תמונה שלי עם יאיר סלוצקי
F FunkyGiraffe New member 23/1/05 #23 פעם אחרונה שהוא שר בהופעה בכוסאמאמק היתה לפני שנה וחצי.. בקיץ 2003.. מאז יש בתים של שירי וגיא על חשבון הבתים של אטרף ו2 של שאנן
פעם אחרונה שהוא שר בהופעה בכוסאמאמק היתה לפני שנה וחצי.. בקיץ 2003.. מאז יש בתים של שירי וגיא על חשבון הבתים של אטרף ו2 של שאנן
F fiendish grandma New member 23/1/05 #25 אויייי אני לא אשכח שהייתי בהופעה תמימה של הדג נחש בבארבי ת"א ולפתע פתאום אטרף יצא ממאחורי התופים ופצח בשירת כוסאמאמכ! כמה שאני הייתי מאושרררררררררררת
אויייי אני לא אשכח שהייתי בהופעה תמימה של הדג נחש בבארבי ת"א ולפתע פתאום אטרף יצא ממאחורי התופים ופצח בשירת כוסאמאמכ! כמה שאני הייתי מאושרררררררררררת
° ° w a v e ° New member 23/1/05 #21 ../images/Emo47.gifאירוח של ../images/Emo43.gifתפוז../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif
א אוהבת את אסי New member 24/1/05 #27 עוד אחת בשביל הפנאן../images/Emo98.gif קאאאאאאאבלוווווווו אותהההההה |
ט טיפקסית New member 24/1/05 #28 טוב נו אז הנה עוד אחת בשביל הפנאן וכיף מוקדש לכולכם ממני באהבה וואו מגניב! הייתי בפסטיבל הזה בקהל וואו!
טוב נו אז הנה עוד אחת בשביל הפנאן וכיף מוקדש לכולכם ממני באהבה וואו מגניב! הייתי בפסטיבל הזה בקהל וואו!
ט טיפקסית New member 24/1/05 #31 דניאלה אין על זה..כי זה שולט הנה אח טוב הפעם אני אעלה עיבוד לתמונה של הדג שעשיתי בפוטושופ בתקווה שתאהבו עשיתי די הרבה האמת תנו לי לבחור
דניאלה אין על זה..כי זה שולט הנה אח טוב הפעם אני אעלה עיבוד לתמונה של הדג שעשיתי בפוטושופ בתקווה שתאהבו עשיתי די הרבה האמת תנו לי לבחור
א אסתוש הכלה New member 24/1/05 #32 וסתם כי כולם מעלים תמונות לא קשורות חחחחחחחחחחחחחח סתם לא אז - עטיפת הסינגל של שירת הסטיקר הישר מהאימיול =]
וסתם כי כולם מעלים תמונות לא קשורות חחחחחחחחחחחחחח סתם לא אז - עטיפת הסינגל של שירת הסטיקר הישר מהאימיול =]
א אסתוש הכלה New member 24/1/05 #35 חחח נו באמת כאילו שגם לאפ'חד אין ת' ילד המשתין..... ד"א לא ראיתי אתזה בגלריה ....
R RESTO New member 25/1/05 #38 אני זה השקסי מצד שמאל... כן,כן אני יודע שיצאה תמונה מעאפנה אבל חפיף עוד מעט עוד תמונות!!!!