א איציקt New member 28/11/02 #47 מה עשיתם לה בוק שלם של אווריל.... אני מציע שלפורום יהיה הגבלה של 5 תמונות או 10 תמונות!!
ב ברודי New member 29/11/02 #48 לך לפורום משוב../images/Emo3.gif בינתיים כמה מהאוסף הפרטי שלי (אין לי מושג מה שמתם כבר..)
D DreamS_HunteR New member 30/11/02 #92 בכל שבוע בדרך כלל יש שרשור תמונות שכל הגולשים בפורום יכולים לשים תמונות, של נושא הפורום כמובן (אבריל). חלק מהתמונות הולכות לגלריות, וחלק פשוט נשארות כאן ועוברות דפים.. זה בסדר.
בכל שבוע בדרך כלל יש שרשור תמונות שכל הגולשים בפורום יכולים לשים תמונות, של נושא הפורום כמובן (אבריל). חלק מהתמונות הולכות לגלריות, וחלק פשוט נשארות כאן ועוברות דפים.. זה בסדר.
S SignOfLife New member 29/11/02 #55 איזו מקריות! בדיוק היום זמזמתי לעצמי את השיר החדש של כריסטינה! פשוט לא יוצא לי מהראש! (ואני גאה בזה שאני מזמזמת כריסטינה)!!
איזו מקריות! בדיוק היום זמזמתי לעצמי את השיר החדש של כריסטינה! פשוט לא יוצא לי מהראש! (ואני גאה בזה שאני מזמזמת כריסטינה)!!
S Smallville Freak New member 29/11/02 #58 אכן מקריות! גם אני גאה בך שאת מזמזמת כריסטינה! לא פלא יש לה קול מהמם...