שרשור תמונות;O
S Small talk New member 20/8/07 #2 ראשונה ../images/Emo9.gif למרות ששמתי את התמונה הזאת כבר אבל שיהיה... עם 10 טון איפור
N NoFaRi1 New member 21/8/07 #132 נראה לי שאמרתי לך את זה כבר אבל יש לך יופי ממש נעים, לא כמו בלונדינית ממוצעת עם עיניים כחולות זו מחמאה לגמרי, בחיי P: 3>
נראה לי שאמרתי לך את זה כבר אבל יש לך יופי ממש נעים, לא כמו בלונדינית ממוצעת עם עיניים כחולות זו מחמאה לגמרי, בחיי P: 3>
B Bitch47Percents New member 20/8/07 #3 טרה להלהלה עדיין בהתלהבות מהצבע והפן! [והיום יש לי מחליק שיער.. צריך לראות איך זה עובד
S Small talk New member 20/8/07 #9 את כל כך יפה כשאת מחייכת... תגידי למה את לא מחוברת? רציתי לדבר איתך.
© ©big smile© New member 20/8/07 #13 אני בדיוק הולכת לישון. אני אתחבר כשאקום, עוד איזה שעה וחצי ככה. ותודה
C coolit New member 22/8/07 #250 חח ענברי לא נמאס לך מהפוזה הזאת? בחיים שלי לא ראיתי תמונה שלך בפוזה שונה!! את נראית ממש טוב! קלטי איזה משולש הפוך הציצי שלך עושה חחח.. אמאלה בטח אני לא מובנת.. טוב אותי זה מצחיק ואם יהיה לי כוח אני אצייר משולש להדגמה
חח ענברי לא נמאס לך מהפוזה הזאת? בחיים שלי לא ראיתי תמונה שלך בפוזה שונה!! את נראית ממש טוב! קלטי איזה משולש הפוך הציצי שלך עושה חחח.. אמאלה בטח אני לא מובנת.. טוב אותי זה מצחיק ואם יהיה לי כוח אני אצייר משולש להדגמה