שרשור תמונות :)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifקולות של מלחמההה../images/Emo79.gif

את צוחקת? את ממש חמודההה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתמונות זה כולל גם תמונות

מגרמניה? D: בעיר בורג, בגרמניה שזאת אומרת טירה [בורג= טירה] זה התחיל מזה שאני וחברות שלי התלהבנו ועלינו על הקרוסלה, ואז כל הקבוצה, מה שאומר- 20 ילדים ישראלים חוליגנים, עלו כולם על הקרוסלה המסכנה, ומצאנו ממישהו חצי יורו ושמנו וזה התחיל להסתובב ולהשמיע מוזיקה
וכשזה הפסיק
כל הבנים ירדו וסובבו אותנו, הבנות
ואחרכך, כשכולם נרגעו והתיישבו בצד, כל הבנות עלו בתורות על הקרוסלה והתחילו לעשות עליה פוזות
התמונה, כי כבר 3 פעמים אני מנסה לשלוח אותה בקובץ: http://www.iaza.com/work/converted/__1502;__1505;__1497;__1489;__1502;__1489;__1492;80286.JPG

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתמונות [בקישורים]

1.הקרוסלה ממקודם
לא יודעת למה לא היה קישור
2.בעיר קלן, עשינו קניות
זה מין רחוב כזה כמו דיזינגוף או משהו רק יותר גדוללל הכל עם חנויות בגדים וכאלה:-\ ואז אני וחברה מצאנו חנות לגו גדולה כזאת והתלהבנו ונכנסנו להציץ...
אז מצאנו ג'ירף מלגו והתחלנו להצטלם איתו
3.אחרכך, במקום מפגש של הקבוצה, אחרי הקניות [עדיין בקלן] חזרנו ל"דום" [הכנסייה הגדולה] שזה כנראה הכנסייה הכי גדולה או משהו עם זה, זה ע-נ-ק! בכל מקרה, אז היו שם ציירי מדרכות שציירו על הרצפה, וזה היה כזה מדהים, אז הייתי חייבת לצלם את הציור ההכי-הכי יפה
אז הנה לכן, חד קרן מ-ע-ל-ף
[אגב, הצייר של הציור הספציפי הזה כבר הלך עד שהגענו
] למקרה שהתמונות לא עובדות כשלוחצים על המילים..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהו, דנקה../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

אוי שיט, סליחה
ה"הו" הזה נתקע לי מגרמניה
ודנקה זה תודה
בגרמנית

דה ז'ה ווXD../images/Emo211.gif

כל סוף שיעור דרמה אנחנו עומדים במעגל. מישהו אומר "123", ואז כולם צועקים"תודה!" עשינו את זה היום בגרמניתXXXXXXXXXDDDDDDDDD

הנה אני../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif

טוב, זאת דולי, אבל זה מבוסס עלי(היא ישנה:p). אוח, זה ניראה ממש כמוני:|. קצת מפחידXDDD. בייס מדולזבייסטייסי

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifוואו מאגניב-[[[$$

*זועמתבהכחשה*

למעלה