didalf
Well-known member
מצד אחד את צודקת, מצד שני כשהעולם העלק-ליברלי שהם מסתובבים בו כ"כ נגדנו ובערך חצי מהשחקנים האחרים בהוליווד חתמו על מכתב הפוך לשים את השם שלהם בהצהרה כזאת בעד ישראל זה כן קצת משמעותי. אמנם קצת מאד, אבל קצת.זה ללכת עם ולהרגיש בלי. אני בטוחה שהם הרגישו מאוד טוב עם עצמם כשהם עשו עם זה וזה אחלה של ליטוף לאגו הגדול של כולם. אבל בפועל זה לא משנה כלום לאף אחד. זה לא שמישהו בממשל האמריקאי או להבדיל בחמאס חושב עכשיו "ואו, גווינת פלאטרו וג'סטין טימברלייק קראו להחזיר את החטופים הביתה בואו נעשה עם זה משהו".
אם האנשים האלו באמת היו רוצים לעשות משהו מועיל ועם משמעות הם היו תורמים כסף לשיקום של העוטף ושל הקורבנות של היום הנוראי ההוא, מסבירים לעוקבים הבורים שלהם ושאר האידיוטים בעולם שמה שחמאס עשה זה לא "חלק ממאבק לגיטימי" ו"התנגדות של מיעוט מדוכא" אלא טבח מפלצתי בחפים מפשע.
זה הכי קל לחתום על מסמך, באותה מידה הם יכלו להדפיס את המכתב ולנגב איתו את התחת בשירותים או להשתמש בו בתור קומפוסט בגינה שלהם. זה היה מועיל לחטופים בדיוק באותו אופן.
וחוץ מזה גם פשוט נעים לי לראות שמות של אנשים שאני אוהבת כמו בוב אודנקירק במכתב כזה).