שרשור תמיכה בצבר...

Lomsahne

New member
שרשור תמיכה בצבר...

טוב, אז לאור ההעליהום שנעשה בזמן האחרון על צבר אני חייב להגיב לאותם נקודות שהועלו כאן כנגד צבר,אני פתחתי את השרשור במטרה אחת ברורה להציג את הדעה שלי ולהבהיר את הדברים הלא נכונים לדעתי ולפעמים עובדתית שנכתבים כאן... 1.} לגבי הצביעות של צבר,נתחיל מזה שלדעתי הוא הבנאדם הכי פחות צבוע בבית.עכשיו לכל אלה שטענו שצבר יצא כנגד אשר בזמן שהוא עצמו הצביע כנגדו והוא משחק אותה צבוע,אז דבר ראשון נכון צבר הצביע נגד אשר והסיבה היחידה שהוא עשה את זה היא שכשעה לפני ההדחה צבר ישב ליד אשר ועוד כמה אנשים ניסה ליצר איתו קשר עין רגיל והוא ראה שאשר לא מסתכל לו בעיניים וכשאשר הסתכל לו בעיניים צבר אמר שהוא ראה כעס בעיניים של אשר,צבר הלך עם האינטואיציה שלו והבין שאשר באמת כועס עליו {דבר שהתברר לו יום אחרי מול כול עם ישראל}...הכעס של צבר על אשר לא היה על זה שהוא הצביע לו כי זה ניחא אלא על העובדה שהוא הלך ועשה קונספירציה כדי להעלות אותו על הגריל {ושאפחד לא יגיד שלא} אחרי שאשר בא לצבר ואומר לו שהוא כמו אח בשבילו {אשר אומר לצבר}...אחרי זה בשיחה המדוברת של צבר ואשר צבר אמר לאשר כמעט במילים מפורושת שהוא העמיד אותו להדחה,איזה עוד מתמודד הלך לבנאדם ואמר לו שהוא כעס עליו והעמיד אותו להדחה ? יותר כנות מזה יש ?,עכשיו למקרים אחרים למשל נעמה וקרן את נעמה אחרי שקרה מה שקרה צבר לא סבל וזה התבטא בהתנהגות שלו הוא לא דיבר איתה לא התסכל אליה כנ"ל עם קרן באותו שבוע שהם רבו קרן באה וביקשה לדבר עם צבר {כמובן שהיא הייתה מועמדת להדחה ורצתה לצאת טוב בעיניי המצלמות} הוא אמר לה שלא לא דיבר איתה עד שהם השלימו לא מזמן,מבחינתו הם באמת השלימו והוא לא הלך ואמר את השם שלה באותו שבוע אבל תנחשו מה קרן עשתה ? נו לא קשה לנחש אמרה את השם שלו. לגבי עינב,אני רואה המון המון המון המון המון שעות האח הגדול ועדיין לא שמעתי את צבר מלכלך {הוא גם לא ליכלך על אפחד} עליה דווקא להוציא את יום שבת בשבוע האחרון הם די התקרבו היו ביניהם {יחסית לתקופה התחלתית} הרבה צחוקים שיחות ליליות העלביות בצחוק ועד אז חשבתי שעינב הולכת לשים את איתי על הגריל כי היא כל הזמן אמרה שהוא מתחיל לעצבן אותה ובכלל היו הרבה שמות שלדעתי היא הייתה אומרת לפני צבר אילולא המקרה בשבת,אבל איך להגיד אם היא לא הייתה קצת פנאטית בקשר לדת כל מקרה הפיצה לא היה אמור להפריע לה {שאגב שי הצבוע דאג לחימום הגזרה}...עכשיו אמרתי ששי צבוע נכון ? עכשיו אני אגיד לכם גם למה,שי לא סובל את עינב כל היום דואג להגיד שהיא נחש מחמם את כולם עליה ואחרי זה הולך אליה צוחק איתה מבקש ממנה שתוציא לו שערות מהכתף {מישהו אמר פוצי מוצי } זאתי צביעות במיטבה.