yoni564712
Well-known member
קודם כל יש דברים שלא נכנסים לפרקלמה. היא בת משפחה? אם רואים שהיא מגעילה אז ממשיכים להצביע לה מכח האינרציה?
ורואים בלייב
ההתנהלות שלו
השיחות שלו עליה
ועוד
שנית
באופן כללי
מי שבוחר פייבוריט כמעט אף פעם לא משנה דעתו
קודם כל יש דברים שלא נכנסים לפרקלמה. היא בת משפחה? אם רואים שהיא מגעילה אז ממשיכים להצביע לה מכח האינרציה?
את רואה את זה כךלמה. היא בת משפחה? אם רואים שהיא מגעילה אז ממשיכים להצביע לה מכח האינרציה?
אני לא חושבת, האהבה לגל עצומה מידי בחוץאדיר יקח לגל את המליון. כשרואים איך היא איתו, שהוא כזה פאפי, זה בדיוק מראה את אופיה. היא לא תזכה והוא, לצערי, ישאר איתנו עוד, כי הוא באמת עורר רחמים, יצביעו לו בהדחה הזאת.
אמןןןןןןןאדיר יקח לגל את המליון. כשרואים איך היא איתו, שהוא כזה פאפי, זה בדיוק מראה את אופיה. היא לא תזכה והוא, לצערי, ישאר איתנו עוד, כי הוא באמת עורר רחמים, יצביעו לו בהדחה הזאת.
מי שעם גל נשאר עם גלאדיר יקח לגל את המליון. כשרואים איך היא איתו, שהוא כזה פאפי, זה בדיוק מראה את אופיה. היא לא תזכה והוא, לצערי, ישאר איתנו עוד, כי הוא באמת עורר רחמים, יצביעו לו בהדחה הזאת.
ראית את השיחה הארוכה עם אדיר שהיתה שילשום בלילה?פעם ראשונה שאני רואה את ענבל...
בלי מגננות בלי אובר
אשכרה ענבל
הלוואי ותהיה יותר כמו שהיא הייתה עכשיו בחדר האח ופחות רעש וצלצולים
של ענבל לאראית את השיחה הארוכה עם אדיר שהיתה שילשום בלילה?
אם יצא לך תראה את השיחה הזו.של ענבל לא
זה היה שכבר ישנתי
ראיתי חלק קטן שעבל ואדיר עוד היו עם רפאלה
ועוז דילג ולא שידר אז נעלם כלא היה
קראתי על השיחה לראות אין לי איך כי עוז לא שידראם יצא לך תראה את השיחה הזו.
התאהבתי בה אחרי השיחה הז.
יצה ממנה אישה חכמה, שמשקפת לאדיר שהוא לא בסדר בילסו לגל והיא עושה את זה בכזו אלגנטיות, בלי להעביר עליו ביקורת ותוך כדי השיחה הוא אמר שעשה טעות שהקשיב לרפאלה על העיצות שהיא נתנה לו לגבי גל.
ועוז האפס הזה לא הראה דקה מהשיחה הזו
פסדרלא אתפלא אם שטראוס שילמו וביקשו שעוז יבקש מדיירת לציין את תפוצ׳יפס
ענבל קיללה? לא ראיתי עדייןמשה : "אני לא אוהב לקחת כדורים"
קבל סקופ : אין בן אדם שהיה מעדיף לקחת כדורים.
גל נותנת למשה עצה , לדבר עם ענבל ,אפילו סתם, רק כדי שענבל תרגיש טוב,
הולכת בדיוק נגד העצה שיישמה בעצמה מול אדיר.
והקללות של ענבל, אף פעם אל תאמינו לבן אדם שרגוע כל הזמן .מניסיון![]()
כן. אני צופה בחצי עין . (בעצם למה חצי עין, עין אחת)ענבל קיללה? לא ראיתי עדיין
צודק לגביי זהכן. אני צופה בחצי עין . (בעצם למה חצי עין, עין אחת)
אבל כשמשה עיצבן אותה ,והיא נכנסה לחדר שינה , לספר לגל ונעם שהתעצבנה ממשה, בדיוק משה נכנס והיא יצאה מהחדר ,היא אמרה איזו מילה בעצבים, ואח"כ כוסאמק (עם צינזור אני חושב)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.