שרשור תמיכה😘

didalf

Well-known member
זה ללכת עם ולהרגיש בלי. אני בטוחה שהם הרגישו מאוד טוב עם עצמם כשהם עשו עם זה וזה אחלה של ליטוף לאגו הגדול של כולם. אבל בפועל זה לא משנה כלום לאף אחד. זה לא שמישהו בממשל האמריקאי או להבדיל בחמאס חושב עכשיו "ואו, גווינת פלאטרו וג'סטין טימברלייק קראו להחזיר את החטופים הביתה בואו נעשה עם זה משהו".

אם האנשים האלו באמת היו רוצים לעשות משהו מועיל ועם משמעות הם היו תורמים כסף לשיקום של העוטף ושל הקורבנות של היום הנוראי ההוא, מסבירים לעוקבים הבורים שלהם ושאר האידיוטים בעולם שמה שחמאס עשה זה לא "חלק ממאבק לגיטימי" ו"התנגדות של מיעוט מדוכא" אלא טבח מפלצתי בחפים מפשע.

זה הכי קל לחתום על מסמך, באותה מידה הם יכלו להדפיס את המכתב ולנגב איתו את התחת בשירותים או להשתמש בו בתור קומפוסט בגינה שלהם. זה היה מועיל לחטופים בדיוק באותו אופן.
מצד אחד את צודקת, מצד שני כשהעולם העלק-ליברלי שהם מסתובבים בו כ"כ נגדנו ובערך חצי מהשחקנים האחרים בהוליווד חתמו על מכתב הפוך לשים את השם שלהם בהצהרה כזאת בעד ישראל זה כן קצת משמעותי. אמנם קצת מאד, אבל קצת.

וחוץ מזה גם פשוט נעים לי לראות שמות של אנשים שאני אוהבת כמו בוב אודנקירק במכתב כזה).
|כן|

It's Always Sunny

Well-known member
בימים האחרונים נהיה לי קטע מעצבן שאני מרגישה משום מקום תחושה לא נעימה, כאילו אין לי אוויר, והדבר היחידי שמתחשק לי לעשות זה ללכת לשכב במיטה. רק שללכת לנוח לא ממש עוזר וזה מרגיש בלתי נסבל, למעשה הסיבה שאני כותבת על זה עכשיו כי אני מרגישה שלהישאר עם זה לבד יכניס אותי ללופ.
התסכול בעיקר נובע כי אני לא יודעת למה זה קורה, התחושה הזו באה באופן רנדומלי :-/

Lhuna3

Well-known member
בימים האחרונים נהיה לי קטע מעצבן שאני מרגישה משום מקום תחושה לא נעימה, כאילו אין לי אוויר, והדבר היחידי שמתחשק לי לעשות זה ללכת לשכב במיטה. רק שללכת לנוח לא ממש עוזר וזה מרגיש בלתי נסבל, למעשה הסיבה שאני כותבת על זה עכשיו כי אני מרגישה שלהישאר עם זה לבד יכניס אותי ללופ.
יכול להיות שזה התקף חרדה? |נחמה|
זה עובר לבד בסוף? נשמע ממש לא נעים.

דיברגנט חדש

Well-known member
לקחתי את המלצתך ברצינות ואכן לא מתחרטת, סדרה מעולה וכפי שכתבת, קלילה ומתאימה לזמן זה,
האם, לדעתך, תהיה עונה נוספת ללופן?
בכיף :love:
נ.ב. לא יודעת אם אתה חובב ריקודים וצפית בריאליטי רוקדים עם כוכבים, יש שם את הרקדן רפאל פליישמן, שאני מאוד אוהבת לראות אותו, לעניות דעתי, הוא מאוד דומה לשחקן הראשי של לופן כאשר היה לו זקן צרפתי באחת מתחפושותיו.

יש משהו, צבע העור, כמובן, שונה :)

dilia snake

Well-known member
יש מישהו שאת יכולה להתקשר אליו ולדבר איתו? בבית? אימא? זה נשמע כמו חרדה או מועקה כזאת.

didalf

Well-known member
זה אכן נשמע כמו התקף חרדה|נחמה|
ובימים האלה התקפי חרדה רנדומלים זה אכן דבר הגיוני.
אני לא יודעת ככ לתת עצות אבל אולי באמת לדבר עם מישהו תוך כדי יעזור? אם את רוצה אני יכולה גם לתת לך את הטלפון שלי בפרטי אני לא דברנית גדולה אבל אני אנסה|חיבוק|

dilia snake

Well-known member
אני לא יודעת ככ לתת עצות אבל אולי באמת לדבר עם מישהו תוך כדי יעזור? אם את רוצה אני יכולה גם לתת לך את הטלפון שלי בפרטי אני לא דברנית גדולה אבל אני אנסה|חיבוק|
גם יש כל מיני קווי תמיכה(קופות חולים, עיריות/מועצות מקומיות, ער"ן וכ'ו) אם היא מעדיפה.

dilia snake

Well-known member
איך את מרגישה? דיברת עם מישהו? הכל בסדר? |נחמה| |נחמה| |נחמה|

It's Always Sunny

Well-known member
אוי, כמה זמן זה כבר נמשך עכשיו?
בערך מהרגע שבו המלחמה התחילה. שזה הגיוני בהתחשב בכל המצב. זה פשוט מבאס אותי כי זה מחזיר אותי לאחור.

