שרשור תמונות שימו איזה תמונות שבא לכם על הדג או עם הדג :)
G Gil shaDy New member 23/1/05 #5 ומאיפה בא הדג נחש?? אני זוכר שדיברו על זה בתוכנית של יעל בר זוהר בערוץ YTV הניסיוני ביס... ------------------->>>
ומאיפה בא הדג נחש?? אני זוכר שדיברו על זה בתוכנית של יעל בר זוהר בערוץ YTV הניסיוני ביס... ------------------->>>
G Gil shaDy New member 23/1/05 #7 יאלללה קצת תענוגות לא קשורררררר... זהו האחד והיחיד גבירותיי- אם סי קרח המאהב הלטיני!!
G Gil shaDy New member 23/1/05 #9 ואלו הם הפיזדההההההההההההההההה רק הרכב ההיפ-הופ הטוב ביותר אי פעם בארצנו הקטנטונת ארצנו היפה... --------------------->>>
ואלו הם הפיזדההההההההההההההההה רק הרכב ההיפ-הופ הטוב ביותר אי פעם בארצנו הקטנטונת ארצנו היפה... --------------------->>>
G Gil shaDy New member 23/1/05 #10 "לסוליקו אין שום מתחרים! לאאא בדיסקים או בתקליטים, הם מנצחים במסיבות הבחורות רוקדות, כל הבנות הן מבקשות סוליקו עוד ועוד..." (ג'וני הקטן-סוליקו ספיישל, יופיע כנראה במיקסטייפ הבא של החולוניייםםםם) --------------->>>
"לסוליקו אין שום מתחרים! לאאא בדיסקים או בתקליטים, הם מנצחים במסיבות הבחורות רוקדות, כל הבנות הן מבקשות סוליקו עוד ועוד..." (ג'וני הקטן-סוליקו ספיישל, יופיע כנראה במיקסטייפ הבא של החולוניייםםםם) --------------->>>
G Gil shaDy New member 23/1/05 #11 וזה אני המצוייר... )))))))))))))))))))))))))))) ------------------------>>>
G Gil shaDy New member 23/1/05 #12 "נשאר לי לעשן רק חומר מקומי... בקופישופס באמסטרדם זה בינלאומי..." ---------------->>>
ט טיפקסית New member 23/1/05 #6 ../images/Emo47.gif והנה אחת אחרת מקווה שזה פסדר מוואה שאנננננננן *תותח*
ט טיפקסית New member 23/1/05 #15 טוב הנה אחת שמוקדשת לגיל שיידי קח אותי...........גיל ועידו וערן זה גןם בשבילכם הילד המשתין בגרסה הגאה הפאגיט הורוד יהמאן
טוב הנה אחת שמוקדשת לגיל שיידי קח אותי...........גיל ועידו וערן זה גןם בשבילכם הילד המשתין בגרסה הגאה הפאגיט הורוד יהמאן
G Gil shaDy New member 23/1/05 #16 מכחיש כל קשר לבאטי בוי שבתמונה boom bye bye ina באטי בוי'ז head...
F FunkyGiraffe New member 23/1/05 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif