טיפש מה אתה עושה כאן אלון כפרה עלייך !!!
N NAPO 2004 New member 16/8/04 #28 אני כבר יודע מי זאת!!! זאת רינה הרוסיה מכפר הרוסים שהידוע בכינוי אביחיל!!! מה המצב אחותיי???
N NAPO 2004 New member 15/8/04 #20 את מכירה את לוטם?? ממטה יהודה?? היא הייתה איתי בקבוצה של שנונית ( 9 פשע ) שו שו שו שו שו שנו ...נית! ענק!!! קיצר מכירה?
את מכירה את לוטם?? ממטה יהודה?? היא הייתה איתי בקבוצה של שנונית ( 9 פשע ) שו שו שו שו שו שנו ...נית! ענק!!! קיצר מכירה?
ד דפנה ממטה יהודה New member 15/8/04 #21 בוודאי!!!!! לוטם אחת החברות הכי טובות שלי! היא גרה במושב ליד והיא בכיתה שלי... אתה בטח מכיר גם את יער ועומר.
בוודאי!!!!! לוטם אחת החברות הכי טובות שלי! היא גרה במושב ליד והיא בכיתה שלי... אתה בטח מכיר גם את יער ועומר.
א איתיקו ממטה אשר New member 15/8/04 #22 הייייייי.... אני גם מכיר את לוטם!!!... סתם הרגשתי שאני צריך גם להגיד את זה...
ג גילי מעמק חפר New member 15/8/04 #24 אלון שלום לך! פיתחתי היום תמונות אין לי סורק, אבל אתה עוד תראה אותן מתישהו חזרתי עכשיו מהמועדון איילת אמרה שהיית שם קודם יום חמישי- לונה פארק ונרשמו די הרבה
אלון שלום לך! פיתחתי היום תמונות אין לי סורק, אבל אתה עוד תראה אותן מתישהו חזרתי עכשיו מהמועדון איילת אמרה שהיית שם קודם יום חמישי- לונה פארק ונרשמו די הרבה
N NAPO 2004 New member 16/8/04 #26 כאא אמרו לי שנרשמו!!! אני גם ארשם מחר!! גילי שומעת.. יש לי סורק !! ואפשר לסרוק 4 תמונות ביחד!! כאילו דאיי מהר so אפשר אצלי רק דברי איתי לפני!! אללה ביי אחותי
כאא אמרו לי שנרשמו!!! אני גם ארשם מחר!! גילי שומעת.. יש לי סורק !! ואפשר לסרוק 4 תמונות ביחד!! כאילו דאיי מהר so אפשר אצלי רק דברי איתי לפני!! אללה ביי אחותי