שרשור תמונות!!!!!!!

tuty fruty

New member
תמונות של משצים

רציתי לשים את זה בשרשור אבל הוא היה כבר רחוק אז הנה תמונות של משצים פה וגם למטה בקישור

shivie

New member
שמתי את זה איפה שהוא עוד אבל

http://community.webshots.com/user/madatsim תמונות מהמסע חוף

שרשור תמונות!!!!!!!

תעלו לכאן תמונות מהקורסים והשיבוצים וכל מה שבא לכםםםם =)) יומטוב!!

s h e e p i t

New member
חכי! עדיין לא פיתחתי את הפילים...

יש שם תמונות גם מהמדמים וגם מהמחנה קיץ...

s h e e p i t

New member
חחח... חכה בסבלנות!

יש הרבה תמונות... אני מקווה שהן יצאו... אחרי שכל המצלמות נפלו לא יודעת אם זה שרד... אבל שזה יגיע אני אעלה...

ויינר ממיכל!

התמונות יצאו מפיתוח כבר ביום שלישי... אני עכשיו אצל מיכל... יותר מאוחר אני אחזור לאורציק אז אם אני לא אהיה עצלנית מדיי אני אנסה להעלות הכל... אם אני לא אצליח אז אני אעלה רק כמה תמונות נבחרות ואשלח לך אותן בפרטי
דברי איתי

S a l i t

New member
אני זועמת

מה עם התמונה שלי ושל גל על הסוס? לא נראה לי בכלל כל העסק הזה

s h e e p i t

New member
חחחח... עד שהבנתי איזה סוס...

כן אני צריכה לראות את זה... מישהי לקחה אותי לשרותים אז פיספסתי! האמ גילי האמ!

אה זה היה כשלא היינו?!

באמת תהיתי כמה זמן על איזה סוס (בשם כל הקיבינימאטים) מדובר ועכשיו את מגלה לי למה אני לא יודעת את זה סליחה:(

ויינר ממיכל!

התמונות הפיתוח עד מחר ומכיוון שאני פה (בעמק חפר) עד יום רביעי אז רק ביום רביעי יהיו אצלי התמונות! מבטיחה לעלות אותן ברגע הראשון שהן יהיו אצלי ואני על המחשב!! טוב?!?!

ממש עכשיו חזרתי מ-M הדרך

יש לי תמונות מהקורס!! (זה לא גדר זו חומה - זו לא חומה זה קרטונים!) חבל.. שאין לי סורק וכלום ושום דבר יום טוב

עדי ממיכל!:

חשבת להעלות את זה על דיסק?!?! זה כולה עוד (מקסימום) עשרה שקלים חדשים...! אגב זה לא לעניין שאני פה בעמק חפר ולא רואה אותך!! יום רביעי את תוכלי לבוא בסוף או לא?! דברי איתי !!!

עדי!

איך הגעת אל מיכלי?? (ואני לא ידעתי..) שלום לכן השתיים אני בדרכי למועדון (רק מחכה לטלפון לרגע) אדבר איתכן מאוחר יותר:) מיכלי- תכירי לעדי את רעות! מובן?!

NAPO 2004

New member
תמונות ממדמים , תשלחו וזה!!!

תעלו תמונות מקורס מדמים והכי חשוב מקבוצה !! 9 פשע

NAPO 2004

New member
אללה אני רואה עמק חפר שולטים פה!~!!

או יותר נכון מונאש !!!

למעלה