** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

Rodrik Harlaw

Well-known member
הנה עוד פעם מדברים על "להגיב בחומרה" כאילו האינטרס שלנו זה להכאיב לאויב במקום להסיר את האיום.. אבל ככה זה כשאסור לנצח כי זה לא תואם אינטרס אמריקאי - מסתפקים בתגובות..

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
הנה עוד פעם מדברים על "להגיב בחומרה" כאילו האינטרס שלנו זה להכאיב לאויב במקום להסיר את האיום.. אבל ככה זה כשאסור לנצח כי זה לא תואם אינטרס אמריקאי - מסתפקים בתגובות..

"להגיב בחומרה" ... כן, גלגלתי גם עינים

לפחות הלהגיב בחומרה שלנו יותר רציני מהאולטימטומים של טראמפ.
מצד שני, בזה הרגע כנראה טראמפ מנסה לעצור אותנו שוב .. סו...

Rodrik Harlaw

Well-known member
"להגיב בחומרה" ... כן, גלגלתי גם עינים

לפחות הלהגיב בחומרה שלנו יותר רציני מהאולטימטומים של טראמפ.
מצד שני, בזה הרגע כנראה טראמפ מנסה לעצור אותנו שוב .. סו...
אין משמעות ל"יותר רציני" - הם לוקחים בחשבון את מה שנעשה להם והם עדיין דוחפים קדימה גם כשזה קורה - כל עוד לא ניצחת באמת (כי אסור לך להשמיד להם תשתיות, שדות נפט או כל מה שנחוץ) לא עשית כלום חוץ מלדחות את הקץ.. ומסבב לסבב הם לומדים מהטעויות שלהם אז הם מגיבים יותר מהר (עד שהפעם הם אלו שיזמו)

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
אין משמעות ל"יותר רציני" - הם לוקחים בחשבון את מה שנעשה להם והם עדיין דוחפים קדימה גם כשזה קורה - כל עוד לא ניצחת באמת (כי אסור לך להשמיד להם תשתיות, שדות נפט או כל מה שנחוץ) לא עשית כלום חוץ מלדחות את הקץ.. ומסבב לסבב הם לומדים מהטעויות שלהם אז הם מגיבים יותר מהר (עד שהפעם הם אלו שיזמו)

נחשוב בהגיון , גם היום , ש"הגיבו בעוצמה" על הטילים לצפון וזה מה שגרם עכשיו לירי באיראן .
בסה"כ תקפנו מפקדה ריקה שם.
כולם יודעים ש"נגיב בחומרה"= נתקיף מטרה סימבולית חסרת משמעות .

Rodrik Harlaw

Well-known member
נחשוב בהגיון , גם היום , ש"הגיבו בעוצמה" על הטילים לצפון וזה מה שגרם עכשיו לירי באיראן .
בסה"כ תקפנו מפקדה ריקה שם.
כולם יודעים ש"נגיב בחומרה"= נתקיף מטרה סימבולית חסרת משמעות .
מפקדה ריקה או מלאה זה לא משנה .
גם כשאתה הורג להם מנהיג - זה עבודה מעולה של העוסקים במלאכה, אבל אין לזה משמעות אמיתית אסטרטגית - המנגנון כבר קיים המון זמן - אז הוא יציב מספיק כדי לשרוד את החיסול, למנות מחליף ולאחר זמן התאקלמות בתפקיד כאילו לא עשית כלום.. רק במקרה של מדעני גרעין אולי זה יותר מסובך להם להחליף (יותר קשה לייצר מדען גרעין מאשר עוד איזה בוס מאפיה) וגם אז זה עיכוב ולא ניצחון..

Banshee2012

Well-known member
לא יסירו שום איום.. לא בעזה לא בלבנון ולא באיראן
כי תמיד יהיה ציבור שצריך "להפחיד" אותו..

Rodrik Harlaw

Well-known member
לא יסירו שום איום.. לא בעזה לא בלבנון ולא באיראן
כי תמיד יהיה ציבור שצריך "להפחיד" אותו..
זו החולשה של הפוליטקאים שלנו מול המערב (ובית המשפט), יותר מאשר הנוכלות של הפוליטיקאים שלנו והצורך שלהם לשמר אויב כדי להסיח דעת..

מרגוליקו

Well-known member
‏תקשיבו הייתי מקודם אצל פרופסור ירון בר דיין שהוא הרופא המשפחה שלי והוא גם מסביר של פיקוד העורף , אז אני שואלת אותו פרופסור ירון אני לא רואה אותך בזמן האחרון בטלוויזיה ,אז הוא אומר לי שקט שקט אל תפתחי את הפה....אז אמרתי לו למה ?הוא אמר כי יש התחממות רצינית ....
יצאתי ממנו הלכתי לעשות כמה סידורים אני מגיעה עכשיו הביתה אני רואה ששיש טילים על צפון הארץ.
וואי וואי זה פשוט לא להאמין והוא מסביר פיקוד העורף כאילו בערוץ 13 תשימו לב לכתוביות ירון בר דיין מפיקוד העורף .
טוב שלא פתחתי פה לשטן אה?

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
‏תקשיבו הייתי מקודם אצל פרופסור ירון בר דיין שהוא הרופא המשפחה שלי והוא גם מסביר של פיקוד העורף , אז אני שואלת אותו פרופסור ירון אני לא רואה אותך בזמן האחרון בטלוויזיה ,אז הוא אומר לי שקט שקט אל תפתחי את הפה....אז אמרתי לו למה ?הוא אמר כי יש התחממות רצינית ....
יצאתי ממנו הלכתי לעשות כמה סידורים אני מגיעה עכשיו הביתה אני רואה ששיש טילים על צפון הארץ.
וואי וואי זה פשוט לא להאמין והוא מסביר פיקוד העורף כאילו בערוץ 13 תשימו לב לכתוביות ירון בר דיין מפיקוד העורף .
טוב שלא פתחתי פה לשטן אה?

תור קרוב אליו הבא למעוניינים - 14/06/26 :-D , בדקתי עכשיו באתר מכבי. ממתי במכבי יש תורים לפרופסורים תוך שבוע .

מרגוליקו

Well-known member
תור קרוב אליו הבא למעוניינים - 14/06/26 :-D , בדקתי עכשיו באתר מכבי. ממתי במכבי יש תורים לפרופסורים תוך שבוע .
‏לא נורא גם אשתו פרופסור יוספה בר דיין היא רופאת המשפחה שלנו אז מי שנמצא הולכים אליו, מבחינת זה אנחנו מסודרים ,רק שרק שלא תהיה מלחמה ,זה יותר מטריד אותי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה