א אור P New member 29/11/02 #74 אבריל בלי מייק אפ - זה מפחיד אני אומנם לא מעריץ אותה אבל אני לא יודע אם ראיתם... ראיתם??
S SignOfLife New member 30/11/02 #75 גם אני גם אני! אני מצטרפת! אך אינני שמה תמונות שלה אלא אני שמה רקעים שלה שאני בכבודי ובעצמי (שרה לכל אלה שעדיין לא יודעים את שמי) הכנתי!
גם אני גם אני! אני מצטרפת! אך אינני שמה תמונות שלה אלא אני שמה רקעים שלה שאני בכבודי ובעצמי (שרה לכל אלה שעדיין לא יודעים את שמי) הכנתי!
S SignOfLife New member 30/11/02 #78 וזה לא רקע... (אחרון) אבל זה מה שיוצא משעמום... יש לי עוד אך הם אינם של אבריל...רק של ליאן רימס! ווייי ליאני!
וזה לא רקע... (אחרון) אבל זה מה שיוצא משעמום... יש לי עוד אך הם אינם של אבריל...רק של ליאן רימס! ווייי ליאני!
S SignOfLife New member 30/11/02 #79 אני חייבת פשוט חייבת! להשים את היצירה הכי טובה שאי פעם עשיתי! למרות שהיא לא של אבריל...אבל אני חייבת! רק תראו איזו אומנות! אחח אני מוכשרת....
אני חייבת פשוט חייבת! להשים את היצירה הכי טובה שאי פעם עשיתי! למרות שהיא לא של אבריל...אבל אני חייבת! רק תראו איזו אומנות! אחח אני מוכשרת....
S Smallville Freak New member 30/11/02 #111 נראה לי שהוא התכוון... איך את עושה את הרקעים המהממים האלה?!?!?!!
B beauty of the fire New member 30/11/02 #87 יוווו!! מגניב, תעשי של בראד... ואז זה יהיה בכלל סוף הדרך הילה.