שרשור תלבושת...

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך
סליחה. ברגע זה...

ברגע זה גרמתן לי לשנוא כמה בנות. אני לא מגיבה כשמעתיקים ממני. אבל לכם כן. כי אתם כועסים עלי שהשתמשתי בדוליות של מישהו אחר בתור בייס. אני אערוך.

Hugs a Kisses

New member
לא כעסנו אלא...

רצינו רק שתביני וזהו...

על תעטפי דברים בקרמל!

אני יודעת יפה מאוד למה התכוונתן. אני בספק אם אני אכנס לכאן עוד פעם.

Hugs a Kisses

New member
אז...

אם את חושבת ככה אני מצטערת אבל אין צורך בהגזמה נשמח לראות בובות שלך בלבד

סליחה.

סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה. סליחה.

סורי, הבובות באמת של טל.

זה מה שקורה כשמחשב נתקע ולא כותב את כל מה שאני מקלידה. מחשבטיפש. סליחה.

mgirl

New member
תגידי...

את דתיה?? כי אף אחת אחרת פה (חוץ ממני) לא לובשת לביצפר חצאית...

S.tal

New member
לא התכוונתי לכעוס או משהו...

ולא התכוונתי להישמע מגעילה!! אין לי בעיה שתקחי, ואפילו זו מחמאה בשבילי... :) ואת לא צריכה להתנצל! לא התכוונתי להיות מגעילה...! טל, t@l

Hugs a Kisses

New member
נכון לא התכוונו רק רצינו להגיד ש...

אפשר לציין וזה לא יזיק לא לנטור!

למעלה