שרשור תלבושת...

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

mgirl

New member
שרשור תלבושת...

לכל ביצפר יש תלבושת אחרת, כידוע לכם. איך התלבושת שלכם? תציירו דולי בתלבושת!!

Dracos Love

New member
לנו אין...../images/Emo108.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

אבל יש לנו 20 ילדים בכיתה ורק כיתה אחת בכל שכבה..

../images/Emo16.gif גם לנו אין *מזל*

והשכבה שלנו היא הכי גדולה- 12 כיתות, בגלל זה פיצלו אותנו כאילו לשכבות נפרדות מתחילת שנה.
פרינסס

kimberli

New member
הינה התלבושת בית ספר שלי....

כפי שאתן רואות זו רק חולצה...אני מדפיסה את הסמל על חולצות טי צמודות... כמובן שאסור ללכת עם איפור...טוב לפחות שיכנענו את המנהלת שתיתן לנו ללכת על עקבים
נעלי עקב איפמריה
לאב יו אלל

לנו למזלי......

מותר ללבוש הכל אם מישהי תבוא ערומה לביצפר המורות לא יגידו כלום לא יהיה אכפת להם ואם עקבים ברור שמותר לבוא אין לנו תלבושת והשכבה שלנו היא רק שלוש כתות

S.tal

New member
גם לנו אין איסורים או משהו...

מותר ללבוש הכל! נראה לי לפחות...... ולמה בדיוק התכוונת?! שנצייר אם יש לנו תלבושת אחידה או משהו?!

kimberli

New member
מכיוון שהשער קצת מעקם לה את הפנים..

אני...סידרתי אותו

../images/Emo16.gif../images/Emo39.gif את מודעת לזה ש...

את בערך היחידה שרואה את ההבדל בין הבובה הזאתי לקודמת נכון? בובה יפה~!!! לנו מרשים לבוא עם איפור, עד פורים השנה לא הירשו לחמצן, עכשיו מרשים אבל עדיין- ממש מעט, למשל- הבנים לא יכולי לחמצן את כל הראש, רק קצוות של קוצים נגיד... אסור לנו פירסינגים (בשיכבה השניה לא ממש מעירים על זה), חולצות בטן וגופיות. שנה הבאה כבר נוכל לעשות מה שבא לנו כי בתיכון לא מגבילים על כלום
פרינסס---,--´-{

Black Cat15

New member
הדולי מהממת!! ../images/Emo41.gif

והיא הייתה מושלמת גם בפעם הראשונה

victorya

New member
אני חושבת שבדוליז שלך מדהימות...

כל פעם שאת מפרסמת דולי חדשה אני מביטה עליה בכזו קנאה! הן ממש מהממות... מאיפה הכשרון הזה? ובמיוחד השיער שאת עושה ממש מדהים. איזה כיף לך...

S.tal

New member
הממ.. הנה שתיים טריות!

אין ממש קשר לשירשור... ואני יודעת שהן לא ממש מיוחדות, אבל אני דווקא אוהבת אותן, כי אני אוהבת כאלה בגדים, וככה אני רגילה ואוהבת להתלבש לביצפר-ג´ינס מתרחב וצמוד, וחולצה שחורה, עם מכל מיני כתובות ונצנצים... (לא יותר מדי נצנצים, זה מגעיל) חחחח... איזה טעם יש לי... וסתם עשיתי שתיים כאלה, אבל בצבעים שונים...ותפתחו אותן בקטן!

Black Cat15

New member
הן יפיפיות! ../images/Emo41.gif

מוסיפה גותית שעשיתי אתמול בלילה...

Black Cat15

New member
ועוד אחת חדשה.. ../images/Emo41.gif

ניסיתי לעשות את כריסטינה אגילרה בקליפ COME ON OVER, המכנס יצא קצת כמו מכנס של פיג´מה, אבל לא נורא... תגיבו
(על זו ועל הגותית)

Black Cat15

New member
שיפצתי אותה... ../images/Emo41.gif

שיפצתי את המכנס, עכשיו נראה הרבה יותר נורמלי... תגיבו!

S.tal

New member
מהממות!! :)

ממש אהבתי את הגותית! ואת כריסטינה אני לא ממש זוכרת איך היא נראתה בקליפ ההוא... אז אני לא ממש יכולה להשוות... אבל היא מתוקה!!

מטאלי

New member
../images/Emo142.gifהנה אחת שעשיתי הרגע../images/Emo142.gif

אבל אני אישית לא מתה עליה פשוט שירשרתי אותה כאן כי לא היה לי איפה... הערות והארות יתקבלו בשמחה
גל
נ.ב. אני מקווה שהסמל הזה לא שייך לאף אחת כי אם לא אז אימצתי אותו...

למעלה