** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

מייבל10

Well-known member
אני חוזר הביתה ומוצא את עצמי רואה את אשתי בוכה בגלל ענבל שכואב לה עליה והיא כועסת על האח הגדול שהוא גורם לה להיות ככה
מה פספסתי :rolleyes:
כי יש 2 גברים שחושבים שהם יכולים לשחק בשתי דיירות

מזל שדיירת אחת יודעת לעצור את זה
ואפילו יצא שהוא בכה כמו פוסי.

גליה 1211

Well-known member
סליחה אבל ענבל ממש משעממת.
שתספר קצת משהו מעניין מהחיים בניו יורק
חוויות משהו
היא באה לסשן אצל האח?
יאללה

מרגוליקו

Well-known member
‏הצבעתי לענבל , מחר אני אבקש מהבן שלי שיצביע לענבל מהפלאפון שלו .כל השאר המועמדים להדחה יכולים יכולים מבחינתי ללכת הביתה בצעד תימני אם הם הם רוצים.
אני אשמח גם אם דור ישאר

מרגוליקו

Well-known member
מרגו, כפרה,

מה יש בענבל הזו, שכולם חוו הארה?
אני זוכרת אותה כמדרובה חסרת תקנה,
ומשאבת תשומי שכה נואשת ליחס
מאיזה דאפר כעור וילדון, המתקרא משה.
‏אופי אני אסביר לך מה אני רואה מעבר לרוח וצלצולים ואת הטוורקינג וכל השטויות שלה .

אני רואה בחורה מאוד מאוד רגישה לזולת, היא יודעת לחבק ולתת לי יד שצריך אבל מה שהכי הרשים אותי, בדיוק כתבתי את זה לבוייא ,שלשום בלילה הייתה לה שיחה ארוכה מאוד עם אדיר ,בגלל שאני לא סובלת את אדיר ואני לא מסוגלת לשמוע את הקול שלו, באיזה שהוא שלב נאלצתי לכבות את את ערוץ 26 ,אבל בשיחה הזאת יצאה ממנה אישה חכמה אינטיליגנטית בוגרת עם ראייה נהדרת היא דיברה אליו כמו פסיכולוגית בלי לתת לו הרגשה שהיא עושה לו טיפול, היא דיברה אליו בגובה עיניים ,והיא שיקפה לו שהיחס שלו לגל הוא לא סבבה, אבל היא עשתה את זה בלי להעביר עליו ביקורת ,וזה מה שהיה יפה

אני חושבת שפסיכולוגית הכי טובה לא הייתה מצליחה להוציא כזאת שיחה ואם מישהו יש לו את זה אולי לבוייה אני מציעה שתעלו את זה זה הייתה באמת שיחה מאוד ארוכה למי שיש עצבים להקשיב אבל התאהבתי בה אחרי השיחה הזאת היא יצאה ממש מדהימה אופי.
רק שתזרוק את משה הצלופח הדוחה ושהיא תבלוט בלעדיו

גליה 1211

Well-known member
ענבל זה אבטיפוס של כל הרווקות ולדעתי הרבה יתמכו בה בגלל ההזדהות
לרוב הנשים הייתה תקופה כזו וכל אחת מכירה לפחות דוש אחד (משה)
ובכל זאת בשלב מסויים בחיים לא לקחת על ההיכרויות שלך אחריות ולהיות הקורבנית שכולם מתייחסים אליה כאל נשנוש זה לא מצחיק ולא חביב ובעיקר תוקע אותה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה