שרשור תמונות-vma

Lopezit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ניייגמר

יוווווווווווווווו

מדהימהההההההההההההההההההההההה איך פיספסתי???????!!!!!!!!!!!!!!!! מה זאת אומרת היא באה על יאכטה???????? אני רוצה הסבר!!!!!!!! ולמה היא לא הלכה ביחד עם מארק על השטיח האדום??????? ומה בדיוק היא אמרה?????? היא גם הגישה פרס חוץ מההגשה של ההופעה של אשר???? וליאת תודה על התמונות אין היא פשוט מדהימה שם אני מת עליה עם כובעים!!!!!!!!

NoWords

New member
איך לא ראית???../images/Emo2.gif

ג'ניפר הייתה על ההתחלה, בשטיח האדום ראיינו אותה, והיא פתחה את הטקס והציגה את אשר
בהמשך הטקס הראו אותה בקהל מדי פעם מוחאת כפיים וכו'...

בעעע אמרתי כבר שהיה לי ביצפר

היום וחזרתי הרוג מהסופרלנד..... מה שאלו אותה בראיון חוץ מ- לאיפה נעלמת??? אה וגם מה היא אמרה כשהיא פתחה את הטקס??????

Lopezit

New member
פיספסת הרבההההההההההה

והיו כמה שבאו ביאכטות כי זה היה על הים והקלטתי תקטע שהיא יוצאת מהיאכטה וישר דופקים לה מיקרופון ומארק הלך... והיא פתחתה את הטקססססססססססססססס והייתה כזאת מאמייייייייי יש שידורים חוזרים שבימי שישי שבת וראשון

Lopezit

New member
ועוד משו...

ביונסה הייתה מזעזעעעעעעעעעעעעעעעעעעת חיחי המכנס שלה כמעט התפוצץץץץץץץץץץ למה היא חושבת שיש לה גוף יפה?!

itay is back

New member
כי אולי באמת יש לה גוף יפה../images/Emo35.gif

ברור שלא מתקרב לזה של ג'ן, אבל עדין יש לה גוף יפה, אבל הבגד שהיא לבשה היה מזעזע, והשיער שלה היה בלונדיני מידי וזה לא מתאים לצבע השחור של העור שלה. חחח ואחותי עכשיו שונאת את ביונסה כי היא זכתה בקטגרויה של זמרת ולא אליסיה קייז... וגם בפורום בריטני שונאים אותה עכשיו על זה שהיא לקחה לבריטני ת'פרס...

itay is back

New member
ובראיון עם ג'ניפר על השטיח האדום

המראין שאל אותה "איפה נעלמת בזמן האחרון שלא ראוים אותך?" אז היא כזה חייכה חיוך כזה ערמומי ואמרה "אני עומדת לחזור, רני עומדת לחזור " וצחקה..., וראו שהיה לה שם הרבה מצב רוח ובהתחלה שהיא באה לבמה הראיו לה כולם.... והשנה היה טקססס כזה מדהיםםםםםםםםם התפאורה היה פשוט פצצתית והיו 5 במות וכל כוכב בה בבמה אחרת והיו כאלא הרבה זיקוקים וכזה... מדהים........ אתב חייב לראות
וכל הכוכבים ירדו מיאכטות כי זה היה על החוף אז במקום לימוזינה ירדו מיאכטות...

Lopezit

New member
אמממ דבר ראשון

לביונסה יש גוף מ-ג-ע-י-ל דבר שני.. לא כולם הגיעו ביאכטות... רק כמה בודדים! לא ראית את כל הלימוזינות והרכבים?? ובריטני לא היית צריכה לזכות בשום דבר
ומה כל כך היה מדהמים בטקס?? הכל היה מבולגן! לא הייתה הופעה אחת נורמלית ומסודרת! רק ההתחלה הייתה מ-ו-ש-ל-מ-ת

itay is back

New member
זה כל היופי....

שזה היה מבולגן והייתה שם אחלה אווירה..... זה היה כזה מגניב ולא משעמם כמו כל שהנים שיש במה אחת פשוטה ועלובה.... השנה התפאורה הייתה מדהיממממההההה.. כן ראיתי, הכוכבים הגדולים הגיעו ביאכטות, וברור שג'ניפר
ואם תסכלי בשאר הפורומים יש תגובות חיוביות על ג'ניפר, כולם אומרים שהיא נראתה מדהים ושהם מתים עליה

Lopezit

New member
אפשר להגיד שלעומת שנים

קודמות היה טקס מהמם אבל הוא היה ממש מבולגן ותביא קישורים לפורומים

אמממ

נכנסתי לפורום MTV והם סתם מקשקשים שם לא מצאתי מי הזוכים!!! אולי תביא לי את הרשימה של הזוכים?????? תודה!!!!!!!!!!

כן כן שימו רשימת זוכים

לא יצא לי לראותתתתת *בטוח אני יראה את זה 200 אלף פעם בשידורים חוזרים אבל עדיין אני סקרניתתת חיחי*

itay is back

New member
רשימת זוכים:

Video Of The Year Outkast, "Hey Ya!" Best Male Video Usher featuring Lil Jon & Ludacris, "Yeah!" Best Female Video Beyoncé, "Naughty Girl" Best Group Video No Doubt, "It's My Life" Best Rap Video Jay-Z, "99 Problems" Best R&B Video Alicia Keys, "If I Ain't Got You" Best Hip-Hop Video Outkast, "Hey Ya!" Best Dance Video Usher featuring Lil Jon & Ludacris, "Yeah!" Best Rock Video Jet, "Are You Gonna Be My Girl" Best Pop Video No Doubt, "It's My Life" Best New Artist In A Video Maroon 5, "This Love" MTV2 Award Yellowcard, "Ocean Avenue" Best Choreography In A Video Black Eyed Peas, "Hey Mama" Breakthrough Video Franz Ferdinand, "Take Me Out" Best Direction In A Video Jay-Z, "99 Problems" (Director: Mark Romanek) Best Special Effects In A Video Outkast, "Hey Ya!" Best Art Direction In A Video Outkast, "Hey Ya!" Best Editing In A Video Jay-Z, "99 Problems" Best Cinematography In A Video Jay-Z, "99 Problems" Best Soundtrack From A Video Game Tony Hawk's Underground Viewer's Choice Linkin Park, "Breaking The Habit"

אמממ

אין לי מושג מי היו המתחרים בדיוק אבל בסה"כ נראה לי שזכו בהחלט שירים שמגיע להם! במיוחד אאוטקאסט עם השיר הכי טוב לפי דעתי של 2003!! וגם אלישיה קיז והנו דאוט מצויינים. את אשר אני שונא השיר שלו בכלל משעמם והם גם לא בכלל לא רוקדים יפה בקליפ, מוזר!!!!!! אה נזכרתי בעצם בשיר שהיה חייב לזכות- טוקסיק!!!!! איך הוא לא זכה בכלום?????????.

חחחחחח.. אבל בראסמי טוקסיק באמת

לא משו *בלשון עדינה ביותר חחחחח* תשיר של אאוטקאסט אני ממש לא אוהבת.. אבל וואטאבר שיהיה להם מזל טוב על הזכייה השיר של אשר אני חושבת שהוא מהמם

למעלה