההודעה? בסדר אבל בשבילך זה נראה רגיל לא? ראית שזה שרשור של תומכי צבר אז למה לא להכפיש עוד קצת-הזדמנות נהדרת.

צבא מזעזע שועלים וזמנו הגיע לעוף.

חתיכת צנון מיובש בנגב. שלום שלום ושלא יבוא הכוזר הזה בחלום.

רק לי זה נראה שצבר סתם מושפע משפרה?

סתם נראה לי ככה שהוא נגרר אחריה כמו ילד קטן לדוגמא כמו ביום כיפור אני בטוחה ב99% שהוא היה צם אם הוא לא היה מתחבר אליה בלי שום קשר הוא משחק אותה צדיק הוא מחפש יושר במשחק שאין בו יושר כולם נלחמים על מליון ש"ח ומוכנים להשיג את זה בכל דרך ובצדק הוא גם משקר וגם בונה תוכניות עם "החברים"שלו בוילה אז שלא ישחק אותה!!!!!!!!!!!!

קאראט

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגמרי איתך

שיפרה בשתיקה שלה, הצליחה לגרור אחריה את צבר. צבר עושה כעת את העבודה של שניהם. אוטוטו יגרור צבר אחריו את שי. וראו זה פלא, עומד להתרחש בשידור חוזר לינץ' נגד אשר. כולי תקוה שהפעם ששאר בני הבית יתעשו וידיחו את שש"צ (שפרה-שי-צבר).

Princess Galush

New member
../images/Emo31.gifלצבר יש דעות דומות לדעות של שפרה

לא סתם הוא מתחבר אליה ומסכים איתה.. הוא אתאיסט, אז מן הסתם הוא לא יצום בכיפור.. להפך, אם הוא כן היה צם, אז אפשר היה להגיד שהוא נגרר אחרי הרוב בוילה והמיינסטרים בכלל.

shlomitgueta

New member
צבר מתחבר לשפרה כי

הוא סומך עליה, הם מבינים אחד את השניה האמת שלדעתי בהתחלה הוא אפילו גם נמשך אליה קצת אבל ברגע שהתשובות שלה המשיכו להיות כל כך לא ברורות בנושאים מסויימים בעיקר בנושאי זוגיות הוא הבין שהם לא מתאימים כזוג וירד מזה. למרות שהוא אפילו הדגיש שהוא מוכן לקבל את השונה. אך היא לא סיפקה תשובות

TeaBag

New member
מסכים איתך כעקרון. דבר אחד שכן מפריע לי אצלו-

ההתנשאות. יודעים מה? יכול להיות שאני טועה אבל כשצבר פותח את הפה זה נשמע כאילו הוא מטיף, כאילו הוא מרצה. הוא מדבר באופן נורא אליטיסטי ומורתי. אני מסכים שלצבר יש שכל וראש להתגאות בהם אבל לפעמים קצת מעיקה צורת הדיבור שלו. אני רוצה לציין שלאורך כל התוכנית מאוד חיבבתי אותו והחיבה כלפיו התחזקה עוד יותר לאחר מקרה ש''צ.

קאראט

New member
צבר לא מתנשא, הוא פוחד מהצד שלו

למעשה כשהוא מדבר בשקט בשקט, הוא פוחד להיתפס. זה גם מראה שהוא איבד מהבטחון העצמי שלו.

למעלה