שרשור תמונות;O

Fragile rose

New member
יש הבדל בין ללכת למסיבה או כל דבר אחר

במיני וגרביון רשת ויש הבדל בין ללכת ליום הולדת של סבא שלך. את יודעת, את צריכה שתהיה לך טיפת כבוד כלפי אנשים מבוגרים ממך.

The Blue Fairy

New member
אני לא מבינה למה זה חוסר כבוד

את לא שמה גופיות ליד סבא שלך? כשיש אירוע במשפחה (בת מצוה, חתונה ושות') את לא לובשת שמלה? אין שום הבדל! היא לא נראית זנותית, היא לא נראית מופקרת היא יפה מאד, היא נראית מכובדת מאד..אין שום סיבה נראית לעין שהיא לא תלך ככה.

Fragile rose

New member
יש הבדל בין גופיה / שמלה וכל דבר כזה

לבין מיני וגרביון רשת. In my book זה נחשב זנותי. תודה לאלוהים על זה שיש אנשים עם דעות שונות הא

אז את יותר מדיי הולכת אחרי סטריאוטיפים

ודווקא ממך זה לא היה צפוי, את יודעת

Fragile rose

New member
זה היה אחד הדברים הכי מטומטמים שיכלת להוציא

מהפה שלך. בחיי ואני לא הולכת לפי סטריוטיפים אין לי בעיה לצאת למסיבות בחצאיות מיני וגרביון רשת, אני עושה את זה מדי פעם. אבל אם הייתי רוצה לצאת כך ליומולדת של סבא שלי או כל קרוב משפחה הייתי רואה מגף רודף אחרי. בעיניי זה לא מכובד לבוא בכזה לבוש לסוגשל אירוע משפחתי. ובטח שזה לא מכובד במקרה שלי כשסבא שלי דתי

RainbowL

New member
נו זה בדיוק העניין

אצל כל משפחה המצב שונה, למרות שאני מאמינה שבמשפחה שלך את צריכה להראות הכי את בעולם כי הם יקבלו אותך בכל מצב (מה שכתבתי גם למטה), אם את מרגישה לא בנוח במיני וגרביון רשת- אל תלכי ככה, אני באופן אישי יכולה להיות גם עם מחוך ותחתונים ליד סבא שלי, והוא עדיין יכבד אותי כי הוא לא מכבד אותי בגלל מה שאני לובשת, אלא כי אני הנכדה שלו שהוא אוהב ומכיר. ולפעמים שרואים לי את החריץ או משהו הוא ילחש לי באוזן להרים את המכנסיים, או שהציצים שלי יותר מדי בחוץ. וזה בסך הכל לטובתי, אני יכולה גם להשאר ככה ואף אחד לא יגיד כלום, הם יודעים שאני לא שרמוטה או משהו, והם יודעים שאני לא ככה כדי למשוך תשומת לב, אני מקבלת מהם מספיק, הם המשפחה שלי. זה ממש מוזר לי שאתן לא הכי פתוחות ליד המשפחה שלכן, וזה לא קשור לכבוד לאדם מבוגר, כבוד לאדם מבוגר זה לקום באוטובוס ולעזור לחצות את הכביש. לא להתלבש כמו שאת אוהבת ליומולדת של סבא שלך, מצטערת זה פשוט לא נשמע לי הגיוני

Fragile rose

New member
דווקא נורא נוח לי במיני וגרביון רשת

המשפחה שלי לא מקבלת את זה ואני לא רוצה שהם יראו אותי בלבוש מינימלי כמו שאף אחד מההורים שלי לא רואה אותי בלבוש יותר מינימלי מגופיה. אין מה לעשות. יש אנשים שהם לא בקשר טוב עם המשפחה שלהם, ולא רוצים להיות בכזה קשר איתם

AnGeL DoLlY

New member
לפי דעתי זה דיי קשור לקטע של כבוד

ולאו דווקא לקשר שלך עם המשפחה ועם כמה שאת פתוחה אליהם. אני למשל הכי פתוחה בעולם עם סבתא וסבא שלי (עם סבתא יותר, ועם סבא כמה שאפשר..) אבל אני לא אלבש ליומולדת שלו בגדים חושפניים מדי ומכנסיים נמוכות מדי שיראו לי כל שניה את החריץ. זה לא מכובד לדעתי, ממש אין פה קטע של קשר. דוגרי, את לא באמת תלכי עם 'מחוך ותחתונים' (אני מניחה שזו הייתה סתם הגזמה פראית) ליד סבא שלך.. ברור שהוא אוהב אותך ומכבד אותך בתור הנכדה, אבל יש דרכים להתלבש ולבוא לאירועים באופן מכובד יותר, ובבגדים שאת כן אוהבת.