כנ"ל עינב שגם דאגה להגיד לכולם ששי נחש ואחרי זה מוציאה לו שערות מהכתף {וזה רק מקרים בודדים}.ועובדה גם שצבר לא העמיד להדחה את עינב חוץ מבשבועות הראשונים לעומת שי ש"כאילו" חבר שלה אבל העמיד אותה להדחה בשבועות האחרונים. 2.}לגבי המקרה שצבר ושפרה נכנסו לחדר של האח הגדול לדבר עם עינב ואשר על מה שהיה,אז קודם העריכה בערוץ 2 הוציאה את חלק מהדברים מהקשרם,צבר התעצבן בחדר בגלל שאשר טרח להגיד לו שהשיחה היא פרטית ולא מוקלטת וכשצבר שאל את האח הגדול אם זה נכון אז הוא אמר לו שזה לא נכון צבר התעצבן ובצדק וביקש מאשר לעשות את הבירור מול כולם שזה הדבר הכי לגיטימי שיש כי אחרי שכול דיירי הבית ראו את הקונספירציה מן הסתם גם הבירור צריך להיות מול כולם,עכשיו הועלתה הטענה שצבר ביקש לעשות את מול כולם אבל אחרי זה שאשר ביקש סליחה בשידור חי הוא רצה לעשות את זה בפרטיות,אבל זה בכלל לא אותו דבר צבר רצה לעשות את הבירור מול כולם הוא לא ביקש מאשר להתנצל בפניו לפני כולם יש הבדל גדול מאוד בין הדברים {חוץ מזה שצבר ידע שסליחה של אשר בשידור חי זה סתם מהלך תקשורתי והוא ידע שבאופן כזה הסליחה של אשר לא תהיה כנה}. 3.}אני מימיי לא שמעתי את צבר מלכך על מישהו ומכפיש אותו ומשמיץ אותו או לא יודע מה באוזניים של אחרים,אפילו שצבר רנין ושפרה דיברו על אשר צבר אמר שהוא חושב שאשר בנאדם נחמד אבל שהוא לא מתחבר לדעות שלו וכו', אפילו שהוא דיבר עליו הוא דאג לשבח אותו. לגבי זה שהוא אמר לאשר לשים את הכיפה בצד,ת'כלס למי לא עברה המחשבה הזאת בראש? אני אישית אם היו עושים עלי קונספרציה שכזאת הייתי מגיב גרוע הרבה יותר ובגלל זה זה גורם לי להעריך עוד יותר את התגובה של צבר ושפרה שנהגו באיפוק רציני אם אני חושב על איך אני הייתי מגיב.הא ודבר אחרון הרבה פעמים נאמר שצבר מתנשא שהוא מעיד על עצמו שהוא מלח הארץ אז רק שתדעו שהוא אמר בהרבה שיחות עם שפרה שהוא לא רצה לצאת מהמכונית אחרי שהוא ראה את הקטע שערכו את זה שזה הראה בדיוק בדרך שחלקכם רואים את זה-התנשאות. בקיצור פרקתי את רוב הדברים שהיו לי על הלב כי זה התחיל להיות מעיק,צבר אמר אתמול דברים כל כך נכונים ובכלל הוא אולי אותכם משעמם אבל אותי ממש לא אני נהנה להקשיב לכל מילה שיוצאת לו מהפה ואני מעדיף כנות יושרה ואמת משעממת אולי מאשר צביעות ותחמנות מבדרת. כי באמת עינב ויוסי הם ברמת בידור מעל כולם והם באמת מבדרים השאלה אם אלה האנשים שאנחנו רוצים להעניק להם את המליון ולהגיד אלה האנשים שאנחנו מזדהים איתם ומתנהגים כמוהם?!!!

