שרשור תמונות!!!

Ocean Born

New member
|מוחאתכפיים|

תודה דנה!

bobby6killer

New member
אין לך למה למחאות כפיים!

היא סתם ילדה מעפנה ואני שונא אותה-עשיתי לה ווג'י והיא ניסתה להחזיר לי ולא הצליחה אז היא שרטה לי את האמא של התחת והחלטתי שאני לא מדבר איתה!

BiAAcH

New member
על התמונה הזאת יש סיפור נחמד...

היינו במסיבת הפתעה של אמיר, והתחבאנו איזה חצי שעה \ שעה באיזה מקלט חשוך ושפיצי כל הזמן הרעיש, ושלי אמרה שהיא לא מדברת איתו יותר, כי הוא יהרוס את ההפתעה, אז הוא עשה כאילו הוא נועל את הפה וזורק את המפתח, ואז הוא איזה עשר שניות בשקט, ואז עשה בה הא הא!! וזה התמונה שרואים פה...

BiAAcH

New member
זה הקטע הכי מצחיק בעולם!!!

שפכנו אלכוהול על המגלשה, ותותי התגלש עליה וישר הדלקתי את האלכוהול, וזה נראה כאילו הוא השאיר שובל של אש, ואז אני החלטתי לרדת את המגלשה הבוערת בעמידה (דבר לא חכם) והחלקתי אחורה ונחתתי על החול עם התחת, וזה היה פשוט קורע מצחוק!!!

omni96

New member
עכשיו תגידו שאני לא קשוח !??!@#?!

בן 8 אה ?!@!# אנה !@#$@#% אה !@#$ חחחחח סתם דווקא אני עכשיו שוקל לרכוש כובע דומה

sweet 666

New member
אווווווווווווו..הערבים בצפון ישתינו

במכנסיים מרוב פחד!!!!

lee3008

New member
אני גם שמה תמונות!! מהמסיבה של סתו

טוף אז יום שישי לסתו היה בית ריק..החלטנו להיתנחל....וסיכמנו שחברה מביאה שתייה..אבל קצת שתיתי יותר מידי!!! הנה לכם ליפני ואחרי...אני רק יסביר את התמונה במיקלחת...המצב שלי היה חמוור והם קילחו אותי...חיחיחח אני זוכרת קצת...וחטפתי בומבה!! אווווץ' ואני לא ממש זוכרת מה הלך שם.. מה שכן- הקאתי על סתו ושיררררר
וירקתי על טום.. ובקיצוררררררר......ביי

VVEE MAN

New member
תמונה נחמדה חוץ מהדבר השחור המוזר

שבאמצע הנה תמונה משלי אחח אני אוהב את זאת חחח

למעלה