מה שרשמתי בתחילת השרשור !!ידחפו לנו פרק גם ביום חמישי בגלל זה
Preachאם הפרשנים היו קוראים את ההודעה הפותחת של האשכול, הם לא היו מופתעים והיו נערכים לכך שתיתכן הפרעה לשידור
גל רביעי או גל רובין?הודיעו סופית אם חוזלש הפרק להערב או שיש סיכוי שימשיכו?
הנה עוד פעם מדברים על "להגיב בחומרה" כאילו האינטרס שלנו זה להכאיב לאויב במקום להסיר את האיום.. אבל ככה זה כשאסור לנצח כי זה לא תואם אינטרס אמריקאי - מסתפקים בתגובות..
אין משמעות ל"יותר רציני" - הם לוקחים בחשבון את מה שנעשה להם והם עדיין דוחפים קדימה גם כשזה קורה - כל עוד לא ניצחת באמת (כי אסור לך להשמיד להם תשתיות, שדות נפט או כל מה שנחוץ) לא עשית כלום חוץ מלדחות את הקץ.. ומסבב לסבב הם לומדים מהטעויות שלהם אז הם מגיבים יותר מהר (עד שהפעם הם אלו שיזמו)"להגיב בחומרה" ... כן, גלגלתי גם עינים
לפחות הלהגיב בחומרה שלנו יותר רציני מהאולטימטומים של טראמפ.
מצד שני, בזה הרגע כנראה טראמפ מנסה לעצור אותנו שוב .. סו...
אין משמעות ל"יותר רציני" - הם לוקחים בחשבון את מה שנעשה להם והם עדיין דוחפים קדימה גם כשזה קורה - כל עוד לא ניצחת באמת (כי אסור לך להשמיד להם תשתיות, שדות נפט או כל מה שנחוץ) לא עשית כלום חוץ מלדחות את הקץ.. ומסבב לסבב הם לומדים מהטעויות שלהם אז הם מגיבים יותר מהר (עד שהפעם הם אלו שיזמו)
מפקדה ריקה או מלאה זה לא משנה .נחשוב בהגיון , גם היום , ש"הגיבו בעוצמה" על הטילים לצפון וזה מה שגרם עכשיו לירי באיראן .
בסה"כ תקפנו מפקדה ריקה שם.
כולם יודעים ש"נגיב בחומרה"= נתקיף מטרה סימבולית חסרת משמעות .
לא יסירו שום איום.. לא בעזה לא בלבנון ולא באיראןהנה עוד פעם מדברים על "להגיב בחומרה" כאילו האינטרס שלנו זה להכאיב לאויב במקום להסיר את האיום.. אבל ככה זה כשאסור לנצח כי זה לא תואם אינטרס אמריקאי - מסתפקים בתגובות..
זו החולשה של הפוליטקאים שלנו מול המערב (ובית המשפט), יותר מאשר הנוכלות של הפוליטיקאים שלנו והצורך שלהם לשמר אויב כדי להסיח דעת..לא יסירו שום איום.. לא בעזה לא בלבנון ולא באיראן
כי תמיד יהיה ציבור שצריך "להפחיד" אותו..
תקשיבו הייתי מקודם אצל פרופסור ירון בר דיין שהוא הרופא המשפחה שלי והוא גם מסביר של פיקוד העורף , אז אני שואלת אותו פרופסור ירון אני לא רואה אותך בזמן האחרון בטלוויזיה ,אז הוא אומר לי שקט שקט אל תפתחי את הפה....אז אמרתי לו למה ?הוא אמר כי יש התחממות רצינית ....
יצאתי ממנו הלכתי לעשות כמה סידורים אני מגיעה עכשיו הביתה אני רואה ששיש טילים על צפון הארץ.
וואי וואי זה פשוט לא להאמין והוא מסביר פיקוד העורף כאילו בערוץ 13 תשימו לב לכתוביות ירון בר דיין מפיקוד העורף .
טוב שלא פתחתי פה לשטן אה?
לא נורא גם אשתו פרופסור יוספה בר דיין היא רופאת המשפחה שלנו אז מי שנמצא הולכים אליו, מבחינת זה אנחנו מסודרים ,רק שרק שלא תהיה מלחמה ,זה יותר מטריד אותי.תור קרוב אליו הבא למעוניינים - 14/06/26, בדקתי עכשיו באתר מכבי. ממתי במכבי יש תורים לפרופסורים תוך שבוע .
הוא רופא משפחה אז יש תוריםתור קרוב אליו הבא למעוניינים - 14/06/26, בדקתי עכשיו באתר מכבי. ממתי במכבי יש תורים לפרופסורים תוך שבוע .
כן כן . צחקתי. ראיתי שהוא משפחההוא רופא משפחה אז יש תורים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.