אני עם החולצה של גאפ שם:הדר שכבה(חמשוש/שמיניסט וכו'..):רביעיסטית..ח....ח' שבט:אוןכתר| הנהגה:דר"ג
H hadarinke New member 29/12/06 #66 אני עם החולצה של גאפ שם:הדר שכבה(חמשוש/שמיניסט וכו'..):רביעיסטית..ח....ח' שבט:און כתר| הנהגה:דר"ג
מ מיכלוסי New member 3/1/07 #87 את מאון?? גם מאון וגם מח' =) אני מגנים גם מח' .. אולי ניפגש בים אל ים חח =P
ע עזרא היחידה New member 1/1/07 #85 אני נמצאת כרגע בחו"ל כשאני אחזור לארץ(יום שלישי אני נוחתת בארץ יאי^^) אני אמלא פרטים ואשים תמונה טוב אני חייבת להגיד שיש פה תמונה של 3 בנים מהפורום שהם ממש חתיכים
אני נמצאת כרגע בחו"ל כשאני אחזור לארץ(יום שלישי אני נוחתת בארץ יאי^^) אני אמלא פרטים ואשים תמונה טוב אני חייבת להגיד שיש פה תמונה של 3 בנים מהפורום שהם ממש חתיכים
ע עזרא היחידה New member 3/1/07 #86 ועכשיו אני עונה באיחור קל אז חזרתי לי ארצה סופסוווף=] שם:מור עזרא שכבה(חמשוש/שמיניסט וכו'..):חמשושית שבט:אילת הנהגה:דר"ג התמונה מטיול פתיחת שנההה
ועכשיו אני עונה באיחור קל אז חזרתי לי ארצה סופסוווף=] שם:מור עזרא שכבה(חמשוש/שמיניסט וכו'..):חמשושית שבט:אילת הנהגה:דר"ג התמונה מטיול פתיחת שנההה