אפרופו פירורים, זה מזעזע בעיני שהן מדברות על תרצה כמתאימה לארז והפתרון שלו.
היא לא צריכה להיות הפתרון של אף בעיה שנותנת פירורים. מאי מתאימה לו כי הם מציעים בדיוק את אותו הדבר
ודומים בחוסר היכולת לאהוב ולהיות בקשר תועלתני
מאי עצמה עסוקה בזה ומדברת את זה על גברים שונים ואז מכחישה וכועסת שאחרים מדברים איתה על זה.מזעזע שמציעים את תרצה...?..
ולהציע את מאי..?...
מזה מכירה פומבית?..
ותרצה לא הייתה מסופקת.....?..מאי עצמה עסוקה בזה ומדברת את זה על גברים שונים ואז מכחישה וכועסת שאחרים מדברים איתה על זה.
גם נכוןותרצה לא הייתה מסופקת.....?..
היא הבסיס....
אחרי החיוכים המאושרים של תרצה בזמן השיחה עם שלי על זה - לא בטוחה שהיא לא נהנית מזה.מזעזע שמציעים את תרצה...?..
ולהציע את מאי..?...
מזה מכירה פומבית?..
כן, זה מחמיא לה. היא לא מבינה שבאמת היא שווה יותר. לכן היא נשארת בסביבתו, יש לה חולשה אליואחרי החיוכים המאושרים של תרצה בזמן השיחה עם שלי על זה - לא בטוחה שהיא לא נהנית מזה.
יש לה חולשה לכוח.כן, זה מחמיא לה. היא לא מבינה שבאמת היא שווה יותר. לכן היא נשארת בסביבתו, יש לה חולשה אליו
לגמרי.מזעזע שמציעים את תרצה...?..
ולהציע את מאי..?...
מזה מכירה פומבית?..
זו הדרך של שלקה לשלוט. היא מאשרת את הכלה.אפרופו פירורים, זה מזעזע בעיני שהן מדברות על תרצה כמתאימה לארז והפתרון שלו.
היא לא צריכה להיות הפתרון של אף בעיה שנותנת פירורים. מאי מתאימה לו כי הם מציעים בדיוק את אותו הדבר
ודומים בחוסר היכולת לאהוב ולהיות בקשר תועלתני
קבלת הגורל, מזדהה קצת. אני גם עוברת תהליך להשלים עם זה שהעונה כנראה זו העונה של מאי.זו הדרך של שלקה לשלוט. היא מאשרת את הכלה.
לדעתי של שלקה/ ארז/ ארזקבלת הגורל, מזדהה קצת. אני גם עוברת תהליך להשלים עם זה שהעונה כנראה זו העונה של מאי.
פלוס אין לי פייבוריט. יוסי בגד ברביצה
נראה לי שהיא מדברת בעברית צה"לית .תרצה לא יודעת לחבר משפט אחד תקני בעברית
חייאתי זה צהל"י?נראה לי שהיא מדברת בעברית צה"לית .
הייתה קצינה בצה"ל בעזה .חייאתי זה צהל"י?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.