את משתפת את ההורים שלך או בני משפחה אחרים שבבית?
יש מישהו שאת יכולה להתקשר אליו ולדבר איתו? בבית? אימא? זה נשמע כמו חרדה או מועקה כזאת.
לא ממש, אבל אני אעלה את זה בטיפול שלי בפעם הבאה. התחלתי לתעד את מה שאני מרגישה כדי שאדע למה להתייחס בפעם הבאה שאלך לשם.

תודה על התמיכה, אני מאוד מעריכה את זה |4U| אבל נראה לי שזה משהו שכדאי לי להביא לטיפול שלי.

איך את מרגישה? דיברת עם מישהו? הכל בסדר? |נחמה| |נחמה| |נחמה|
עדיין לא, אני חושבת שכרגע אני די בסדר. העסקתי את עצמי בדברים אחרים אתמול בערב, לא יודעת אם זה הדבר הכי נכון לעשות אבל זה עזר קצת.

תודה לכולן על התמיכה |4U|

Lhuna3

Well-known member
בערך מהרגע שבו המלחמה התחילה. שזה הגיוני בהתחשב בכל המצב. זה פשוט מבאס אותי כי זה מחזיר אותי לאחור.

לא ממש, אבל אני אעלה את זה בטיפול שלי בפעם הבאה. התחלתי לתעד את מה שאני מרגישה כדי שאדע למה להתייחס בפעם הבאה שאלך לשם.

תודה על התמיכה, אני מאוד מעריכה את זה |4U| אבל נראה לי שזה משהו שכדאי לי להביא לטיפול שלי.

עדיין לא, אני חושבת שכרגע אני די בסדר. העסקתי את עצמי בדברים אחרים אתמול בערב, לא יודעת אם זה הדבר הכי נכון לעשות אבל זה עזר קצת.

|חיבוק|
טוב לשמוע שאת יחסית בסדר כרגע, ויופי שתעלי את זה בטיפול |כן|

dilia snake

Well-known member

אני גם שמחה שיש לך עם מי לדבר וכמובן את מוזמנת כמו תמיד לפרוק כאן, כולנו פה בשבילך ונשמח לעזור בכל דרך שנוכל |לב| .

את צריכה לזכור שכל מה שקורה במדינה מאז השבת השחורה הוא לא נורמלי בשום קנה מידה שיש לנו (וגם בלי הזוועות, אם יורים עליך יותר משבועיים טילים זה לא תקין), אבל הגוף שלנו מגיב בצורה היחידה שהוא יודע. אז יוצר מצב שיש מין דיסוננס כזה, מבינה? המצב לא נורמלי אבל התגובה שלנו כן.

בכל מקרה, מה שאני מנסה לומר זה שזה לא את, זה המצב המחורבן הזה וכולם סביבך כנראה מרגישים מה שאת מרגישה.

|חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|

didalf

Well-known member
אני שמחה לשמוע שיש לך טיפול ואת מביאה את עצמך לדבר שם על מה שמפריע לך|חיבוק|

אנחנו כאן תמיד בשבילך|לב||לב|

את צריכה לזכור שכל מה שקורה במדינה מאז השבת השחורה הוא לא נורמלי בשום קנה מידה שיש לנו (וגם בלי הזוועות, אם יורים עליך יותר משבועיים טילים זה לא תקין), אבל הגוף שלנו מגיב בצורה היחידה שהוא יודע. אז יוצר מצב שיש מין דיסוננס כזה, מבינה? המצב לא נורמלי אבל התגובה שלנו כן.
זה נכון, לפעמים הגוף מגיב יותר ממה שהמוח חושב.
בשבוע הראשון של המלחמה אחותי סבלה מכאב ראש נוראי ולקח לה ולנו זמן להבין שזה כנראה לחץ וחרדה מהמצב כי כמו כולנו היא יחסית לא חרדתית ולא באמת מפחדת מטילים כשאנחנו בבית מוגן וכו'. היא לא הבינה שהיא כנראה הרבה יותר לחוצה ממה שהיא חושבת שהיא והגוף שלה סימן לה.

It's Always Sunny

Well-known member
אני שמחה לשמוע שיש לך טיפול ואת מביאה את עצמך לדבר שם על מה שמפריע לך|חיבוק|

אנחנו כאן תמיד בשבילך|לב||לב|
תודה:-]

זה נכון, לפעמים הגוף מגיב יותר ממה שהמוח חושב.
בשבוע הראשון של המלחמה אחותי סבלה מכאב ראש נוראי ולקח לה ולנו זמן להבין שזה כנראה לחץ וחרדה מהמצב כי כמו כולנו היא יחסית לא חרדתית ולא באמת מפחדת מטילים כשאנחנו בבית מוגן וכו'. היא לא הבינה שהיא כנראה הרבה יותר לחוצה ממה שהיא חושבת שהיא והגוף שלה סימן לה.
|כן||כן||כן||כן|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בא באיחור להביע תמיכה.
טוב, שאת הולכת עם זה לטיפול שלך,
אבל אני מקווה שתרגישי גם נוח לשתף את המשפחה שלך בזה כי המשפחה שלך יכולה להיות שם בשבילך כל יום כמו שאת שם בשבילם.

didalf

Well-known member
מישהו שמע לאחרונה מ- @Aranel Nenharma ?
אני גם תוהה
@Aranel Nenharma יעל השמיעי קול|רמקול|

Aranel Nenharma

Well-known member
למעלה