אור2221

New member
איתך לאורך כל הדרך

הבחור בשיחה עם רנין אתמול (וגם בשיחה עם אשר על רצח רבין) ממש נגע לליבי. אני לא ממש מבינה מה הוא עושה שם.

קאראט

New member
אתמול צבר עשה שטיפת מוח לרנין

הוא רק לא שם לב שרנין ממזרתה ממנו, היא יודעת גם לדובב אותו וגם לתת לו 'טיפים' משלה. חחחחח צבר עוד יצטער ששיתף את רחשי ליבו לרנין.

tg151

Well-known member
הוא ושפרה

בני האדם הכי אמיתיים בוילה!

shlomitgueta

New member
זה לא המקום שלך אם כך... כאן תומכים

ואם כבר אתה רוצה להציג אותו כצבוע אז תתן דוגמאות ואין לי ספק שנוכיח לך עבור כל דוגמא כמה שאתה טועה!

Dana107

New member
צבר---נחש מתחת לקש!!

לא סבלתי אותו מהרגע הראשון הוא משחק אותה ערכי ... איך שהוא התייחס ליוסי בהתחלה בחייאת צבר הבייתה

Fairywitch

New member
איתך לאורך כל הדרך../images/Emo45.gif

מנסה ליצור רצף. כל מילה נכונה

shlomitgueta

New member
כל הכבוד!! מסכימה עם כל מילה ואף אוסיף:

צבר הוא איש הצדק ולכן הביאו אותו לתוכנית ולאורך כל הדרך הוא פעל על פי העקרונות שלו וגם עכשיו לאחר שלא קיבל גיבוי בסלון הוא אמר שימשיך בדרכו אני גאה בו גם שהבין שמדובר בתוכנית בידור וזו יכולה להיות הסיבה למה עינב ויוסי לא נופלים אף פעם צבר רגיש מאוד וטוב לב -לכן יודע לסלוח אני תומכת בו לכל אורך הדרך אני מאמינה גם שעינב ואשר לא יצביעו נגדו ומשום מה יש לי הרגשה שאיתי מחכה לרגע להצביע נגד צבר

קאראט

New member
את טועה: צבר לא יודע לסלוח

עובדה היא שהוא ממשיך להסית את החלשים נגד אשר. הוא לא איש צדק - ההיפך הוא הנכון. צבר יודע לגרום ללינצ'ים בדיפלומטיות רבה. נוכחנו לדעת זאת. כולי תקוה שעינב/אשר/יוסי לא יתעשתו וימשיכו להדיח את צבר. הם תמימים מאד לעומתו. אם לא, הם אלה שיודחו לפניו. הלואי שאיתי ידיח את צבר כפי הדיח את ערן - וההדחה עבדה מן ההתחלה.

Lomsahne

New member
עזוב/י היא/הוא לא שווה תגובה...

כל המטרה שלה לדעתי בפורום זה סתם ליצור אינטריגות ולזרוק דברים חסרי בסיס לאוויר-בקיצור טרול.

קאראט

New member
הטרול הוא אתה. יש לי הזכות להביע את דעתי

בדיוק כפי שלך יש הזכות. נראה שאין לך מה לומר.... זה בסדר גמור מצידי...

קאראט

New member
דוגמה אחת ויחידה: איך היית קורא

מה שקרה עם נעמה למשל? זה לא הסתה? אני קוראת לזה: לינץ'. האשמים במה שקרה לנעמה, אלה צבר ושי. וכעת הוא חופר ללא סוף על אשר. אתמול בלילה צבר תפס את רנין והחל בשטיפות מוח נגד אשר. זה לא נקרא הסתה?? כנ"ל עשה זאת עם איתי השבוע. אשר, בתמימותו, חושב שצבר סלח ומחל לו. אשר, בטפשותו, לא יצביע עליו ולא ידיח אותו. אך צבר כן יעשה זאת וכל עוד נפשו בו, ימשיך להסית את שאר בני הבית להדיח את אשר.

Lomsahne

New member
תקשיבי לי טוב...

אין לי מושג למה אני ממשיך להגיב לך אולי כדי לסתום לך את הפה,אבל בכל מקרה רנין היא זאת שניגשה לצבר אתמול וצבר לא דיבר מילה אחת רעה על אשר/עינב או רק סיפר לרנין שהם סיפרו לו משהו שמטריד אותו והוא לא יודע מה לעשות עם האינפורמציה...איפה פה ההסתה ? {את בכלל יודעת מזה הסתה? טרחת לבדוק במילון לפני שפתחת את הפה?} כנ"ל לגבי איתי הוא זה שניגש לצבר ודיבר איתו וביקש ממנו סליחה וכו' וגם בשיחה עם איתי הוא בכלל לא דיבר על אשר ועינב ולא לכלך עליהם ובטח שלא הסית נגדם.

למעלה