EVE Lights

New member
אבל שוב !!!

זו לא הייתה שמלה עם מחשוף מזעזע זו הייתה שמלת מיני שנראית עליי טוב ומחמיאה ואני באמת -באמת- לא מבינה מה הבעיה בזה זה פסדר, לאירועים משפחתיים אני באמת לא אלבש מחוך / ניטים. אבל התלבושת הזאת הייתה יפה ואני לא רואה שום סיבה להתנפל עליי כמו שאתן עושות

RainbowL

New member
../images/Emo45.gif

וגם אם היית לובשת ניטים\מחוך, זה היה בסדר כי את לא צריכה לעשות שם רושם על אף אחד, את לובשת מה שאת אוהבת והשמלה הזאת באמת מחמיאה לך בטירוף!

EVE Lights

New member
תודה בובה. :)

[וכאן גם הרגע לספר שלארוחת ראש השנה האחרונה לבשתי חצאית מיני סקוטית אדומה מזארה, גופייה שחורה וגרביוני רשת עם סנדלים. אז שוב .. זו לא פעם ראשונה שהמשפחה שלי כביכול רואה אותי לבושה בצורות כאלה. וככה אני אוהבת!!! אני לא חייבת דין וחשבון לאף אחד]

AnGeL DoLlY

New member
לא התנפלתי

ואין לי בעיה עם איך שאת לבושה פשוט רציתי להבהיר את הקטע של הכבוד לפני משפחה, זה הכול. אני לא חושבת שאת לבושה מזעזע, השמלה דווקא מחמיאה לך. אבל אם היית שואלת אותי חבל על הגרביונים, הם סתם לא מתאימות, יש לך אחלה רגליים בלעדיהם

RainbowL

New member
אז זהו

שאני לא באה לפגוע, ואני לא יודעת מה טיב הקשר של בנות כאן עם המשפחה שלהן ולחתונה בטח שאני לא אלבש מחוך ותחתונים (כמו שאמרת, זו הייתה הגזמה) אבל ליומולדת של סבא זה אולי במסעדה, בבית קפה, בפארק או בבית שלו.. אני באמת לא מרגישה צורך להתלבש מכובד, הבית שלו הוא כמו הבית שלי. אני לא אבוא בפיג'מה, אבל אני אתלבש כמו שבא לי וכמו שאני אוהבת, כי תמיד אני אמצא שם את הפרגון שאני צריכה על מה שאני אוהבת, ואף אחד לא מתייחס למחשוף שלי כמדד לכבוד שלי אל סבא, זה לא עובד אצלנו ככה. ואולי זה באמת כי אנחנו משפחה מאוד פתוחה תומכת ואוהבת, אין לי מושג איך זה אצל אחרים... אבל גם בצד של אמא, שאני לא ממש מדברת על החיים שלי עם סבא, אני מתלבשת איך שבא לי כי לא משנות לי הדעות שלהם עליי, הם אוהבים אותי למרות הכל, ואף אחד מהדודים שלי לא ישנה את הדעה שלו עליי כי לבשתי מיני ורשת.

EVE Lights

New member
נ.ב

סתם אוף דה רקורד לארוחות משפחתיות של יום שבת שהן אצלנו בבית, ואח שלי / אחותי / סבא וסבתא / כולם או חלקם מגיעים, אני 99% מהמקרים מגיעה בבגדי בית שכוללים במקרה הטוב טישרט גזורה ומכנסיים קצרים ובמקרה הרע גופייה ודפוקאותי. סתם בשביל שתבינו איך זה אצלנו

ThE uVa

New member
מה לא מכבד בזה?../images/Emo60.gif

אני לעולם לא אבין למה חצאית ארוכה היא יותר מכובדת מחצאית קצרה. בסך הכל גוף, אין מה לעשות כזה בלאגן מסביב. ועל אחת כמה וכמה אם המשפחה שלה תופסת את זה כבסדר. אני הייתי מתעצבנת אם אמא שלי [או סבא שלי] היו אומרים לי איך להתלבש, כי גם ליום הולדת שלי אני לא דורשת מהם ללבוש מה שאני רוצה, ואם זה בכלל לא מפריע להם, אז מה הבעיה?

use your guns

New member
../images/Emo45.gif

כ"כ אבל כ"כ נכוןןןן הבית והמשפחה זה המקום היחידי שאנחנו הכי צריכים להרגיש בנוח בלי לדפוק חשבון, בלי לפחד מה יגידו ואיך יקבלו אם לא נרגיש בנוח בבית ובמשפחה שלנו, איפה כן? זה משפחה!!!!!!

למעלה