אין לי כוח לזה![]()
הם הפתיעו על פי החדשות..אנחנו ירינו ראשונים או הם התחילו
אנחנו ירינו ראשונים או הם התחילו
מה שאתה מתאר נקודתיכמה שנים אחורה ללכת ?
חיזבאללה ירה טילים על ישראל.
ישראל בתגובה הפציצה בדאחייה.
איראן מאיימת כל היום שכל ירי על לבנון , איראן תחזיר בירי על ישראל. והנה אנחנו
מי כמוני יודע, אני שנתיים מותש כבר מלחזור על דף המסרים הזהמה שאתה מתאר נקודתי
האיסלאם תקף אותנו עוד לפני שהייתה פה מדינה
אנחנו ירינו בלבנון הם אמרו שהם נתקוף בלבנון הם יגיבואנחנו ירינו ראשונים או הם התחילו
"החזירו את זה כדי לשחרר קבוצות של אנשים לאורך הפרק" ? באמת פספסתי אותך פה , אולי לא הבנתי משהו.
הכוונה שאתמול, החזירו את זה בוריאציה מורחבת (מקריאים ביחד קבוצה של 3-4 נשארים ואז הפסקה), לכבוד עשרת הגדולים והעצמת המתח לאורך הפרק. בהדחה של הודיה, החזירו את ההקראה הקלאסית של דייר דייר, ו2 אחרונים על הספה, באופן חד פעמי
מעבר ל2 פעמים אלו, היו הרבה הדחות ללא שום אילוץ זמן, ללא שום חשש לשיגורים משום מקום, הדחות אוטובוס, הדחות ארוכות, וכך הלאה. הייתה תקופה ארוכה שהיה ברור לכולם שנכנסים לשבועות וחודשים ללא שום סכנה, בטח לא כזו שתגיע ברמה של לעצור הדחה בהתרעה של דקות
להבנתי זה לא הוחזר קבוע, בהדחות הרגילות הבאה יכריזו מיד על המודח. אגב ככה זה ברוב גרסאות האח הגדול בעולם, אנחנו היינו החריג במובן הזה
אגב, הייתה הדחה בתחילת העונה (אלירן היה שם ב2 האחרונים על הספה) שבא כן הקריאו שמות *בגלל המלחמה* כי ניצלו את זה שאין קהל, ואף אחד לא יצעק בתגובה לשום שם של נשאר, ולכן הקריאו שמות שוב.
אם למשל תהיה הדחה במוצש אבל לא יהיה קהל - יקריאו אחד אחד. אם יהיה קהל - לא יקריאו
יש תרחיש שנדע - אם נניח בהדחה הבאה לא יהיה קהל ויקריאו אחד אחד, ואז בהדחה שאחריה כן יהיה קהל ושוב לא יקריאואם נניח , נקוה שלא, המלחמה תחזור, בטוח לא יהיה קהל, והם יחזרו להדחות מהירות ולא נדע מי צודק.
התרחיש הראשון שאמרת לא יקרה, כי אני צודק (מה נהיה, החלפתי את בויה ?) .יש תרחיש שנדע - אם נניח בהדחה הבאה לא יהיה קהל ויקריאו אחד אחד, ואז בהדחה שאחריה כן יהיה קהל ושוב לא יקריאו
השאלה אם מרגע זה תהיה עקביות עד הגמר בהדחות, או שינויים שוב בין הדחה להדחה בהתאם למצב
לעוז יש ניק בפורום?אחרי ששליש עונה היינו תחת אזעקות, והם קבעו כבר שיטת הדחה מהירה, הם כבר החליטו לא לזגזג ושככה תהיה העונה. (הצופים לא יודעים מה הסיבה, צריך ללכת על אחידות), וגם כשהיה את "הפסקת האש" , לא יכלנו באמת לדעת. היה עדיף להם לקבוע נהלים וללכת איתם.
בהדחה שהייתה ה-הדחה של העונה - 5 ותיקים - מי הולך , פה היה ברור לי שהם יקראו שמית אחד אחד.
אח"כ אדיר הודח, לא ? בהדחה מיידית .
זה שהם חילקו את עשרת הגדולים לכמה הדחות בתוך המשדר, זה לא נראה לי קשור לכלום, חוץ מדרך לגרום לצופים להיות מרותקים לערוץ
בהדחה של אתמול אגב, מה ששמעו מהקהל זה רק "עומר עומר עומר עומר"
לגבי זה שהיו בתחילת העונה אחת או שתי הדחות רגילות תוך כדי מלחמה, נכון , הם לא ידעו אסטרטגית מה הם יעשו, זה היה בדיוק כשכל אחד חשב שהוא יודע
מה קורה ,והופצו תאוריות, שהם מצלמים הדחות מראש וכו' , הם עצמם לא היו סגורים איך מנהלים עונה תחת מלחמה.
ולא נוכל לדעת מי צודק בינינו(אלא אם כן עוז יופיע תיכף תחת הכינוי שלו ויגיב) , כי אם נניח , נקוה שלא, המלחמה תחזור, בטוח לא יהיה קהל, והם יחזרו להדחות מהירות ולא נדע מי צודק.
אני מתגעגעת כבר לטל
הם ישמעו אזעקות..יעדכנו אותם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.