חחחחחחח אני מתה על התמונה הזאת! ד"א אני חייבת לתת קרדיט לסתו על הצינזור המהמם שעשתה...
L lee3008 New member 21/2/04 #42 חחחחחחח אני מתה על התמונה הזאת! ד"א אני חייבת לתת קרדיט לסתו על הצינזור המהמם שעשתה...
B bobby6killer New member 22/2/04 #65 הנה כמה שינוים עם תהיות שלי... תהיתי על כמה דברים שעשית בתמונה...
L lee3008 New member 23/2/04 #73 חחחחח אממ.. תחתונים... הייתי שמה עם חוטיני אבל לא יודעת כניראה שמו לי את התחתונים האלה (של אח של סתו...) לא זוכרת מה קרה שמה.. ולמה שיכורה?... למה לא?
חחחחח אממ.. תחתונים... הייתי שמה עם חוטיני אבל לא יודעת כניראה שמו לי את התחתונים האלה (של אח של סתו...) לא זוכרת מה קרה שמה.. ולמה שיכורה?... למה לא?
B BiAAcH New member 21/2/04 #37 בעעע!! גועל, גם שתייה, גם נרגילה וגם סיגריות, מצטער, אבל לדעתי, אין מילה אחרת לתאר את זה חוץ מ"בעעעע"...
בעעע!! גועל, גם שתייה, גם נרגילה וגם סיגריות, מצטער, אבל לדעתי, אין מילה אחרת לתאר את זה חוץ מ"בעעעע"...
L lee3008 New member 21/2/04 #45 אני עושה החלפות של תמונות../images/Emo26.gif מלוכלכות צור קשר... חיחיחי
M Mistress of Blood New member 21/2/04 #39 טוב, אם זה הפך לשרשור ציבורי..אז... גם אני שמה תמונה!! ~קני~|